Tiesību iegūšana

Ir ienakusi doma atkal meginat likt tiesibas.Pirms 10 gadiem meginaju,nesanaca.Radi censas atrunat,draugi saka,lai meginu.Nevaru saprast ko darit.Ja nu nesanak,bus izmesta nauda,jo saprotu,ka brauksanas man vajadzes daudz,jo arpus skolas nebus kur pamacities,radi un draugi citas pilsetas.Un esmu diezgan gaisiga,baidos,ka ja ari noliksu tiesibas braukt nespesu.Bet varbut japarvar bailes un bus viss ok.

limonija    3 Par mani arī pirmais instruktors teica, ka šitā nav apmācāma. Nomainīju instruktoru un braucu jau 14.gadu(vēlu noliku - 40+). Veiksmi! Vajag sev ticēt;)
P.S. Un noliku pirmajā piegājienā gan teoriju, gan braukšanu.

Dubultspeele  2   Pat nedomā! Apdraudēsi tik visus, tas nav Jums domāts!!! Kursabiedrenes prototips.

uusins    1 Nevajag mēģināt. Vienkārši - ņem un izdari! Mazāk pļāpā ar tiem, kas ir pret. Klusējot nokārto tiesības. Sevis pēc. Es darītu šādi ;)
Apetīte pieaug ēdot!

chaachaa    2 Nezinu cik autorei gadu, bet teikšu tā - jo ātrāk, jo labāk. Jo vecāks paliek cilvēks, jo iemācīties braukt paliek arvien grūtāk. NEgribas diskriminēt daiļo dzimumu, bet sievietēm tas ir īpaši izteiktāk.
Iesaku nebaidīties, mēģināt, un mēģināt ATKAL. Tikai mēģinot kaut ko sasniegsi, bet citādāk, bailes, nepārliecība sekos visur un vēlāk domāsi, eh, vajadzēja ātrāk tomēr sākt!
DARI :) veiksmi! Tev izdosies, tici man!

janisb    1 *)Zināšanas un prasmes nekad par sliktu nenāk
*)practice makes it perfect, izbraucot pa retam ar nomas auto prasmes neuzlabosies, tāpēc būs daudz lielāks risks iekūlties negadījumā...

irgo    1 Par kādām Tiesībām iet runa ? Latvijā visiem pilsoņiem ir vienādas tiesības !!!

neko      CSSD eksāmens ir pieejams internetā CSDD lapā par brīvu; sēdi un mācies kamēr vari atbildēt bez kļūdām. Tad arī ej uz eksāmenu. Nevajag mēģināt, iemācīties vajag un tad vienkārši nokārtot.

DanaL      Kā uzzināsi - sanak vai ne -, ja nepamēģināsi?

miglainaa_plava  1 1 Man arī nesanāk nolikt. Tur viss jāiekaļ galvā, bet man slikta atmiņa, vienmēr paļaujos uz loģisko domāšanu, bet tur tas neder. Sākumā brīnījos kā tās sīkās zubrilkas noliek, bet rūdīti veči, kas jau brauc, nevar? Vot tā ir - jāzubrās. Otra lieta - braukšana uz ielas. Man, personiski nervi netur. Nedod dies kādu cilvēku nobraukt, nemūžam sev nepiedošu, un ja nu vēl cietumā ieliek, un tad avārijas, tie skandāli, policija un nauda tik aiziet. Un vēl nedod dies nositīsies, aizgulēsies kādā pagriezienā uz šosejas. Labāk gulēt mikriņā.

av2    1 zinu vairaakas daamas , kam ir tiesiibaas, tikai pabraukt reaali nevar, jo nav pieredzes ar to braukssanu. Baidaas. Bet vissu laiku oblegaati uzsver, ka , redz , tiesiibas man ir . Taa taada sevis sev pieraadiissana.
Ja nav vajadziiba braukt, un to dariit nedomaa, nafig teereet savu laiku un naudinu?

AivarsN      Teoriju noteikti var iemācīties katrs,bet atcerēties visu un pielietot braucot,tur vajadzīgs labs procesors. Man ir pārāk lēns.

Rego1      Nav jēgas ja baidies. Nolikt var, bet tad jābūt drošai uz ceļa, ja bail tad nevajag. Varbūt velāk!

riks086    2 Tas var būt tikai un vienīgi Tevis pašas lēmums. Tomēr viss jaunais, ko iemācies, attīsta Tevi kā personību, nemaz nerunājot par iegūtajām konkrētajām iemaņām... autovadītāja prasmes+automašīna ikdienas dzīvē krietni paaugstina cilvēka brīvības pakāpi....

kvarts      Necenties un pat nemēģini.Jau tā visi ceļi pilni ar idiotiem, vairāk nevajag.Protams , pat lāci var iemācīt braukt ar velosipēdu, bet vienalga viņš būs tikai lācis, bet ne satiksmes dalībnieks. Ja kāds iedomājas, ka visiem ir vieta uz ceļa, tad lai taisa sev operāciju, labo zobus, griež matus utt.... Jau tā CSN dauņiem pielāgo...

kuks10    2 droši liec tās tiesības un punkts,nav ko uzklausīt lohus,jo 21gs...man darbā viena manzele,kas nemāk pat iebraukt pagalmā ir ar tiesībām..)))

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu