Kas ir tiesiskais pamats Ceļu policijai sodīt par to, ka autovadītājam nav medicīniskās izziņas?

Kas ir tiesiskais pamats Ceļu policijai sodīt par to, ka autovadītājam nav medicīniskās izziņas (jebšu attiec. ziņas nav reģistrētas kaut kādā tur CSDD reģistrā)? Kāds/-a varētu norādīt attiecīgo likuma normu (pantu)?

Lucy      Kārtībai jābūt!!
Kad maina tiesības tad tai med/iziņai tak obligāti jābūt,kad mainiju,tad ja nemaldos uz 15.g man to izsniedza.
Pie sava ģim/ārsta aizgāju,samakāju,pēc 3rim dienām gāju pakaļ.

JurisK      lett, nejauc atkal praatus! Bez mediciiniskaas paarbaudes, kura jaaiziet reizi 10 gados vai reizi 5 gados peec 60 gadu sasniegshanas tiesiibas nav deriigas, par to sods 30 latu. Satraucaas, aciimredzot tie, kas tiesiibas pirkushi, savaa laikaa sameeraa daudzi taa tika pie tiesiibaam, nu tiem bail regjistreet mediciinisko paarbaudi.

Zelta_rokas      Kaa tiesiibas dabuji bez med izzinjas? Februaarii mainiiju tiesiibas un bez shiis izzinjas CSDd neviens jaunas tiesiibas nedeva! Izsniedzot tiesiibas med izzinja automaatiski tiek ieregistreeta CSDD. Man personiigi med izzinja ir uz 5iem gadiem (E kategorijai vairaak nedod) un pasham jaaseko liidz, lai atjaunotu, jo CSN ir ierakstiits, ka taadai jaabuut deriigai! Par CSN neieveeroshanu ir izstraadaats administratiivo paarkaapumu kodekss!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu