sala nevar iedarbināt

auksts negrib lekt. Ja nepārdozē ēteri izdodas pielaist.Kvēlsveces nomainītas visas,bet rezult´ts nemainās.

Epifanija  1 1 vēl es esmu redzējusi, ka sasilda sveces, tikai neņirgt!:))

labvakar    1 Kura sala nevar iedarbināt? Ko nevar iedarbināt?

zebs      Piekrītu citiem, kuri iesaka pārbaudīt - vai pienāk strāva uz kvēlsvecēm. Man gan bija ar citu auto līdzīgi - (VW) - bija pārdedzis atsevišķais drošinātājs kvēlsvecēm. Pamatīga metāla plāksne motortelpā. Aukstu varēja iedarbināt tikai pavelkot. Silts iedarbojās labi.

Nezinu, vai Volvo ir tāds drošinātājs, bet par strāvu uz svecēm pārliecinies gan.

kvarts      kad tad bijis sals, tagad tik drusku vēsāks, nevajadzētu būt problēmām ar lekšanu...mašīna gan vecāka par pasauli, kompresiju pamērīt vajadzētu...

Emma45  3 3 Lai ko te kāds neteiktu, bet dīzeļu īpašniekiem visu ziemu ir jautājums, leks vai nē. Protams, ka daži bļaus, ka viniem lec. Nu jums ir paveicies. Loterijās ari daži vinnē, kāds tur brīnums.

Rondijs  2 1 Jāpiekrīt gan par tiem dīzeļiem. Saprotama lieta ka laukos ar tādiem brauc, jo tad degviela tā pati kas traktorā, tas var būt ērtāk. Bet kas nedarbojas ar lauku lietām, kam jums dīzelis? Patiešām, kāds ir pamatojums ņemt dīzeli? Kas tur ir labāks? Mūsu grādiem benzīns tak vairāk piemērots, auto ātrāk uzsilst, ziemā nav problēmu, nerūc kā traktors. Jaudas ziņā tas ieguvums? Ekonomija jau nesanāk vismaz pie šīm cenām nekāda.

anis    1 Kur jūs te ziemu redzat!? Manam dīzelim sāka rasties aizdusa pie -20C. Elementāri-ierieba laikus nenomainītais smalkais degvielas filtrs... Un autiņā jūtos kā cilvēks-nav jālien kā alā! Graboņa omulīga,jūt kā darbojas. Nu nav man jāskrien pa bāņiem-pašu mājām atliektiem galiem.
Nekādu problēmu,lai arī autiņš no 93. gada!

velvets  1   Kā ar kompresiju?Ir pamērīta?

Pilskungs    1 >bonijs - vai mani arī tu varētu uzturēt ? Mans auto ir ar benzīna motoru ...

voldemars123      Pareizo degvielu ziemai lietot un labu akumulatoru un viss stokos!

Araabs    1 Man pēdējos 15 gadus tikai dīzeļi.Nekad ,nekādu problēmu(visasas apkopes savlaicīgi).Tos benzīna miroņus varat pat nepiedāvāt.

voldemars123      Te varetu but dzineja vaina,kada kompresija cilindros,vajadzetu parbaudit,gredzeni sadilusi,vai ellu daudz dzinejs tere?

mairis7      Vaina ir degvielas sprauslās, degvielu pārlej par daudz! Siltā laikā lec bez problēmām, kaut nedaudz mīnusi uzreiz būs problēmas ar iedarbināšanu!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu