Kādas domas sievietēm autolēdijām?

ērtā autocentrā veikt savas mašinas apkopi prasmīgu mehāniķu uzraudzībā? eļļas, filtri, var bremžu uzliku maiņu, lampiņu maiņu un utt, tāds sestdienas jauks piedzīvojums un mazliet vairāk izpratnes par auto. varētu varbūt arī iegūt diplomu ka piedzīvojums paveikts godam,
mīnusi, būtu jānoklausās drošības tehnikas lekcija un mazliet ievirzes lekcija kas un kā notiktos.
vai autolēdijas vēlētos lai būtu pieejams šāds piedzīvojums?

gertrude (2018-05-22 09:06)    5 nē, negribētu viss. vienmēr esmu uzskatījusi, ka katram kvalitatīvi jādara tas darbs par kuru maksā algu. sava laika arī žēl, kamēr autiņš servisā, varu padarīt ko citu.
bet kā biznesa projekts garlaikotām Rīgas mājsaimniecēm varbūt arī aizietu, tikai attiecīgu reklāmu vajag.

Momo (2018-05-22 09:40)    3 Mani vairāk interesē godprātīgs mehāniķis, kas manu auto pārzina un ir ieinteresēts, lai es uz ceļa nepalieku. Ja esmu aizdzinuši auto uz servisu, viņiem būtu jāinformē, ka drīz tas vai šitais būs jātaisa, lai rēķinos ar to, nevis nomaina riepas uz vasaras vai ziemas, bet nepasaka, ka bremžu kluči jāmaina, piemēram.
Netaisu sev zobus, negribu domāt par santehniku mājās un gāzes katla apkopi. Tam ir speciālisti.
Tāpat negribu, lai klienti bāžas ar savām gudrībām manā darbā.

aija_69 (2018-05-22 09:42)    4 Autovadītājas stāžs jau vairāk kā 30 gadi. Ja runa ir par mašīnas apkopi vai remontu, mani interesē tikai 2 praktiski jautājumi: izpildes termiņš un cena. Protams, zinu, kur eļļas līmeni paskatīties, zinu kur dzesēšanas, bremžu un logu tīrāmais, šad tad pārbaudu gaisa spiedienu riepās.
Izvēloties savus servisa uzticamības puišus, galvenais kritērijs ir uz klienta vajadzībām vērsta attieksme. Man ir svarīgi, lai varu saņemt vismaz padomu arī ārpus darbalaika u.tt. Novērtēju, ja meistars pats savāc mašīnu un sakoptu noliek atpakaļ manā pagalmā.

Pašlaik mani hobiji ir citās sfērās, tāpēc par auto lampiņu nomaiņu, eļļu veidiem, riepu izvēli neinteresējos. Meistars zina manu dzīvesveidu, finansiālo amplitūdu, braukšanas vajadzības
un lieliski tiek galā ar manu autoparku.
P.S. Parasti atstāju dzeramnaudu.

EzitisMiglaa (2018-05-22 10:29)    1 Man kvalifikācijas darbs bija par auto riepām . Līdz ar to zināju visu no A līdz Ž par to un vēl daudz ko citu runājoties ar meistariem kas kur un kāpēc . Turklāt , katrai sievietei ( un ne tikai ) vajag atrast savu uzticamu automehāniķi , kam var uzzvanīt un pakonsultēties pie vajadzības .

confety (2018-05-22 10:32)    1 nevilks tavs biznesa projektins,nevilks.

krumins (2018-05-22 10:47)  1 1 Karteejais maarketinga triks....vienkaarsi straadaajiet labaak lai masiina izbraucot no juusu servisa darbotos labaak nekaa iebraucot....

elsa (2018-05-22 11:27)      Man nav tik daudz sīkas vaļas, lai savu vienīgo brīvbrīdi pavadītu servisā svešu veču kompānijā. Remontdarbus uzticu profesionālam, pārbaudītam servisam. Kamēr nebija beigusies garantija , apkopi veicu dīleru norādītajā servisā un tur jah nu toč´ neviens neļautu skatīties, kas tiek darīts *garantijas* apkopē. Un mājās man ir kaislīgs autofans, kas, kas , ja viņam ļautu, auto izjauktu un saliktu kā jaunu.

eksim_braalis (2018-05-22 12:20)    1 Tas piedāvājums vairāk izklausās pēc izklaides pasākuma, kad tas autoelektriķis vairāk skatīsies dāmas "acīs", ne kā veiks savus tiešos pienākumus un, tā aizskatīdamies, noteikti kaut ko aizmirsīs mašīnai salabot vai nomainīt.

Rondijs (2018-05-23 09:10)  1 1 Tas nav sievietes lauciņš, jo prasa inženiera prātu, loģiku. Atstāsim to pašpuikām.

Pilskungs (2018-07-18 01:37)      ´

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu