Motocikla izvēle celojumiem

Sveiki! Varbūt kāds var ieteikt labu, uzticamu, ērtu motocikla modeli tālākiem ceļojumiem? Interesētu motocikls ceļošanai ar darba tilpumu 800-1200cm3. Budžets līdz 3000 €.

Kalvados      Transalps, ja brauc viens un bez kastēm ,tad jauda pietiek, bet ja divatā un vēl kastes, tad biķiņ par maz jaudas. To jūt, kad kādu vajag apdzīt.

Svece    1 Balsotu par Suzuki V storrm 650 ka universālu un budžeta variantu. Vietas pietiekoši arī diviem, vēja aizsardzība apmierinošas, un var izmantot arī nobraucot no asfalta. Litram neasfalta spējas sliktākas.

hamiltons      Yamaha TDM 850 vai 900. Braukšanai pa grunti gan nav īsti piemērots, bet pa asfaltu ideāli un bez tehniskām problēmām. Tie, kam 650 motors tomēr pietrūkst jaudas, jo īpaši ja brauc 2tā un ar koferiem.

111zaagis111      Translaps patika kamēr nedabūju pabraukt ar viņu- pilnīgi nekāda asuma un draiva kaifa. Pēdējo gadu modeļi arī vairs nav nekādi enduro , mīksti melnā piķa braucēji.

jollyroger      Man gan ir TDM 900, ārpus asfalta diezgan uzmanīgi jābrauc, citādāk nekāda vaina. Ar daļām nav problēmu.

Johans55      Enduro,KTM vai BMW.Internets pilns ar piedāvājumiem...Atkarīgs arī kur un pa kādiem bezceliem taisies braukt.Arī svarigi vai brauc individuāli vai kompānijā... 2019-11-16 23:49

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu