Vēlos pamainīt auto, tapēc lūdzu padalieties iespaidos par to pīkstošo kretīnismu kurš gaudo ja neesi piesprādzējies. Interesē vairāk dzirdēt par visu riteņu piedziņas un jaunākiem auto kuriem nav tādas fīčas.

ZeldaX (2008-09-26 14:31)      viss labākais zirga rati vai glaunāk - kariete :)

Q_mode (2008-09-27 01:57)      BMW 330 XD nav tāda pīkstuļa.. cik atceros. Es vispār vienmēr braucu piesprādzēta. To novērtēju savā pirmajā grāvī, tikai es nebiju pie stūres, sēdēju aizmugurē un skatījos, kā tuvojas MANS koks :)

Edg (2010-01-12 08:02)      "izdurt caurumu airbagā" vai kāds te vispār ir papētījis izšautu gaisa spilvenu? Es vienu volviķim pamanījos izšaut un volvi pie reizes aizsūtīt uz mizkasti. Nu caurumu duršana tai ķisenā nelīdzēs. Jo konstruktīvi viņam jau aizmugurē ir tādi caurumi ka pirkstus cauri var izbāzt. Tas tāpēc ka lai piropatrona kas to brīnumu izšauj viņu nepārplēstu un un pēc tam arī pietiekoši ātri tas to gaisu izlaistu. Tas prosess notiek sekundes daļās un ir pilnīgi pietiekams efekts. Kas netic, varat ielikt sienā lai pārliecinātos.

boony (2012-10-23 21:25)      manam sābam nav pīkstuļa, bet deg tikai sarkana lampiņa.

lazdarr (2012-10-24 00:29)      ..izduru prezī caurumu...Ko domājies?....pēc laika pīkst...esot piedzimis sīcis...

natural (2012-10-24 16:24)      Nu saakot no 2004 gada un uz augšu visiem ir gan pīkstošā josta gan pīkstošas neaizvērtas durvis. Daudzi protams to visu atvieno kulturālā ceļā bez knaiblēm. Tur visi ir štekeri. Tākā jākniebj nekas nav. Man jau arī kaitina pīkstēšana, tāpēc vienīgais ko varu ieteikt to sistēmu atvienot.Mūsdienu automašīnās kas salikta no plastmasas, pīkstēšana ir kā obligāta lieta, vismaz viens mierinājums, autoīpašnieks būs piesprādzējies un neizlidos caur stiprāko mašīnas puktu cauri , un stiprākais punkts tas ir stikls:)) nu kautkā tā. (par stiklu protams es pajokoju, tas tiem kas nodomaas, ka es runāju nopietni) vārdu sakot ka auto dīleri saka.....mums rūp jūsu drošība.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu