Mazda vai Peugeot?

Veelos pirkt mashiinu - svaarstiibas man ir starp Mazdu un Peugeot. Kaadas priekshrociibas mashiinaam shiim un kas ir negatiivais, kaa arii uzklausiitu Juusu subjektiivos viedokljus par shiim markas mashiinaam .

lietotajC      Ja jaunu, tad Mazda6 ir laba izveele.

Hamlets      106. pugs Latvijā vairs netiek tirgots, turklāt, jau labu laiku. Mazākie no šiem ražotājiem ir 206 un mazda2. Ja ir doma doties pie lielās klases, tad pug607 ir ļoti labs automobilis.
Mazda6 - pārdotākais auto Latvijā, tas izsaka visu.
Var pirkt arī jauno Mazda3, bet tad ir jāpagaida pāris mēnešu, līdz tā nonāks Latvijā, jo tikai rīt tā tiks prezentēta Frankfurtes autošovā.

monnaelisa      Mazdu!! (vai to vispaar var saliidzinaat ar Peugeot?):)

vaz      Labāk jau nu mazdu ja jāsalīdzina ar pugiem...

Andrs    1 Peugeotam ir lieliska vadaamiiba, labaakie diizelji, tacju vaajaa vieta ir elektronika.:-))
Schobriid labaakaa bija 6 mazda, tacju nu jau arii jaunaa Honda vinju paarspeej, tacju ja pagaidiisi liidz naakamajam gadam, dabuusi 407 peugeotu.:-))
Serviss un diileris peugeotiem ir ja ne labaakais Latvijaa, tad viens no labaakajiem noteikti.:-))

elektron      Biju pugas iipassnieks. Baigi patika bet.... lietotaam pugaam daarga ekspluataacija, liela apetiite un visaadas citaadas kjibeles. Es taa domaaju ka jaunu tu nepirksi, bet par lietotaam papilnam infas "Diena" vai citos spec izdevumos.
Strap jaunaam mashiinaam iipassas atsskiriibas nav.

KOZJA      ha ha Mazdu6 reti kursh var pacelt 16 k E . Nav maza summinja. Par pezjo neko sliktu un neko labu. Respektiivi - izskataas labi (itseviskji 407) , bet grab, sajuta tada ta kats butu AKM un ritenjiem. 407 - saakot no 4.5k E

justforfun      Man ir 5008 2,0 diesel 23. gada, iet labi. Pirms tam bija 5008 20. gada, ar nekāda vaina. Mazda skaļa kaut 23. gada 2023-11-14 14:53

tracer    3 2003 gada topiks😃.nee nu normaali ..smiekliigaakais ka kaads komentee😃 2023-11-14 15:29

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu