Kā atturēt instruktoru no naudas kāres

Ja es būtu instruktors, un apmācāmo būtu maz, tad tiem es liktu braukt 5 reiz vairāk un tik piekasītos, lai tiktu pie ``piķa".

Ko iesākt, ja tā arī notiek? (Jautājums par "Mustang")

Tiigjeriite (2010-11-24 16:52)    1 Piekrītu Ponytail. Braukšanas skolām ir svarīgs rezultāts, t.i., uz eksāmeniem laiž tad, kad ir pārliecināti ka noliks.
Mācību laiks gan izklausās pārāk garšs, tāpēc domāju, ka ir vērts apsvērt tālāk minētos variantus:
- instruktors nespēj iemācīt - nomainīt instruktoru (manuprāt, ja kaut kas neiet, tad trennē tik ilgi kamēr aiziet);
- nav pareizā attieksme (kad liku tiesības bija vairāki puiši, kas uzskatīja, ka ir baigie braucēji, bet neviens nenolika ar pirmo reizi :))). Ja par mācībām maksā Tu, tad varbūt ir vērts nospraust summu pār kuru Tu vairs nemaksāsi. Varbūt rodas stimuls saņemties.
Jauniešiem ar savu maksimālismu ir dažreiz grūti pieņemt pareizos lēmumus :))))))

Skaidrite_Leeninna (2010-11-24 21:32)      Un cik reizes nedēļā ir braukšana ar instruktoru? Lai būtu kāda jēga, ir jābūt vismaz trīs braukšanas reizēm nedēļā.

vikija29 (2010-11-25 00:24)      Jēga var būt un var arī nebūt ar trīs reizēm nedēļā.Tigjeriitei piekrītu

JurisK (2010-11-25 12:15)    1 Ir cilvēki, kam braukšana sagādā pamatīgas grūtības. Tas puisis ar kādu pazīstamu, kam ir tiesības, ir braucis pie stūres pa Rīgas ielām sastrēgumstundās? Ja šķiet, ka viss normāli, iespējams satraucās pār lieku, tas ir pilnīgi iespējams. Labākais variants - meklēt citu instruktoru jebkurā gadījumā.

kuks10 (2010-11-27 19:30)      maini instruktoru uzreiz..!!!Nav ko barot tefteļus..

Ilona7 (2011-10-31 12:16)      Tiešām, braukšana pa laukiem nav garantija, ka labi brauc. Pati mācos braukt, tā lielpilsēta, kur mācos, esot grūti izbraucama -tā visi saka. Piektdien izbraucu cauri lielpilsētai, pēc tam - cauri mazpilsētai, braucu un priecājos - cik vienkārši! :) Ja vēl gājēji mazpilsētā neietu pāri ielai, kur pagadās, tad vispār būtu super! Pa laukiem vispār viss elementāri (nu, izņemot sliktos grants ceļus).

puuuka (2016-02-15 09:32)      Mana meita sarunu ar instruktoru ierakstīja telefonā(tur viņš lielījās ar blociņu,kurā sarakstīti vārdi ar tiem,kas nemāk braukt,mācot braukt viņš vienmēr visus nolika,sauca par stulbeņiem idiotiem un lielījās ar to,kad pie viņa visi braukt mācās ilgi)un aiznesa to autoskolas direktoram,tūlīt pat dabūja jaunu instruktoru un jau pēc nedēlas nolika eksāmenus.

gun_for_fun (2016-03-29 13:52)      Elemetāri Vatson.
Pats painteresējos kas un kā. Ir iespēja pieteikties CSDD uz izmēģinājuma eksāmenu (finansiāli apmēram viena braukšanas reize). Ja kursants nokārto CSDD izmēģinājuma eksāmenu, tad no CSDD saņem par to apliecinājumu, ar kuru dodas pie sava instruktora vai Autosskolas sekretariāta un iemet to sejā (iesaku labāk to darīt ar kopiju vai sev uztaisīt kopiju). Skolai un instruktoram nav tiesību pēc nokārtota CSDD izmēģinājuma eksāmena, atturēt kursantu no gala eksāmena kārtošanas. Tātad Skolai jāievada kursanta dati CSDD sistēmā un pats kursants var pieteikties uz eksāmenu.
Ja turpina izmantot instruktora palīdzību tad pie eksāmena kārtošanas var tikt tikai ar tā atļauju, jeb kad autosskola ievada kursanta datus CSDD sistēmā.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu