Sit atpakaļ pa bremzes pedāli

Vai kādam ir pieredze vai idejas, ja bremzējot auto, kad auto jau tikpat kā apstājies "sit atpakaļ pa bremzes pedāli" , kaut kas līdzīgi, kā, ja nostrādā ABS? Auto bij nogādats uz vainas likvidēšanu, džeki kaut ko nomainīja saistībā ar ABS, kas it kā bij ieplīsis, a rezultāts sākotnējais... un tad remontnieciņi apgalvoja, ka tā tam ir jābūt..:) ...vai man būtu viņiem jānotic?:)

Zelta_rokas      Vnk nomaini remonta kantori vai masiinu. Maneejai nesit atpakalj bremzu pedaali. Nem maneejo :)

kritejs      ABS parasti sāk beigt sist ap 10km/st un zemak. Ja tomer tas turpinās tad tas nav ABS. Tā pat var izraut ABS drošīnatāju, ja sišana tik un tā ir, tad tas arī nebūs ABS.

av2      visleetaakais, atvieno abs bloka sstekeri, un brauc, kaa ar autinu bez abs.
Bet, ja nopietni, piesleedzot diagnostiku vajadzeetu atrast vainu 10 minuutees. Var izamksaat padaargi remonts, tas gan, ja jaamaina netikai sensosrs kaads, vai guultnis, bet , teiksim, vadiibas bloks.

Rainstorm      Sit atpakaļ pa bremzes pedāli foto Visdrīzāk pusdzīvs/gļukains/aizaudzis ar sūdiem ABS devējs, jeb savādāk pasakot mērītājs, kas ir pie riteņiem un mēra to griešanās ātrumu. Ja tas ir nodilis vai pārāk aizaudzis-sāk izslīdēt, kā rezultātā ABS vadības bloks uzskata, ka ritenis izslīd.
Vēl variants par nevienādām riepām.
(bildē var apskatīties, kā tas mehānisms izskatās, kad ir aizaudzis un ar izlūzušu zobu)

fernfahrer      ja pedālis beigās sit uz augšu un ciets kā koks, tad tā ir cita vaina, ne ABS... 2012-06-12

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu