Kas labāk-vecs mersedess vai jauns fords? Naudas ir tik, cik ir.

JurisK    1 Gan fordam, gan mersedesam ir tik daudz modelju!

edding    2 Vecu var pirkt tikai Opel vai škodu, tiem vismaz remonti lētāki, ja kas, bet ja vecam mersim ievajadzēsies/ un garantijas nav, ka kas neatgadīsies/, tad jutīsi starpību. Es par to naudu kas ir, skatītos ko jaunāku.

Edgars37  2   Ar vecu mersi var braukt tikai Vacija, tur to var ari uzturet. Sai gadijuma janem jauns Ford un pec gadiem 5 notirgot talak. LV vnk nav kvalificetas remontbazes lietotiem autiniem un tape lietotu auto remonts ir rulete - paveiksies, napaveiksies;D.

joens    2 Jauns fords ir vismaz padsmit kilo€, ja ne pārdesmit un vairāk. Vecs (20+ gadi, labāk 30+) par šādu summu ir ūberauto. Vienkārši vecs, bet kustošs un TA iziet spējīgs, no vairākiem simtiem līdz pāris tūkstošiem. Kad tādam auto pienāk remontstunda, tiek ātri sarēķināts, "mazgāt šos vai taisīt jaunus". Otrais variants parasti sanāk saprātīgākais.

gacins    3 Nu man personīgi labāk simpatizē vecs mersis,bet labs,tiešām labs vecs mersis maksās kā fords no salona. Jūs varat nosaukt summu ,ko Jūs gatavi atstāt par auto, un nekad,nekad nelienat parādos dēļ auto.

Epifanija      manā izpratnē, tas ir atkarīgs, kas ir šoferītis pie stūres!:D

HE872    1 Es ar jaunu s-max nobraucu 60 tukstosi un saku dzivot pa servisiem. Ar 2003 g mersi jau 4gadi neesmu servisa bijis, ka tikkai ella un kalotkas...

Labrador      LabaakJauns Ford Mustang GT Shelby , nekaa indieshu Tata , kuru deelj embleemas vai inerces turpina saukt par mersedesu.

HE872  1 1 Mercedes ir komforts, Fords ir opela radinieks, bet cik cilveki, tik viedokli.

Gundarino  1   Sveika. Es kā autoatslēdznieks pieredzējis neiesaku ne mersi,ne fordu. Tad labāk Audi vai VW. Mersis nav mašīna,bet fords ir fords. Abām manis ieteiktām markām nav ne vainas. Ğimenē mums ir Audi,VW,Opel un Volvo. Iet un kalpo bez problēmām.

rokons      Ford Focus un V 40 ir uz vienas ritošās bāzes uzlikti - Gaita, stabilitāte vienāda. Kāpēc maksāt dārgāk?
Vācu mašinām cena tomēr augstāka kā Eiropas Ford. Pieredze - ar katru no abiem auto jau pāri simtam noripots - neredzu iemeslus kritizēt

cerise8      rokons 11:43

Vai tik uz tās pašas bāzes nebija arī Mazda3?

rokons      Iespējams, neesmu par to interesējies, kaut M3 vizuāli izskatās mazāka

MontaJasmina      Teiksim ja 2018.-2019.g. Fords maksā 16 tūkstošus, tad izvēlētos pa to pašu summu BMW 2015.-2016.g, jo gan salons, gan sajūtas braucot ir labākas BMW, jā riski ar remontiem. 2022-11-23 18:53

av2      Ko lai saka. Vecs, bet savaa jauniibaa bijis daargs autinnss, arii vecs brauks labaak, ja ir uztureets labaa formaa.
Fords ir fords, neko nakad nekas tur neizmainiisies...da kaut paaec 200 gadiem. Braukt jau var, kaifa nekaada. Ieskaitot visaadus ssmustangus utt.
2022-11-24 19:48

Mainigais      Ja tiek atrasts labs auto, noteikti iesaku Pirkt Auto Kredītā un ieskatīties šeit https://autokredits24.lv - tā uzreiz neiztērējot lielu summu. Pērkot auto kredītā iespējams maksāt pa daļām ar maziem maksājumiem, bet ja tiec pie naudas pirkto auto kredītu var ātrāk atdot. Arī es tā atradu labāko risinājumu. 2022-12-01 13:54

Serjeg      Naudas ir tik cik ir.. => kāpēc tik šaurs skats uz dzīvi, Mercedes un FORD jau nav vienīgās markas kuras var iegādāties par mazām naudām. Labs un svaigs auto forums forums.motorfy.lv - vari smelties idejas un pie viena paskatīties arī uz citām markas automašīnām - es pat teiktu tas pats Audi vai VW. 2023-01-23 16:28

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu