Kad ir brīdis pirkt jaunu auto?

Pie kādiem ieguldījumiem/ izdevumiem vecā auto remontā jāsāk domāt par jaunu? Proti, auto, protams, nav vairs jauns, ik pa brīdim jāremontē. Vairākus gadus remontos ieguldīju maz, tagad sanāk vairāk, turklāt šaizes bieži vien ir sīkas - tur slēdzītis nestrādā, tur arī slēdzītis, tur izpūtējs sarūsējis, atkal slēdzītis. Tomēr biežāk nekā iepriekš, un brīžiem šķiet, ka arvien biežāk. Tātad, vienā brīdī būs jāsāk domāt par jaunu auto. Tad kurš jums būtu tas brīdis (nezinu, ieguldījuma summa, remonta biežumu skaits, remontējamās detaļas), kad skaidrs, ka vairs ar šo braukt nevar?

Snowagain      Cienījamā Nerātni_Stāsti!
Tad nu pamazām domājiet par jaunu auto!
Šis ir tas auto vecums, kad sāk līst ārā vecuma pazīmes kā saplaisājušas gumijas, nestrādājoši kontakti u.tml. sīkumi, kas, protams nav nekas šausmīgs, bet ļoti tracina. Vienkārši sākas materiālu nogurums.

AivarsN      Tā jau domāju. Lepnie latvieši taču nekādi nevar iztikt nepazīmējušies. Aixam jau tāpēc ir dārgs,ka vēlāk nekādu tēriņu. Vienkāršs un izturīgs,pats var salabot. Apdrošināšana tikai 35€ par gadu,apskate un ceļa nodoklis atkrīt. Ne tikai ērts braucamais pilsētā,bet arī pa laukiem un mežiem izbrauc tur,kur ar citu mašīnu ne sapņot. Vienīgi uz ātrgaitas šosejām tas ir par lēnu. Arī bagāžas nodalījums ir ļoti ietilpīgs. Divi lielie kūdras maisi,vai veļas mašīna novietojas brīvi. Arī par ērtībām neviens pasažieris nav sūdzējies,bet gan patīkami pārsteigti,ka vietas vairāk,nekā vienā otrā pilntiesīgā auto. Kāda mārrutka pēc man vajadzētu strādāt un pelnīt vairāk, lai uzturētu lielāku mašīnu? Lai radītu skaudību cilvēkiem, kuriem par mani nospļauties?

pavadonis1971      Un visi shie gudrie ieliks sludinaajumu tirgojot savu luuzni.un mekkees mulki kurs nopirks..latvietim ir goda lieta apcajareet kaiminju..iesmerejjot luuzni..un shitaa sieviete te meklee jauku virieti? Es gribu taadu sievieti kurs grib apkaast auto pirceeju..es sveeti ticu ka mani nepiekaasiiis

Drole      Aivar, uz aatrgaitas shosejaam speciaali prieksh kvadracikliem(Aixam), daarza traktoriem utml ir uzstaadiita aizlieguma ziime 548 !

gacins      Es strādāju servisā kur tirgo arī jaunus auto,bet jo ilgāk es tur strādāju,jo vairāk es saprotu-ja pērk jaunu auto,tad tikai uz garantijas laiku.

vai17      tas tak vnk.,ja vajag,tad jāpērk,ja var bez tā-nepērc. 2018-08-08

Pilskungs    1 Tad, kad ir nauda. Bet nevajag pārsteigties. Man izpūtējs nokrita pirms 11 gadiem, bet vēl tagad braucu. Un TA man ir teikuši, ka nav nozīmes, cik vecs auto, bet gan kāds viņš ir !
Jaunie auto ir slazds.
2018-08-09

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu