Palīdziet blondīnei nopirkt auto!

Gaidu nopietnus ieteikumus! Pati svārstos starp vw polo, seat leon, opel astra vai meriva. Daudzus gadus bija garais audi, gribu ko mazāku! Cenu amplitūda 3-4000 eur. Ko teiksiet, eksperti?

rokons  1 4 Dīzeļu kritizētājiem vajadzētu precīzāk pateikt,, kas viņus neapmierina.
Degvielas patēriņš mazāks, degvielas cena mazāka.
Motoru resurss lielāks zemo apgriezienu dēļ.
Griezes moments uz kW lielāks
Nav jārūpējas par svecēm un aizdedzi.

mareus  1   Pats labāk ieteiktu garākas bāzes autiņu,kā piemēram audi a3,būs drošāks un stabilāks uzceļa un remonts un daļas palētas. No jūsu ieteiktiem ņemtu vw polo,nebūs problēmas ar eksplotāciju.

gati  2 1 Pie auto dīleriem izbrauc ar tie autiņiem ko tu vēlies pirkt un tad izvēlies kurš labāk patika un tad tādu arī meklē par to summu ko vari atļauties.

RSQuattro    1 Pērc to, ko varēsi vieglāk pārdot - vw.

Labrador  4   Dziivee neesmu sastapis veel nevienu Latvijas sievieti , kuras sapnju auto nebuutu Audi Avant tdi sudrabkraasaa. Nezinu ,kas tajaa auto taads magjisks , bet arii viirietim , lai iepaziitos , obligaatais priekshnoteikums ir tieshi shiis markas auto.

etc      Kā darba vāģis jau 2,5 gadus ir Peugeot ar 1,6 HDi dīzeli. Kā dzinējs viens no labākajiem savā klasē. Patēriņš 5 - 5,5 L/100 km. Pie 300 tk. nobraukuma ne reizi nav bijušas problēmas ar dīzeļu lietām (sprauslas, kvēlsveces, augstspiediena sūknis u.t.t.). Arī ritošā ir pietiekami izturīga. Jā, eļļas, filtri un zobsiksna gan tika mainīti savlaicīgi. Tāpēc varu ieteikt palūkoties uz Peugeot 207/307, vai Citroen C3/C4 ar šo dzinēju. Autiņi parasti ir labi nokomplektēti, nav rūsas spaiņi kā dienvidkorejieši vai japāņi, pietiekami dinamiski un ekonomiski. Ja gribas lielāku - Peugeot 407 /Citroen C5. Par 3 -3,5 tk. EUR būs labs auto!

Labrador  3   Labs auto ir Citroen 2 , taads , kaa Lujam de Finesam.

etc    1 Luijs de Finess brauca ar Citroen DS 19. Ar 2CV brauca zemnieki, jo tas bija lēts un vienkāršs. Kopš tiem laikiem franču autobūve ir pamatīgi mainījusies. Aizbrauciet uz kādu Citroen vai Peugeot salonu - atkārsies žoklis. Uz labu laiku. Amservā Krasta ielā turpat blakus Peugeotiem tirgo Opeļus. It kā jau OK, bet nav tas šarms, kas francūžiem.

gvapitons  1   Q7 2008 gada 3.0 TDI mekle jaunas majas, varbut kadam intrese!!!

Labrador      Blondīnei tīri labi der Cadillac Escalade. Ērts , ietilpīgs , jaudīgs un labi pārredzams. Ja gribās izcelties un ātri braukt , blondīnei tikko pēc tiesību iegūšanas ieteiktu Dodge Charger SRT Demon. Tas arī nodrošina emocijas.

Pilskungs    1 Vislabākais (ja gribas izcelties un ātri braukt) - Bently,
1928.gada, 16 cilindru 8 litru motors, benzīnu tikpat kā netērē.
Lai iedarbinātu, vajag 2 šoferus (blondīnes sapnis).
Salons kā vilciena vagonam !
2019-01-25

Ander  1   Nav svarīgi kāda Marka, galvenais lai sēdeklis ērts un atsperes nelien laukā,ja lietots auto, jo remonti katram prasīs savu.Ja mazāku auto, tad vizuāli Depo stāvlaukumā var apskatīt, kas uz sirds. 2019-02-21

8008      Vai nopirki? 2023-06-06 08:33

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu