Auto izlijuša piena tīrīšana

Kāds nevarētu dot padomu? ! Ko darīt: mašīna ir izlijušu 3 litri piena, kā var iztīrīt mašīnu? Vai labāk pašiem nekerties klāt bet aizvest uz kiimisko tīrītavu?

dada      Var pamēģināt nopirkt aerosolu paklāju tīrīšanai saputot, iepūst un paturēt līdz sakalst, pēc tam ar putekļsūcēju iztīrīt.

FaKeMoNzZz    1 āāāā... man vienreiz izlija nepilns litrs... cik varēju, ar salvetēm savācu... bet tāpat smirdēt sāka pēc pāris nedēļām... atdevu uz ķīmisko.

grūti iedomāties, kas notiks pēc 3l izgāšanas!!!

Jo9  1   smirdonja draud briesmiga, tulit brauc uz salona tirishanu

iceflower      Ak, kungs - pārdod mašīnu vai nomaini sēdekļus!!! Priecājies, ka nav vasara.Piens, alus un zivis - nekas trakāks nevar būt!!!

Sti      njaaaa, labi ka veess laiks savaadaak buutu chau rasma.....pa taisno uz kjiimisko!!!!!!

Makleods      nu tas ir konkrets vaks!!!!!!!!!
uz kimisko tirisanu!!!!!!!!!!

gvenna      Esmu dzirdeejusi, ka var izzhaaveet ar feenu, ne jau matu, bet ruupniecisko! Taa ir dariijushi, kad izlijusi 2l Colas pudele!

gunca      Man sava laika izlija kadi5 litri .Ka saka smirdet bija ka pienotava.Iztirit neizdevas,tadu pasu ka ateju ari pardevu.Karsta laika nebij iespejams braukt.

igam      Mudigi rauj ara tepiki,nu visu kas ar pienu saliets. 2017-12-02

Maarka_Tvans      Savulaik troikas žigulītī arī izlija laba puse no trīslitrenes piena.Pāris reizes samazgāju ar līdzekli paklājiem, "umka" laikam toreiz saucās un vēdināju salonu.Smaka pazuda dažu dienu laikā.Domāju, ka "vanišs" tiktu tikpat labi galā. 2017-12-07

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu