Iesakiet kur pirkt ziemas riepas.

Iepriekšējai mašīnai bija vissezonu riepas un tāpēc neko par riepu maiņu nezinu. Gribu uzlikt arī šai mašīnai tādas riepas. Kur to labāk darīt?

DanaL    2 Man ir ziemas riepas ar visiem diskiem. Kaimiņjanka par cēneri nomaina visus riteņus.

jozolsen    1 Ziemai pērku ledus riepas,vasarai lietus riepas.Tie ir bīstamākie kritēriji Latvijā.Jebkurš auto remonts izmaksā dārgāk par riepu cenu.
Šodien ´budzeta´ varianti uz Salu tilta četratā kopojās.

agx770      www.r1.com.lv maajas lapaa ir tel. var piezvaniit,sanjemt konsultaaciju.firma nodarbojas tikai ar riepaam,var pierakstiities uz mainju.viss notiek aatri un profesionaali,pats kaadreiz straadaaju R1,kaa sezonas straadnieks.

gsx  1 1 Ja auto ir priekš pārvietošanās no punkta A uz punktu B, vissezonas riepas ir ļoti sakarīgs un ekonomisks variants, atkrīt nervu bendēšana un naudas maksāšana servisā riteņus 2x gadā pārskrūvēt. Tiem, kam regulāri jūk, vai viņš brauc pa ceļu, vai Biķernieku trasi, nāksies turēt 2 komplektus - ziemas un vasaras.
Meistaru adresi un tel. varu iedot PM, ja vēl vajag.

arnisb      A mašīna ta kāda? Nu tā kurai riepas vajag. Tikai nesaki, ka sarkana vai maziņa.
Grūti citādi ieteikt kādas riepas labākas.

alvess      Ja bagāta tad pērc katru sezonu riepas, ja mazāk naudas- pērc vissezonas jaunas( ar sieviešu kustības ātrumu derēs arī ķīnietis PIEM. Westlake), nepērc atjaunotas, un lietotas, būs salā sliktāka braukšana, nekā ar jaunu ķīnieti.

WYWH      visi rinķī da apkārt. lūk viena konkrēta vieta - auto motīvs salaspils ielā 2. riepasundiski.lv
mainu un glabāju tur. nevienu nepazīstu, bet vienmēr likušies sakarīgi un normāli džeki
vissezonas nevajag. vasarā varbūt nekas, bet ziemā pavisam nekas

White`n`Naughty    1 Principā šis topiks izskatās pēc tā saucamās troļļošanas, tas tā no autora/autores komentāriem izskatās.
Neskatoties uz to atbildēšu bez jokiem.
Riepu tirgotāju ir vesela kaudze, gandrīz visiem ir arī savi lielāki vai mazāki riepu servisi: Dalans.lv, Laneks.lv, Lattako.lv, R1.com.lv, Mriepas.lv, Atlasmotors.lv utt. Izvēlies, šie ir redzamākie un lielākie.
Tālāk par riepām. Auto, kas sver 1725 kg ir kompakt vai vidējā klase un ir ticams ka riepu izmērs, ja autors saka r15, ir tie 195/65R15 vai 205/60R15. Šīs riepas nu jau vairs nav dārgas, jo ļoti populārs izmērs.
Ja brauc nelielus gabalus un pa pilsētu, tad neko superduper dārgu nevajag un var skatīties uz lielo riepu ražotāju budžeta markām kā Kleber, Uniroyal, Sava, Barum un varbūt arī uz ķīniešu Nankang, kas nemaz nav slikts.
Cik tas maksā? Augstāk minēto riepu komplektu, JAUNU (4 gab), vajadzētu varēt ietrāpīt aptuveni starp 140 un nepilniem 200 Eiro. Lētāk riepas nebūs īsti kvalitatīvas un dārgāk vienkārši ar šādiem braukšanas paradumiem nevajag.

Rinkulis    1 Man patīk...pati nemaz nav pateikusi, kur mitinās un tad te pretenzijas izvirza, ka konkrētu servisu nevar ieteikt...
1) Normālā servisā nomainīs arī ventiļus (ieliks jaunus) - tas ir obligāts pasākums. Galīgā kaktu kantorī ir gadījies, ka to nedara bez īpaša aicinājuma.
2) Cik izmaksā pati montāža/balansēšana - Kad ziemenes mainīju uz vasarenēm - četri 17" ripuļi man izmaksāja 35 eiro....veco riepu demontāža, mazgāšana, jauno riepu un ventiļu montāža, balansēšana, ripuļu pieskrūvēšana, maisi vecajām riepām (jo tās es pievācu). Uz 15" ripuļiem pasākumam jābūt lētākam (ar kārtu 20 eiro par visiem 4 ripuļiem).
3) Kur es mainu...Es nezinu, kā to vietu sauc...uz Ziepniekkalna ielas ir - virzienā uz Bausku, pirms Dienvidu tilta nobrauktuves...labajā pusē (SARKANA māja).
4) Ko dara ar vecajām riepām? Ja viņas ir labas - tu vari a) ņemt viņas līdzi un glabāt pie sevis garāžā, dzīvojamajā istabā, pie kamīna, uz balkona, b) atstāt viņiem glabāšanai par to samaksājot, c) jebkurā gadījumā atstāt viņiem - ko vini ar tām riepām darīs - tā tad ir viņu problēma.
5) Kādas riepas pirkt? Konkrētu ražotāju un modeli nosaukt? Paņem turku (Bridgestone grupa) riepas Lassa Iceways vai Snoways Era - viena jauna riepa līdz 50 eiro. No tā izriet, ka kopējās riepu maiņas izmaksas varētu sastādīt ap 220 eiro.

Maybex      Tikko kā nomainīju riepiņas AN riepu servisa centrā. Ātri, kompetenti, riepu izvēle vairāk kā pietiekama.
Bet katram tak jāizvēlas pašam - gan cenu ziņā gan montāžas punkta atrašanās ziņā. Gogle šai ziņā var ļoti labi līdzēt.

Geisha      Pirelli maina riepas un uzglabāt arī var. Arī lielajos autocentros maina un uzglabā riepas. Noekonomēsi uz riepām - grāvī vai kādam pakaļā būsi. Ķīnīzerus un lietotās riepas neiesaku pirkt. Ir sen jau pierādījies, ka uz laba servisa vai laba mašīnmeistara ekonomēt nedrīkst. Uz kurpēm var paekonomēt. Kaut gan labas kurpes ilgāk kalpo.

bruce      man šie patīk: http://automotivs.lv/
tur var par mazu samaksu atstāt glabāties vasaras riepas.

REDS      www.remik.lv

Hustler_      Atgādinājums universālo riepu cienītājiem. Divas karstas vasaras nedēļas un jūsu riepas būs nopietni padilušas.
Parasti uz ziemu cenšas ņemt riepas par kādu izmēru šaurākas. Lai sanāk lielāks spiediens uz zemi. Protams,ka šajā gadījumā līdzi jārēķina augstuma % . Nu teiksim,ja vasarā tiek lietotas 205/60R15 riepas,tad uz ziemu jāņem 195/65R15. Riepas sanāks par centimetru šaurākas un nedaudz augstākas.
Bet vispār labāk ir iegādāties metāla disku komplektu priekš ziemas. Gan ilgāk saglabāsies lieto disku krāsojums,gan uz montāžām ietaupīsies.

Dzheikobsonn      Zinu čali, kurš var dabūt labu skidonu riepām - tel, Jānis 26388408

Poteriks      R1 laba pieredze

deCitrys      http://www.jaunasriepas.lv sniedz konsultācijas par riepām un piedāvā jaunākos riepu modeļus! Vienmēr svaigas riepas esmu saņēmis un par labu cenu. 3 riepu komplektus esmu nopircis par diviem gadiem :) 2017-09-26

JAJAJS11      www.salidzini.lv ieraksti riepas izmerus un viss klasts ka uz delnas,ieteiktu NOKIA klases riepas 2017-09-26

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu