Vai man liekas ka autoservisi muus cakaree?

Aizdomaajos...ir atseviskji remontdarbi kur cenas kosmosa.bez pamatojuma...nez cik ir riigaa stundas likme autoservisam? Vai skataas peec deguna klientam?

Gloks_17  1   Ko tu tur skaiti, kādas 10 štukas attiecībā pret pacēlājiem, strādniekiem un stundām (mēdz bieži būt tukšās stundas).
Pierēķini blakus maksājumus – komunālie, maksājums par zemi kādam augļotājam, investīcijas darba vidē, tehnikā...
Servisu gana, nepatīk – neej un pamaini pret citu.

janisb  2 2 Ja baruc uz servisu kur prasa 20eur/h un meistars nejēga, tad Tev ar prātiņu pašvaki...
Parasti servisos ar tādu izcenojumu nav meistari pašam jāapmāca, tiesa gadījumos, ja māci meistaru, kā viņam strādāt, parasti iekasē papildus maksu.

AivarsN    4 Medicīna un auto remonts ir tās nozares, bez kurām tikai retais iztiek. Tā teikt,pirmā nepieciešamība. Tāpēc arī var prasīt cik augstu samaksu grib. Zemenes izaudzēt un novākt, nebūt nav vieglāk un vienkāršāk, taču tās var ievest no siltākām zemēm, kur maksā augstākas subsīdijas. Līdz ar to, mūsu lauksaimnieki knapi savelk galus. Dakteriem un servisa meistariem neviens no ārpuses konkurenci nerada. Vienīgā problēma, mūsu valsts aplaupošā nodokļu politika, kuru tad arī risina, vēl vairāk paaugstinot pakalpojumu cenas. Ja vari uzturēt savu veselību un remontēt savu auto, tad visi lielie peļņas tīkotāji paliek gribot. Tāpēc jau tik daudzi vēl turās pie pagājušajā gadsimta auto, jo lielāks resurss, mazāk kam bojāties, detaļas lētākas un galvenais, pats var remontēt.

CoCoSan    3 Kungi, jums paveicās, ka neesat sievietes, tad jums servisa cenas būtu ×5, tikai tādēļ, ka sieviete 🤣
Besī, aizbrauc salabot sūdu, saka, ka viss auto jāpārjauc 🤣👍

AivarsN    2 Varbūt tev, Cocosan, gadījās servisa meistars, kurš pirms tam par ginekologu strādājis. Droši vien ka ir sarežģīti, labot motoru caur izpūtēju.😂

CoCoSan      Iespējams, Aivar, jūsu provinces mehāniķi arī pabeiguši medicīnas akadēmiju, taču mūsējie rīdzinieki servisos nonāk uzreiz pēc banku sektora.

AivarsN    2 Es zinu arī bijušos celtniekus. Viņiem ir iemaņas špaktelēšanā un krāsošanā, bet ar to skrūvēšanu jau pavisam bēdīgi. Ielikt otrādi blīvslēgu, neielikt kādu skrūvi, vai pievelkot kādu skrūvi, ar atslēgu pārsist radiatoru, tas jau vēl nekas. Bet naudu par savu darbu saņemt grib gan. Tai vietā, lai labotu pēc tam viņu kļūdas un postījumus, labāk tad uzreiz remontēt pašam. Var jau būt, ka tām jaunajām samudrītajām mašīnām, specializētajos servisos ir arī izglītoti speciālisti, bet pa lielam, kur mums vispār ir labi speciālisti? Mājas brūk, tilti šķībi, asfalts ar kūkumiem un jau pēc pāris gadiem kapitāli jāremontē. Laikam jau visi kas kaut cik prata strādāt, aizbēga uz ārzemēm. Drīz vien vajadzēs visu iemācīties darīt pašam un pamatīgi, nevis kā tagad visur iegājies, dārgi, bet sūdīgi.

kuks10      Auto veselību uzturēt ir dārgs prieks Rīgā,ne velti viena daļa brauc remontēt uz Jelgavu vai citiem mazpisāniem..Licenzētie servisi, arī mīl naudu neparko saņemt,kā piemēram VW Krastmalā par motora diagnostiku ar visu izdruku 120 eiras. Labi ,ka Rīgā ir daudz individuālie servisi,kas strādā uz sevi, nevis uz bosu un sekretāri+ bankas kredītiem..Jāpiekrīt Aivaram N.,ka daudzi meistari izbraukuši prom,un tāpēc jāsāk pašiem apgūt auto remontu..))Te runa par individuālajiem cilvēkiem,nevis firmas autiņiem ,kur remontē izmaksas sedz firma.Man arī viens paziņa bija lielīgs,kamēr firmas autiņš remontēja firma,kad nācās remontēt sievas autiņu,tad sāka meklēt saucamos kakta servisus..)))

inge      Jaremonte ir pasam savs auto. 2020-08-29

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu