Aizmigšana pie stūres

Atkal lasu, ka šoferis aizmidzis pie stūres, kā rezultātā, bojā gājis bērns. Tas ir tik vārdos neizsakāmi skumji. ..
Kā jūs cīnāties pret iemigšanu. Es stājos malā, izkāpju svaigā gaisā, citreiz skaļi dziedu :) Kafija kādam laikam palīdz.Kādi ir jūsu ieteikumi un pārbaudītas iedarbīgas metodes?

Kontiki      Uz kādu, ne pārāk ilgu laiku, labi palīdz enerģijas dzērieni.

jollyroger      Kaut kur lasīju padomus: raut spalvas no deguna. Var arī zobu noraut, kādu laiku acis asaro un miegs nenāk :D

anis      Nja,tā es atbraucu mājās ar sarkani sakniebtām ausīm un zilu degunu!
Arī pussnauda ar vienu aci mazliet atsvaidzina,bet vispārinot tas tik un tā ir pašapmāns,tāda knābāšana vien sanāk.Universālas receptes nav! Man personīgi "briesmīgākais"piedzīvojums bija ar sievas iedoto pretsaaukstēšanās lIdzekli "koldreks"-izrādījās,ka ar miega efektu...

jurks    1 Ir bijis tāds grēks, aizmigu, ielidoju grāvī, pus kilometru no mājām atslēdzos! Bet Kungs bija žēlīgs!!! Tomēr es nemAcījos no piedzīvotā!! Ir brīži, kad Tu nemaz nepamani to, ka jau atslēdzies! Pamani tikkai tad kad pamosties! Labi ka vēl uz ceļa un dzīvs!!! Labāk nepārbaudīt likteni!

JurisK      Ja tieshaam naak miegs, tad neliidz nekas! Tikai paguleeshana - nepilna stunda pilniigi pietiek, lai veel kaadas 4-5 vareetu nobraukt. Garaakais gabals, ko esmu nobraucis bez miega, ir no Elejas liidz Vaacijai, kaut kur liidz pusceljam no Berliines uz Hamburgu. Braucu ar businju, ekonomiskaa rezhiimaa, ap 90km/st.

Postremo      logi vallaa, muzons griidaa, jaapastaajaas, un ar uudeni jaanoskalo seja. Ja ir iespeeja, pat nosnausties autinnaa ( staavietaa, ne cella malaa) stundinnu baigi paliidz.
Nekadi briinumliidzeklli tie nav, zinu.

hamiltons      Pievienojos tiem, kas raksta, ka jāpaguļ, kautvai pusstunda. Kafija, mūzika, īslaicīga izkāpšana vai loga atvēršana darbojas tikai uz brīdi. Pašam ir 2x gadījies aizmigt braucot, pamostoties sajūta baisa...

Samila      Šobrīd neizgulējusies pie stūres nesēžos. Sabiedriskais transports labi kursē. Jaunībā ledenes bardačokā turēju vai pavisam kritiskos brīžos apstājos ceļa malā un pagulēju.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu