KASKO

Vakar uzzināju jaunumu.
Pieņemsim. Auto pirkts salonā, ir ražotāja signalizācija. Nav nekādu slepeno pogu, adatas uc. papild pretaizdzīšanas fīču. Īpašnieks nopērk KASKO, kurā teikts-
"Pamata apdrošināšanas aizsardzība:
Bojājumi, tajā skaitā (bet ne tikai) CSNg, ugunsgrēks, dabas stihijas, krītoši priekšmeti, trešo personu prettiesiska rīcība
Zādzība un laupīšana.
Apzagšana".
Izrādās, ka ja gadījumā autiņu aizdzen, tas ir nozog, apdrošinātājs zaudējumu nesedz.Šādiem gadījumiem vajagot vēl piemaksāt krietnu summu speciāli aizdzīšanai.Vai tiešām tā var būt? Kaut zinot mūsu apdrošinātajus, viss var gadīties?
Zina kāds, kā patiesībā?

Snowagain      Svimpis
Tāda paradoksa, kā pie gadījuma, kā Jūs aprakstījāt, man nav bijis. Ka kaut kas tāds iespējams BAN, nebrīnos.
Protams, ka KASKO nav panaceja, bet man ar 140 eur pašrisku, KASKO gadā ir 290 EUR, ar visu Jūsu minēto risku paketi. Dārgi?
AV2 - līdz 5 gadu vecai mašīnai lietotu lukturi? Nu nē!!! Lukturi un stikli tikai jauni!!!!
2024-03-27 14:03

viedoklis      Par BAN agrāk daudz "laba" dzirdēts. Tāpēc ir princips, OCTA - lētēkā, KASKO - sakarīgākais kantoris. Tagad vēl visādi OCTA+ sataisīti. Tādu polisi pircis esmu, bet tā kā par laimi nav nācies izmantot, tad pieredzes ar izdevīgumu un attieksmi nav.

Par jaunu auto iegādi, nepiekrītu. Savulaik Mūsa motors čakarējās arī garantijas laikā. Tagad arī pieredze ar citu tirgotāju garantijas laikā, ka atbilstoša rīcība seko tikai pēc skandalēšanās uzsākšanas ...

Ekonomiski izdevīgākais ir reāli mazlietoto auto segments, tikai tādu mašīnu ir maz un tās zibenīgi tiek izķertas.
2024-03-27 17:50

Snowagain      Viedoklis
Jau 18 gadus braucu ar jauniem auto. Nekādu problēmu ar Amserv un Norde nav bijis. Vienkārši šito, sasisto, pārturēju divus gadus, biju ļoti maz nobraucis, žēl bija atdot :).
2024-03-27 19:44

Svimpis      snow: manupraat, ljoti leets KASKO [peec pashriska izklausaas peec Swed, nedaargo auto grupas]. Pat abstraheejoties no auto veertiibas. Man taads maksaajums ir meenesii..
AV2: jaa, var likt lietotas detaljas no srota. Var likt alternatiivas. Var likt OEM detaljas. Var likt razhotaaja piedaavaataas. Tie buus 4 fundamentaali atskjiriigi auto. Katram peec speejaam un nopelniem.
viedoklis: nu, man bija iluuzijas - ja es neeju gluzhi kaa nezinaams kadrs, buus bisku civilizeetaaka attieksme. Es kljuudiijos.
2024-03-27 20:51

Aliks73      Varbūt prikt retāk satopamu auto, kuru praktiski nezog, pašam tāds ir nenožēloju. 2024-03-30 14:29

Svimpis      Nu,bet tas jau nerisina visas citas probleemas - avaarija, nodegshana, hvz kas veel var gadiities.
Pirkt auto tikai taapeec,ka rets... da mums meistari ar prastaakajiem kuupekljiem normaali galaa netiek,varu tikai liidzjuutiibu izteikt.
2024-03-30 15:44

eel86      Vai kāds var pateikt cik izmaksās Lielbritānijas auto registrēšana un numura maiņa Latvijā 2014 gada 2,2 l ? 2024-04-01 19:42

Snowagain      eel86
Nevarēs pateikt!
Lai varētu pateikt vajag vēl zināt a/m pilno masu, jaudu un CO2 izmešu daudzumu.
+ ja ar stūri labajā pusē, tad pārbūves komplekts - lukturi, videokamera ar monitoru u.t.t..
Manā uzskatā stipri bezjēdzīgs pasākums.
2024-04-02 15:24

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu