Čopera iegāde

Hei! Nu davaj baikeri, pasakiet kaads buutu pats optimaalaakais varants sportiska chopera iegaadei par aptuveni 2000 ls +_500ls !! kas vispaar ir vislabaak piemreerots latvijas celjiem. Kaadas ipatniibas ir braucot ar choperi un kaadas ar klasisko moci, nu teiksim ar ko naaksies saskarties braucot... paldies!

smagsvars (2004-05-24 15:59)      Nu kas tas par terminu "sportisks chaapis" :)))))))))) pasham smiekli nenaak:)))) nu nebuus vinjs sportisks:)))))
labaak panjem masclebike, kaa tu skaties uz HONDA X4 riktiigi deriiga stelliite, par 6-shiem eiriem dabuut var:))))

p99 (2004-05-25 15:00)      Es Tavaa vietaa to naudu iedotu normaaliem puikaam, kas uzblieztu man uz zhopera baazes uzblieztu baika motoru un pieliktu veel dazhas lietas, kaa piemeeram speeciigas bremzes un autinja riepu pakaljaa. Un taads buutu tikai viens. Vieniigi laika zinjaa ir jaagaida! Bet tas ir taa veerts!

Egils22 (2004-05-27 12:47)      choperis nav sportisks seedeeshanas poziicijas deelj, raaviens vinjiem ir ne sliktaakas kaa dazham labam baikam, bet pie aatruma virs 120 jau paliek ne tik eerti braukt, it seviskji, ja veel nav priekshaa stikls. choperi nevar tik sliipi likt pagriezienaa (aatri saak izpuuteeji vai kaapshlji gar zemi stiikjeeties) :) LV celjiem ir ok enduro ar riepaam, kas vairaak domaatas asfaltam, to var gana sliipi likt arii pagriezienaa un bedres tam daudz netraucee..:) ielas mochi arii ir labi, bet ja ilgstoshi pa pilseetu jaabrauc, tad tomeer nav tik eerti.. Galvenais secinaajums: vispirms izdomaa ko Tu ar moci gribi dariit un tad jau arii sapratiisi, kas Tev ir vajadziigs!:)

noisex (2004-05-29 14:54)      mnjaa, sportisks choperzz :))) paradi man tadu..vai nu baiks vai nu choperis :)

noliekshu (2004-05-30 01:51)      Nopeerc saakumaa normaalu kostiimu un noteikti ne pashu jaunaako,ne firmiigaako nosaukumu,bet labu rezerves galvu,kura buus viegla,laba caurdzirdamiiba,eerta un maksaa ne mazaak kaa kaadi 170 ar atlaidi:)) Tas vien jau ir labs saakums:) bet varbuut Tev vajag helekopteru,jo taadu sportisku choperu liekas nezinu...

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu