kadu 4x4 auto izveleties

velos iegadaties auto ar kuru var gan dublus izbraukt,gan uz asfalta labi justies,un patik ari augstak sedet:) pagaidam skatos uz subaru foresteru,hondu crv,chraiysller vojadzeri 4awd un vw sharan sinhro,bet pedejo ir gruti atrast, visi intrese ap 2000 gadu. Kada ir jusu pieredze un atsauksmes par siem auto?

edvino      Pievienojos Maverick teiktajam.Ar autora nosauktajiem auto no dubļiem jāturas pieklājīgā attālumā.

MrXm    1 No nosauktajiem ar subaru foresteru neredzu probleemu... Labaak kaa golfs dubljiem ies cauri noteikti!

astralaa      TV reklamē RAV4,,,,,vizuāli ļoti smuks autiņš!!!!

av2      kaadreiz bija taads audi ar paaugstinaatu kleerensu. Ka saucas neatceros , jo neintresejos par folksvaageniem. Paugstinaats vieglais. A, aaa, vinni laikamir atsaakussi to razzot atkal. Arii volvo taisiija apaaugstinaatus vieglos. Jo, ja nopietni, nav pasauklee nopietna ggipa , kuraa nebuutu taas sajuutas, ka seedi uz virtuves tumbocckas, un kraties peec pilnas programmas. Un jo ggips mazaaks, jo ssausmoniigaaks tas brauciens. Taapec silti iesaku nnemt kautkaadu vieglo, paugstinaatu, ar pilnpiedzinnu. Tas mineetais subaars ir ok.

MrXm    1 Audi ir allroad un volvo ir x country... Draugs tiko allroadam nomainija atrumkarbu par apalju summu. Kau kaa pliist tie Audi, arii elektronika paarsteidz ik pa briidim. Piekam ja audi jaaremontee, tad padaari. Braukt jau eerti un feini.

sandra1111    1 g mersi,brabusa izpildījumā.

obams      Land rover

caress5    1 Ja iet runa par 2000 gadu ieprieksh mineetäm markäm , tad par to naudu var iegädäties stipri jaunäku Isuzu Trooper. 20 gadu pieredze man pierädiijusi, ja nevaru atljauties Mercedes G, tad Patrols ir iisti mezzam, Mitsubisi ... savas probleemas utt. Ja nopietni interese, varu arii ieteikt kur un kä atrast - arii laba apgäde ar rez. daljäm un tml. Pasham jau piektais 20 gados. Braukt protams arii jäprot.

TojamaTokanava      TLC labs laukā uz šosejas nekāds.
VWT labs uz šosejas, laukā tikai ar atslēgtām palīgierīcēm.
RR universāls.

ashais11    2 Vēl ir Suzuki Grand Vitara līdz 2005 gadam īsts dzips, pēc jau parketnieks.

jasse    1 Foresteri nikni, bet īpašnieki tos parasti nokauj, pirms izliek tirgū. Toyotas kruīzeris ļoti labs džips.

Urabus    1 Es kā cilvēks, kurš 12 gadus brauc ar Subaru, ieteiktu Subaru. Subara vienīgais mīnuss - degvielas patēriņš. Nepiekrītu mītiem par dārgiem remontiem utt.
Jebkurš auto ir loterija - var vinnēt, var zaudēt...

Krastmalnieks    1 Ar lielisku caurgājamību un ar odziņu: RR Defender (kā mīnuss alumīnija virsbūve); MB G - kubiks.
Bez askētisma: Toyota LC.
Piezemētāks: Subris Forester... vienkāršs, izturīgs, tik jāuzmanās no nokauta dzinēja dēļ mazliet nepārdomātās eļļošanas sistēmas. Šie dzinēji neremontējās, defekta gadījumā kapitālā remonta blokam nav, bloki jāņem jauni/citi. Pats uz tādu jaunu skatos, gaidu diesel ar manuālo kārbu parādīšanos.
Gana ekonomisks, lēts un vienkāršs: AUDI A6 (C4), quattro , 2,5 TDI, R5 (AEL, 140 Zs, 6- ātrumu manuālā, 1994-97), ... ar šito patiešām tiksi tālāk nekā ar Golf´u.
X-Trail ar nav zemē metams, bet man ir pilnīgi ne ar ko nemotivēta antipātija pret NISSAN.
P.S. Savā saimniecībā ieviešot pilnpiedziņas auto var bezcerīgi palikt par tās piekritēju... bez fanātisma, bet tomēr citas piedziņas vairs nebūs tik pievilcīgas.
2013-05-08

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu