Auto logu svīšana

Kāds varētu būt izskaidrojums, kāpēc man mašīnai svīsts logi ciet? Salona filtram nav vaina, jo tāda vnk kā izrādās man nav :D Un dzeršana ar domāju šeit nav pie vainas! Kādi ieteikumi?

kritejs    1 Njā daudz ieteikumu :) Ja tek pečka, tad kā teica zūd tosols ir smaka un kondicioniera (starp citu mīnusos kondiška nestrādā, atkarībā no modeļiem mīnusi var būt dažādi) ieslēgšana nepalīdzēs, pie tam svīdumam jābūt it kā mazliet eļļainam efektam. Svīdums paradās tikai ja ņem no āra gaisu, hmm tad ko ņemot no iekšas pečka pārstāj tecēt? Mitrums salonā, var būt, bet tad jāsvīst tieši ņemot no salona nevis āras. Tātad izvērtējot visu augstāk minēto un citu speciālistu rakstītos, es pievienotos domu biedru grupai, kura min iemeslu ieplūdes kanālu aizsnigšanu, aizsalšanu utt. Risinājums, iebraukt moikā uz mašīnas mazgāšanu, tur parasti ir silts. Var jau palūgt lai mazgā un tīra visu iespējamo un neiespējamo, lai tik ilgāk auto būtu siltumā.

iterators    1 daudz vienkāršāk dot padomu, ja zināms mašīnas modelis- (jo opeļiem vienas, bet fordiem citas probas:)

av2      Kondicionieri tomeer ziemaa piespiedus , ja tas ir iespeejams , nevajag gan sleegt iekssaa. Protams, ja vissi sensori ir perfecti, tas vienkaarssi neiesleegsies saldeessanas rezziimaa, bet ja nav tie snesori labi kaads, piemeeram aareejaas temperatuuras sensors? Tad remonts izmaksaas daargi pavasarii.
Ja sviist aatri ciet, sekundees, logi , tad tiessaam ir jaaizzzavee salons kur siltumaa. Viss, arii zem tepikkiem. Ja gadiijumaa tek luuka,loogi kaads , tas jaasalabo vispirms. Ja turpinaas sviissana, vari paeksperimenteet ar puussamaa gaisa temperatuuru, un no kurienes tu nnem to gaisu - no aaras , vai iekssas. Dazzadiem autinniem "patiik" dazzaadi:)))
Labu veiksmi:)

onoffon  1   kad pēdējo reizi mainīji salona gaisa filtru? :) 2010-07-16

Harlejs13  1   vw=slimiba pec kondicioniera iesl. ilgi svist logi -tasir norm. 2016-08-09

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu