Opelim ķibele..

Esmu neziņā ar servisiem....man ir opel astra sport tauer....2011g. dīzels....mašīna sāk niķoties....kad lēni brauc piem.pilsētā uz 50km...tad sāk ļoti raustīties vai vispār vairs nevar pabraukt...pielaist var bet līdz ko ieliek ātrumā tā noslāpst....bet pie lielākiem km viss ok....kā saka ja gāze grīdā tad traucas un neraustās....serviss uzlika uz kompjūtera nekādas problēmas neatrada...bet tanī brīdī mašīna labi brauca....sakot lai atbrauc kad neies....

multi      9:21 Dīzelim kvēlsveces, kam tur ko caursist?
Domāju, ka autorei tik jaunu auto ir jēga aizvest pie oficiālā dīlera, lai uztaisa datora diagnostiku. To ka kompis neko nerāda nevajag ņemt pa nopietnu, drīzāk servisam nav attiecīga līmeņa kompis. Lētās kreisās diagnostikas ne vienmēr strādā!
2019-11-02 13:45

Vilksatkal  1   Speshl for >>> Keel . Man neviens auto ilgāk par gadu , pusotru nav bijis , nu ļoti retas reizes kad kāds iestrēgst uz 2 gadiem vai mazliet, mazliet vairāk , tieši tāpat kā čigāns ….. :-))

Ir vairāki , VW , BMW , bet ne lielas govis , patīk , kur ir burti klāt - R , RS , S , M , V ….. un vispār gribu R 8 , bet tas ir sapnis !
2019-11-02 22:22

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu