Par braukšanas nekultūru.

Paziņas auto, kurš stāvēja pie sarkanās gaismas luksoforā, pakaļā ieplēsa autiņš, kuram arī pakaļā ieskrēja viena dāma. Tā ir taisnība, ka vidējam nekāds OCTA neko nemaksās, jo neizvēlējās pareizu distanci? Paziņam, kurš bija 1. pie krustojuma ļoti lēnā garā apdrošinātājs sola sastādīt tāmi. Kaut kad.Viņiem patīk, ka remontē viņu servisos, ne pie sava meistara.

rokons      Par tādiem sodiem dzirdu pirmo reizi. Bija pirms laiciņa skāde. Nekādu problēmu ar apdrošinātāju nebija. Pateica servisu, aizvedu, sariktēja. Braucu atkal

Skudiss    1 Pēc auto bojājumiem un citiem knifiem noteiks kurš tad bija iniciators vagoniņam un tad tam arī nebūs remonta izdevumi no OCTA. Lietu var vilkt ja ir cietušie. Remontēt var apdrošinātāju norādītajos servisos. Izņēmums var būt apdrošināšanas kompānija kur nepiekrīt remonta tāmei un tad sākas saskaņošanas utt.

zebs      Ja vien apdrošinātāju serviss nav kaut kur "pasaules malā", līdz kuram vēl jādomā kā turp nokļūt - tad iesaku remontēt apdrošinātāju piedāvātajā servisā. Atrādi viņiem auto, serviss vienojas ar apdrošinatājiem par tāmi, ar servisu tad vienojas par remonta datumu, kad pēc remonta saņem - apskati, vai viss novērsts un paraksties aktā par to, ka nav pretenziju.
Galva nesāp par to, cik tas maksās ... man tā arī neteica, cik tas izmaksājis.
Man nācās divas reizes tādu pakalpojumu izmantot: viens Lietuvā "iebrauca dibenā" un otrā gadījumā - nesadalīju ceļu ar stirnu.
2022-11-14 17:19

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu