Vai ir vērts pirkt auto, kas vecāks par 10 gadiem?

Protams, svarīgi ir arī, cik un kā brauc, bet klīst baumas, ka apmēram pēc 2006 gada ražotajiem auto optimālais mūžs ir 10 gadi. Vai tiešām un kādiem auto modeļiem tas tā ir, ja runa ir arī par atpazīstamu zīmolu ekonomiskās klases auto?

av2 (2018-03-22 06:25)    1 ja labs autinns, laba cena , no laba bijussaa saimnieka, kaapeec ne? Sava laika nopirku 10 gadus vecu zziguli no.....juurnieka. Kaa jauns bija. Pazinna nopirka 14 gadus vecu audi , vienkaarssi ideaala mssiina patrapiijaas. Zinu tiessm neskaitamus , kas ir pirkussi lietotus, un viss ir OK.
Un arii ar jaunajaam nu nav tik traki, kaa te maaleejat.Es pat teiktu, ir autinni ar tuvu zero probleemaam. Laba /gaadiiga saimnieka rokaas, labs autinnss nobrauks tos 7- 10 gadus, un nekas vinnam nebuus. Salauzt tiissam var pilniigi vissus, arii bentliju.

Geisha (2018-03-22 07:08)  1 1 Rita! Tu pati taču autiņu neremontēsi vai ne? Tātad Tev ir vajadzīgs gudrs vīrietis kuram var prasīt padomu 7/24/366. Ar to tad arī sāc. Vispirms vīrietis - padomdevējs tad autiņš. Meklē tādu kuram nevajag tulkot no sieviešu valodas, bet viņš pats saprot ko saka sieviete.

arajs (2018-03-24 11:38)    1 Viss atkarīgs no rocības. Uz garantiju apkalpot pie autorizētiem dīleriem paredzēts maksātspējīgiem klientiem. Loģiski domājošam auto īpašniekam, nav izdevīgi sasieties ar dīleriem... Katrs gadījums jāskata personīgi! Bet vēl labāk, iesaku auto mīlām, turēt līdzās draugu servisā...

Labrador (2018-03-29 21:54)      Viens no maniem auto - rezervei ir 30 gadus vecs BMW E34. Pirms kaadiem gadiem 10 iegaadaats no drauga , kuram tobriid probleemas ar sievas aarsteeshanu. Nopirku pa 500 latiem. Auto ne reizi nav pieviilis , tehniskas probleemas retas , ar relatiivi minimaaliem izdevumiem.Uz celja turaas stabili. Viss ergonomiski un praktiski izgatavots.Vaacu razhotaajs to izgatavojis vaacu brauceejam. Jaunie auto nekalpo ilgaak par garantijas laiku , tie paredzeeti banku , lizingkompaniju un diilersercentru pelnjai un auto tureetaaja padariishanai par no tiem atkariigu.Arii darbs , resursi un liidzeklji jaunajos auto ieguldiiti , lai samazinaatu pashizmaksas.Un tas attiecas arii uz daargo brendu auto. Veel ir auto kategorija , kuru pie mums zina retais. Krievijaa otrpus Uraaliem atljauta stuure labajaa pusee , kaa rezultaataa ir iecieniiti tiirasinju japaanji , nevis kjiinieshi.Ir taadi ,kaa Toyota Cresta , Toyota Century ,Toyota Mark , Toyota Crown , Nissan Leopard un tamliidziigi , par eiropieshiem paaraaki luksa klases sportiskie sedani. Tie lieliski tur Krievijas bargaas ziemas , kad meedz buut pat -50. Pameegjiniet kaadu salonaa pirkto jauno auto taadaa salaa iedarbinaat!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu