Kādu auto iesakāt sievietei?

Vēlos jaunu auto un sirds kāro pēc BMW vai Audi, bet nesaprotu, pēc kā labāk skatīties. Nevēlos pārāk vecu un lielu, derētu hečbeks vai sedans. Gribu, lai ekspluatācijā ir salīdzinoši lēta. Kādu mašīnu Jūs ieteiktu sievietei ar bērnu? Kam pievērst uzmanību, salīdzinot mašīnas ( izņemot nobraukumu).

Garoznieks  3 7 Neteikšu standarta variantus kā Audi, Bmw..., tas jau paliek par dārgu.

Iesaku "KIA Ceed GT line". Skaists, ekonomisks, dinamisks, laba garantija. Ja nebūtu man Passat(drastiski pārbaudīti pie visādiem apstākļiem – B7, B8 ideāli auto), tad skatītos uz KIA. Labas atsauksmes

Veiksmīgu pirkumu!

Dalida  3 1 lĒTI GAN. bet kā ar rezerves daļām šķībacainajai KIA?

kvarts    2 Es ieteiktu taksi....bet gan jau pati izvēlēsies to, kas labāk pietāv kleitai, nagiem vai matiem....

vilks28      Kādu hibrīdu no Toyota . Jo viss norāda ,ka drīz visiem dīzeļiem un benzīniem pienāks gals. Jo EU iet uz 68 g. co. uz kilometru.

Labrador  1 1 Peedeejaa laikaa kvalitaatee un izturiibaa japaanji ir lideri.

Rararagana      KURŠ AUTO IR IZTURĪGS PRET TREPES PĀRKLĀTAJIEM LV CEĻIEM UN VIENLAIKUS EKONOMISKS? ES SAPROTU, KA TIE AR LIELĀKU KLĪRENSU IZTURĪGĀKI, BET TIE TAD ARĪ PARASTI IR DŽIPVEIDĪGIE-UN PATĒRĒ IEVĒROJAMI, SEVIŠĶI BENZĪNNIEKI UN AUTOMĀTI.

mikeliene    1 Nesen iekapu sava bembi,nu pec opelisa jutos ka 20 gadus jaunaka. Ta nu sanaca,gribeju pirkt 4.audi ,bet kads cits pasteidzas..Pazinas piedavaja savejo,pameginaju.iepatikas!!! Tagad saprotu tos jaunos kuri grib patrakot uz celiem,ari man to loti gribetos,bet..nedrikst..bet autins iet viegli,daudz vietas salona un klase tada kuram detalu piedavajums liels un cenas aptuveni ka audim.

RSQuattro  4   Muļķības par ekspluatācijas izmaksām audi, bmw. Ja iegrābies sūdā, kas tagad ir lielākā daļa lietoto auto, tad izmaksās būs dārgas. Tā pat arī dārgāk izmaksās vecs auto, jo tiem bieži viss lūzt neatkarīgi no tā cik ļoti to uzpasē.

Ņem audi A3 2004-2008 gada. Smuks auto, nav dārgs. Pietiek sievietei ar bērnu, pietiekami ērts.

traktorists48  4 2 Neieteiktu ne vienu, ne otru. Sievietei ar bērnu- Renaut- Megane, Scenic. Labi dinamiski auto un visi vecie niķi Renault no 2006.gad ir izskausti. Mašīnas stilīgas, ekspluatācijā nav tās dārgākās.

Geisha  3 2 Es atteiktos no Bumera un Meršaa, jo abiem ir velkošās pakaļas. Ziemā būsi grāvī. Vēl man svarīgi ir lai autiņš būtu automāts (sevišķi pilsētā) un pēc iespējas lētāks ekspuatācijā. Man bija Audi. Labs autiņš bija. Tagad braucu ar Reno. Nesūdzos.

Panich    5 Pēc pieredzes teikšu ka labākie dzinēji ir Hondai un Jotai. Man vissvarīgākais autiņā ir sirsds jeb motors. Ritošā pilnīgi visiem autiņiem pa mūsu ceļiem ir jākopj katru gadu. Ja sisniņa labi pukst tad problēmu nav . Vēl viena svarīga lieta - komforts . Japāņu autiņiem tas ir ļoti labs. Es viņus saucu par mīksto komfortu. Audi un BMW ir cieti manā skatījumā.

Bet ja galīgi nav nekādas poņas tad ņem sarkanu auto un viss būs ok. :)

mieru_tikai_mieru    6 Kā viens man pazīstams tālbraucējs šoferis teica - sievietei vajag JAUNU mašīnu. Vienalga, kādas markas, bet jaunu. Lai vismaz 5 gadus nav jāsatraucas par remontiem.

InJanis  1 1 Tautiete Sant-ux !!!!!!!

Es tev labak, noteikti letak ieteiktu....................

Iegadaties vireli, ieteicams perspektiva viru.............

A-kurs tev allaz butu pa tverienam, ka gulta, virtuve, ta ko cmuku remontejot sadziviski.

B-kuram butu neveseliga iekare, slimiga tieksme uz visadam techniskam lietam, velasMasinas, autoMassinas, Gludekli, elektribas rozetes.

C-kuram tu varetu pie reizes bezkaunigi uzkraut visas tavas si briza raizes......... kadu auto iegadaties...........ar ko atskiras auto riepa no aizmugureja bagznieka,.......... kura cauruma tai "dzelzs sievai ´ ir jalej uzpildei degviela......................kads ir tavas algas konta kartes PIN kods............kur ir tava majiga mitekla ardurvju rezerves atslega...........kada slepena taka ved pie tava parpilna leduuskapja....................

Koroce tautiete-pasaziere ;-))))))))))..................teemu saprati ;-))))) rubi fisku, beidz klabinaties aizspogulija pa tukso ;-)))))))))) ej uz sapazisanos sadalu, sagatavo velamo virela prasibu sarakstu uz 254 lpp.

Kurts69  3 4 BMW un AUDI abas automarkas manuprāt ir domātas enerģiskiem, dzīvespriecīgiem cilvēkiem. Skopuļi un apdomīgie izvēlas japāņus vai vw.
Ja ir bērns, tad labāk četrdurvju versiju. Ja līdzi kādreiz jāpaņem bērnu rati vai ričuks, tad vajag universāli. Ja braukšana ir asinīs un pasākums sagādā baudu, tad es ņemtu BMW. Audi ir labs auto, bet nesniedz tādu kaifu kā bembis.
Un ja izvēlas BMW, tad loģiskākas izmaksas būs pirmajai un trešajai sērijai. Tāpēc - ja vajag dažreiz vest ko lielāku, tad trešais bembis touring būs laba izvēle, ja galvenokārt vedīsi sevi un bērnu, tad var gluži labi iztikt ar pirmās sērijas bembi.

Rainstorm    1 3 litrīgam dīzelim no kura tur gada nodoklis ir cosmos.....
Vispār atkarībā no gada tagad jāskatās pēc kuras kategorijas viņu tur uzkaita, jo var būt viens un tāds pats modelis ar vienu un tādu pašu motoru tikai ar dažādiem gadiem atšķirīgās nodokļu kategorijās....

av2  2 6 Viennoziimiigi , normaalaa staavoklii,no laba saimnieka BMW. Kaadu 5, vai pat 3 seeriju. Nobraukums zem 100 lai ir. Reaalais. Bendziinu. Nezinu, kas veel. Varbuut vajag pikapu, jo beerns, ratinni, iepirkumi utt. Cik tas ir reaali atrast taadu LV, cits jautaajums.Un cik ir naudinna...

vitssailor  1 5 Nissan Juke 1.6 benziins

kvarts  1 3 Nu labi, ja tiešām gribi pati braukt, ņem Mini, vismaz nebūsi pelēkā masa, ar Volvo brauc vissliktākie vadītāji (vai paliek par tādiem)

Geisha    5 Ai, meitene Santa! Jāņonkuls Tev taisnību saka. Ņem vienu kārtīgu vīrieti un miers mājās. Nav jau vīrieši nekādi mazie bērni kurus vajag pieskatīt un aprūpēt. Būs kas muguriņu pakasa, autiņu aprūpē, saldējumu nopērk un pat bezmaksas seksis kad gribi un arī kad ne visai gribi. Kotļetas jau arī ne obligāti jācep, ja var nopirkt desiņas.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu