Chrysler Voyager, atsauksmes

jūsu viedoklis par Chrysler Voyager ap `96gadu.

aja_aja      Smalka, glauna masina, salons labi noklads, lai liekas skanas netiek taja! jasaka gluda spalva!

kanareika      ideaala mashiina darbam, atpuutai, izklaideem divataa un ne tikai... :)
par cik es sieviete, tad man taadas lietas kaa tehniskie parametri nav stipraa puse, bet cik zinu, tad tehniskais risinaajums ir gana labs. savai klasei un razhotaajam atbilstoshs.

vispaar jau Latvijaa kljuust par modes lietu :)

lauda      nju nezinu....man jau personiigi labaak patiik vaacu autinji,kaut vai tas pats MB Vito un ja tas veel Brabus izpildijumaa!!!

cedars      Padaarga ekspluotaacija.Kaa izklaides auto super,ja jaamauc kilometraazza tad garaam.

automilotajs      Vojager vispaar ir laps, bet .... Ja tas ir jau ar apaljajiem stuuriem, tad detaljas ir ljoti daargas, nu ljoti ...

WRX_sti  2   Nem grand wojager eiropas versiju ar dizelmotoru un nenozeelosi:)))))

snakeshit      NEKAADAA GADIJUMAA NENJEM DIIZELI VOYAGERU(Taa dzineejs ir pilniigs meesls,modificeets no itaalju traktora,to komplektee eiropaa un tam piemiit tikai nosaukums chrysler),nodarbojos ar chrysler un taadeelj varu ieteikt tikai 3.3, vai 3.8l automaatus,jo taas ir labaakaas un izturiigaakaas versijas! 3.0l ir novecojis dzineejs,kas tiek uzstaadiits dodge un plymouth,kam komplektaacija ir mazaaka un taadeelj taada pasha iskata mashiina maksaa leetaak.. AWD nav nepiecieshams un vispaar,ja neavaree,tad detaljas saliidzinoshi nemaz nav daargas!!!

snakeshit      Nu nepeerc,to vojadzieri,taa tak nav mashiina,ja nevar kurbuli iespraust,vot miljnicu varbuut,ja b4,tad vispaar fantastish:))))) Jo ka teikt B4,tas jau vairs nav ziepju traucinsh,nee nee, nemazaam,ko juus:))))))))))))))

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu