Mūsu ziemai, kādas riepas labāk ar radzēm vai bez?

Man, kā sievietei visi čakarē prātu...katrā auto veikalā stāsta, cik viņiem labas ir viņu tirgotās riepas...saprotu, ka viņiem viņas jāpārdod,...Nevaru izlemt, jo vairāk informācijas, jo grūtāk...ar radzē, bez radzēm, kuras firmas, kaut kādi burti skaļumam un tt. Varbūt lietotas ar radzēm, kaimiņš ved no Norvēğijas pa 120 eiro komplekts...bet tās būs veca ražojuma...Vopšem, palīdziet...

janisb (2017-11-24 18:56)    1 Radžotas riepas piemēram polijā ir aizliegtas, ja jabraukā pa maziem lauku ceļiem, tad radzes bezpiedziņai un pakaļpiedziņai atmaksājas, pilnpiedziņai nekāda diāzā labuma nav, uz asfalta radzes bremzē sliktāk, uz bruģa pavisam slikti, un protams ļoti skaļas salīdzinājumā ar labu bezradžu riepu.

udugs (2017-11-24 22:57)    2 ... prātvēderi nolasījušies - nez vai Itālijā un Spānijā brauc ar radžotām ? Rīga pilna ar džipiem un radžotām riepām , bet laucinieks pa netīrītiem ceļiem arī ar pusplikām vasarenēm visur tiks - lielākā problēma ir blīvē starp sēdekli un stūri un maciņa biezumā lai mērītos krāniņiem.

etc (2017-11-30 21:48)      Jautājums av2: cik tad ātri tu ziemā brauc, ka ar radžotajām riepām riepām auto izslīd? Uz 140 - 150? Normāli braucot ar 95-100 km/h, nekas neizslīd un arī nobremzēt var.
Kas attiecas uz Postremo teikto par ieskriešanu otram aizmugurē, nemaz nevajag ziemu un radzes, notiek tādas lietas arī uz slapja asfalta ar vasarenēm. Ja ir gudrinieki, kam vārds "droša distance" laikam ir lamuvārds un patīk braukt pusmetru aiz priekšā braucošā, tad nav ko pēc tam klaigāt "a ko tu tik strauji bremzē".
Pats pa Latgales ceļiem ziemā - tikai ar radzēm. Nesen bija tas gadījums, kad tilti apledoja. Tādos gadījumos tikai radzes palīdz. Bet arī ne vienmēr.

24gunti (2017-12-03 01:55)      Ta katrs brauc ar to pie kā pieradis,vai ko var atļauties...,bet svarīgākā detaļa visā pasākumā,blīve starp stūri un sēdekli,praktiski netiek pieminēta!,dīvaina attieksme,vai naiva ticība reklāmām?(ja avarēsi ar mūsu labajām riepām,tad uzņemšana slimnīcā,vai tuvējā kapsētā bez maksas!!!)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu