BMW vadītāji

Kāpēc tik liels procents BMW vadītāju ir pilnīgie kretīni? Vai tikai kretīni pērk BMW, vai arī tām mašīnām ir slikta ietekme uz cilvēkiem? Kādas ir jūsu domas?

Semija      tapec ka cilveki ir stereotipu parnjemti...

lietotajC      ne visi ir kretiini.

tachu parasta, smaga un bremziiga gjimenes sedana (iznjemot dazhas variaacijas) glorificeeshana un pieluugshana gan liek shaubiities par cilveeku sapraatu.

iipashi priecee milziigaa, par pustoni atshkjiriigaa (no paareejaas mashiinas kraasojuma) spoilera iipashnieki, kas saskata savaa shrotaa kaut ko iipashu...

:)

Just_for_fun      BMW droši vien ir tikai kretīnismu veicinošs faktors atbilstošos apstākļos. Pazīstu pavisam normālus cilvēku ar pavisam normāliem BMW, nekādu problēmu.

Emanuelle    1 Hmm.. domaaju, ka uztraukumam nav pamata. Spriezhu peec sevis -neesmu kretiins un autinsh nav mani negatiivi ietekmeejis.Ir krietni vien vairaak "ziimulju", kas parvietojas citas markas autinjos. Taatad -atslaabstam!!;)

Croix    1 No pieredzes varu teikt, ka tā laikam ir tikai sagadīšanās. Vismaz mani par kretīnu ir saukušas tikai aizvainotas sievietes, bet tas jau nav objektīvākais viedoklis :) Tā kā piekrītu Just_for_fun - iedod alkoholiķim alkoholu, un viņš nodzersies, iedod kretīnam BMW, un viņš nodemonstrēs sava kretīnisma augstāko pilotāžu :))

Alkonauts      Tevi tas uztrauc? Veelies par to parunaat? (c)

Nu nezinu, vai BMW ir kretiinisma izpaushanas veids? Iespeejams, ka kaadam ir taads uzskats, tachu es domaaju, ka ir pietikami daudz kretiinu arii pie citu automobiilju stuureem. Un tas, ka kaadam patiik tikai un vieniigi BMW neoziimee, ka vinjsh ir kretiins. Zinu BMW vadiitaajus, kuri ir pat ljoti pieklaajiigi gan uz celja, gan dziivee.

_ICHI_      Alkonauts, tu par mani? nu tipa pieklaajiiga gan uz celja, gan dziivee? :))))))))

saules_pukje      Absurds, zinu ljoti dauz sakariigu cilveeku, kas jau gadiem brauc ar BMW, bet kuriem ar kretiinismu nav nu ne mazaakaa sakara!:)) Starp citu, liels procents daamu ir sho marku iecieniijushas! Jaa, stereotipi muusu sabiedriibaa darbojas.. un kaa vel! Nez ar kaadu autinju tad pats braukaa??:))

Alkonauts  1   ->ICHI: Nee, es par sevi. Pieklaajigs gan dziivee, gan uz celja. Un tas, ka es paarvietojos aatraak nekaa paareejie, veel nenoziimee, ka esmu kretiins. Jaa, varbuut dazhiem shkjiet, ka aatra (ne kretiiniska) braukshana pilseetaa ir kretiinisma izpausme, tachu sevi par taadu neuzskatu, jo katraa situaacijaa censhos izveerteet, vai kaadam trauceeju vai nee. :)

Niikulis  1 1 Kretiini ir taadi cilveeki ar uztuukushu seju un biezaam luupaam, bet ir taadi jaunieshi vai citi kuriem patiik aatri braukt un BMW ir tam domaats, bet dazreiz taa ir taada ziimeeshanaas, ka pilniigi metas skumji. Puse no vinjiem savu BMW nevar atlauties, to nopeerk biezie vecaaki, taapeec vinji nav sapraatiigi un ir neapdomiigi.

Sti    1 kretiinisma pirmaas paziimes- 5 seerija no 88- 94 gadam, melnaa kraasaa, ar melniem logiem, sameeraa sliktaa vizuaalaa izskataa un paarsvaraa plikaam riepamm, par paareejiem - ok.

Lodveida_zibens    1 Mana paziņu statistika liecina, ka BMW braucēji ir pajocīgāki par citiem. Es ar viņiem nekontaktējos, jo nepatīk man kā cilvēki.

fufaika    1 "Bembisti" ir "bembisti". Ar to ari viss ir izteikts.

guntinjs  1 1 bembisti ir bembisti, a paareejie opelisti - seenjotaaji. par gaumi un dziivesstilu nestriidaas, to izveelaas:P

melisaM    3 man vakar gandriz mashiinai purnu noshkjeela audi... un? vai man tagad kliegt ka visi, kas brauc ar audi ir kretiini?

rtkarlis    1 da ne jau visi bembisti ir kretiini. vinkaar$i zinaamaas seerijas modeļus visnotalj bieži izveelas kretiini. agresiivs verkis taa vien aicina paziimeeties. pagrieziens vinjiem arii nav iemonteets!

TIGERMIX      nu gruti teikt.man ari daudz pazistamo, kas brauka ar bmw un normali brauc.
mashina ir forsha, laba!

mb300sl      BMW pek rie kas grib pablatot, kaadu spoli uztaisiit un tik pa taisniem ceļiem maukt.

engelens  1 1 Vienkarsi BMW ta ir masina, kas izsauc daudz emocijas, nav svarigi vai pozitivas vai negativas, bet piemeram tadus opelus vai golfinus vispar neviens nenem piere... BMW FOREVER!!! BMW THE BEST!!!

markovs    1 es neesmu dzirdejis nevienu nopietnu ,vera nememu argumentu,par BMW !tie parasti ir,Banditu auto,jau minetie kretini,uzturet tadu auto dargi,,,jus kaut viens pateiktu kontkreti-kas sai auto ir par baigo defektu,-nav mana gaume,es nevaru atlauties...utt nafig kult tuksas runas!
Un vel par to vaditajiem-ja cilveks ir merkakis nav svarigi ar ko vins parvietojas...
un par BMW ir ta-tas kurs zin par BMW zina ka tas nav vienkarsi auto!!!

un kas atiecas uz so jautajum-autoram ir viens merkakis kurs savu nekrietno darbu veiksanai ir izmantojis BMW markas automasinu,ka iemesla radusas sekas.-pieversot pastiprinatu uzmanibu tuvojososiem BMW ka rezultata ir trauceta parejo satiksme piedaloso transportlideklu un vis neaizsargajamako sadiksmes dalibniekus,Gajejus(mani):)
rodas jautajum ,,vai sadam autovaditajam nav jaiziet pirmstermina mediciniska komisija....
Paldies!:)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu