Cirks benziintankaa

Es biezhi pildos benzintankos...ir jautri paveerot uz suuknja tablo cik iepriejsheejais klients ieleejis degvielu..reti kad vairaak par 20 litriem..kaut degvielas tvertnes min ap 40 litri katram..ko tas paraada?auto spiidiigs bet naudinjas nav.tad nu knapinaas..kaarteejaa izraadiushanaas..cirks jaarteejais..un tie esot tie veiksmiigie..tirlinji

Bazhix    6 Faktiski šādi rīkojas tikai taksisti. Lai kolēģim neatstātu pilnu bāku, viņš lej pa litram vai diviem :D Kādreiz bija arī X5 un Q7 - līzingam pietiek, bet degvielai nē, lai gan pēdējā laikā šie ir sākuši liet normāli - pa 20-30l - tb līdz pilnai bākai :)
Bet taksisti kā bija suņi, tā arī palikuši :)

TikaiTu  3 8 Bazhix,nu ko Tu tā.... pilnīgi ar pirkstu parādīji ...tracers tak taksists...:D. Bet tev,tracer,laikam galīgi nepielec,ka te,oho,visiem ir pie kreisās pakaļkājas tava nenovīdība un skaudība. Tikai pats sevi noceno pa lēto... Savā laikā diezgan daudz bija darīšanu ar Rīgas centra taksistiem... nāca pie mums kafiju pirkt un nekas nav viņos mainījies;skopi, nekaunīgi un rupji. Laikam jau tā ir diagnoze-taksists. Redzot kādi izskatās tie,kuri brauc Rīgā uz boltiem un izlaiž pasažierus pie autoostas.... Pēc urlaam izskatās -noplukushi apģērbti (redzēti pat novalkatos treniņterpos) ,samērā netīri un nesakopti (neskūti,matiem noaugushi)...fui! Un,tracer,pirms atkal izgāz kartejo samazgu spaini pār tiem,kuri dzīvē kautko sasnieguši ,tev ir iespēja atspēkot visu šo un ielikt profilā savu bildi! Tā teikt -paradit savu gaišo tēlu mums,oho niecīgām. Kas ir-esi tam par gļēvu? Dūšas pietiek tikai anonīmi kjengaties?

Lobo      Daļēji piekrītu etc. Pats nevienu mašīnu neesu pircis lietotu... Taču... Es pērku kompaktklases hečbekus, jo lielākā mašīnā nesaskatu jēgu, kur nu vēl parketniekā. Tas ir bezjēdzīga h...ņa zīmuļiem. Ja tu brauc pa asfaltu, kā lielākā daļa, parketnieks ir bezjēdzīgs, ja pa lauku ceļiem, tad pērc īstu bezceļnieku. Neviens man neiestāstīs, ka parketnieks nav domāts tikai pazīmēties.

Ajisata      Man nav spīdīga mašīna..., bet tumši zila vārdā Mellene :)
Darba nedēļai leju 20 litri - pietiek 7-8 d.d. Pēdējā laikā dzīvoju citā režīmā, ja zemāka cena, leju līdz bāka pilna un braucu līdz nākamai uzpildes reizei.

rinkulis      Varbūt zin kā - iepilda minimumu, lai var izvilkt līdz "kreisajam".
Ir grupa ar cilvēkiem, kam ir uzņēmuma degvielas kartes ar limitu - nu mēdz gadīties, ka neavar izvilkt - nu tad ar pielej pa minimumam pa savu naudu - lai jauns mēnesis sākots vai whatever.

Nav jau obligāti jāšķiežas ar naudu. Ja dzīvo no rokas mutē - tad cits jautājums - vienkārši cash flow neļauj ieliet vairāk. Bet citādi - nu kāda starpība - tu patērē ko patērē - tur žmiegties - varbūt psiholoģiskais spiediens pa lielu.

vezis1968    2 Julianna!Sanaak taa,ka arii juus uztaisiijaat mazu cirku prieks zviedrietes.Esu UK,bet laikam rajonaa, kur par taadu prasiibu nebriinaas.Patika juusu komentaars.

DanaL    7 Es leju 1x nedēļā 15-20l, lai bāka pilna, un pat prātā nenāk pētīt citu cilvēku paradumus benzīna uzpildē.

Tracer, ar steigu maini profesiju, tavas neveiksmes darbā galīgi sabojā tavu garastāvokli un jau tā skābā gurķa raksturu.

neratni_stasti    4 Kaut kad stipri sen mani mācīja, ka bāku, īpaši ziemā, nevajag laist zemāk par pustukšu. Visu laiku jāpielej klātum. Attiecīgi kā reizi 20-25 litri vienā reizē tie būtu. Tad par ko cepiens?

Eneile    3 Tas, ka es pieleju pilnu bāku benzīna absolūti nenozīmē to, ka man ir daudz naudas. Tāpat mēnesī nobrauc tik, cik nobrauc, neatkarīgi no tā, cik uzpildēs saskalda.

Dvinsky    3 пост говно автор мудак - katrs lej pēc vajadzības un pēc konkrētā brīža maksātspējas.

Arnolds    1 Es šodien ielēju 18.5 l, vairāk negāja, uzpildes pistole nobloķēja padevi, laikam bāka pilna.

Vaukskis    1 Man nav mašīnas un tiesību, bet pēc novērotā kā pasažierim vai gājējam domāju, ka noteikti daļa autobraucēju izrādās citiem un arī knapinās. Tajā pašā laikā jādomā, vai prātīgais teiciens par to, ka jādzīvo atbilstoši līdzekļiem, nelaupa dzīvesprieku. Ja cilvēkam dikti gribās vai par nerakstītu pienākumu uzliek statuss, lai viņš brauc kaut mazliet ar nepraktisko mašīnu ar nelielu degvielas daudzumu, bet, kad tas nav būtiski, pārvietojas ar sabiedrisko, riteni, skūteri vai pat kājām. Tādējādi cilvēks kļūst atvērtāks dažādiem risinājumiem atkarībā no situācijas. Lai tiek gandarījums ierobežotajā dzīves laikā kaut nedaudz darīt tā, kā gribas vai šķiet, ka vēlas- smeļas pozitīvas emocijas!

kosrem      Es leju pilnu bāku un 10 L kanniņā rezervē. nav ko knauzerēties, tā pat būs jāpērk. Zinu cik apmēram mēnesī nobraucu. Tie 10 L , jau nu sanāk patālāk aizbraukt, un līdz degvielas uzpildei jātiek.

Caune    1 Šajos laikos bākai jābūt pilnai, cik nobraucu, tik pieleju.

Rego1      Es arī tā daru. Pieleju vai 20, vai 40l. Kā sanāk. Man Webasto rij degvielu, bet visumā ir okey. Nepieskaitu sevi pie ,, knīpstangas,, varianta!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu