auto + - 2000 eur, izdevīgākais variants.

Neko daudz nesaprotu no autiņiem, zinu ka gribu uzticamu, kas neprasa lielus ieguldījumus, maz ēd, vairāk sliecos uz dīzeli, vēlams hečbeku, ne vecaku par 1997 gadu. Skatijos jau par to naudu man sanāk audi a3, golfs 4 bet ne pārāk labs, visvairak metu acis uz Astru 2,0 dīzeli 99, 2000 gada. Tad vel visādi nisani almeras,honda civic,ford focus, pežo un citi mazi zvēri, pāris nedelas jau lūkojos un esmu apmulsusi. Audi liekas diezgan liels rīma. Tad nu pastāstiet man par to astru, vai iesakiet citu variantu. Jābrauc man vidēji ap 200 km nedēļā.

iterators      vislabāk pērc no rada vai drauga, par kuru zini kā viņš ir braucis un tad gadam nav nozīmes:)

sludinājumos un plačos par šito piķi neko nedabūsi sakarīgu, ja nu vienīgais kā vistai zelta ola, bet tur tad vislaik ir jābūt netā onlainā

Perry_mason      Pāķmobili neiesaku(VW, Audi, skoda, isuzu), it īpaši ja gribi dīzeli, visi būs nojāti.
Ja dīzeļauto, tad par to naudu skaties Renault, Peugeot, bet ar vecajiem, ne "common rail" dīzeļiem - tiem visiem ir elektronika, ko ražo bosch, un vācieši spēj satirst labu ideju saknē.
Benzīnniekiem izvēle plašāka, bet arī neieteiktu pāķmobiļus, it īpaši Golf 3, vento - būs sarūsējuši. Bieži problēmas ar ātrumkārbām, it īpaši automātiem, ko nu nemāk uzkonstruēt un uzražot to nemāk.
Japāņi +/- Ok, tikai skaties lai nav rūsējis, tikko japānim parādās rūsa, tā 1 ziema un būs zvejnieka siets.

jaukais_saldais      Par 2000 EUR knapi sanāk normāls velosipēds. Manuprāt pie šāda attāluma automašīna vispār nav nepieciešama. Lētāk ir braukt ar divriteni vai sabiedrisko transportu. Ja nu vienīgi Tev tas nepieciešams sevis apliecināšanai...

garaamejoshais      Mersi njem!

trafs      Perry..mason, cilvēks te par automašīnu jautā, bet Tu- reno, pežo !
Eiropā ir upe, tai vienā pusē ražo labus auto bet otrā- labus vīnus. Un nevajag jaukt !

SufferWell      njem autinju kursh patiik vizuaali, izveerteejot tehnisko staavokli. markai nav noziimes.

Zelta_rokas      Opel astra ir laba mashiina. Ar 1,7 d vai benziina motoriem. 2.o D motoram biezi suuknja defekts un daargs remonts. Galvenais kam pieveerst uzmaniibu ir ruusa.

Perry_mason      >Trafs
Aizbrauc uz jebkuru servisu un paskaties kas stāv uz pacēlājiem :)))...
Nebūtu vācu auto, visi servisi bankrotētu :)))!!! Tā kā ja nezini, tad nerunā, to es stāstu no personiskās pieredzes, kā autobiznesam ļoti pietuvināta persona :)...

barans35      :) vienaa servisaa redzeeju izkaartni-Franchu izcelsmes auto neremonteejam,pat neluudziet...

trafs      Uz pacēlājiem vācu auto stāv tāpēc, ka tās remontē. Un tās IR vērts remontēt! Bet varžēdāju zīmētos un turcijā saliktos korozijas perēkļus neremontē bet nodod lūžņos. Jo NAV vērts remontēt! Parādiet kurš franču autiņš kalpo tā kā 2.Golfs, Audi 80; 100 un A6 ar veco, labo piekari ?!

kretiins_vulgaris      Ja atrodas kāds nesarūsējis, tad var ņemt ford mondeo II kas nāca no 97-00 Pietiekami augsts un hadene salīdzinoši izturiga. Ne velti takši tādus lietoja.

Auguste      Par mašīnu speciālisti saukt sevi neņemos, bet izlasot iepriekšminēto sapratu, ka varu vien iedot vēl vienu balsi par labu Opelim. Kāpēc? Tāpēc, ka pati trešo gadu braucu ar 99.gada Opel Astra un saku, - da laba mašīna. Savai cenai, motoram, klasei. Un, kas ne mazsvarīgi - lētas detaļas ;) Nemāku pateikt precīzi vidējās izmaksas uz remontiem, bet pa lielam, nu, 100-150 gadā, ne vairāk.

oila      4. golfu dīzeli par 2000 EUR???? kur tādu var nopirkt????....es toč laikam esmu atpalikusi!!!!

Perry_mason      Trafs
Nu ko man Tevi pārliecināt - Tu taču dzīvo laukos, un neko labu neesi redzējis, kā tikai pāķmobiļus.
kuri FRA auto kalpo ilgi - Pegeot 205(no 83g), 306(no 92), 405(no 87), 605(no 92) - pilnībā cinkotas virsbūves un prasta tērauda piekare.
Sākot no 98 gada P406, 206, Renault Clio(gada mašīnas eiropā).
Un ja runā par dīzeļiem, tad fra dīzeļi vispār ir bez konkurences - labāku nav!

AijaT      Un kādēļ tieši dīzeli?nesaprotu.

igam      Golf 3 jau var sametinat. 2020-01-10 22:44

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu