Kur līzingā iegādāties lietotus auto?

Vai lūdzu kāds zin, kur var līzingā iegādāties lietotus auto, ar normālām (esmu skolotāja man tūkstošus nemaksā:)) ikmēneša iemaksām.Paldies!

abc      papeeti autonet.lv
tur ir auto arii uz liizingu

IEgaaju_TEvii      ...pameegjini pro-vento.
man tur panjeema veco auto- tad sarunaajaam cik saakumaa varu dot un tad ljoti leeni un minimali visu izmaksaaju.
......
taa nav reklaama! Pieljauju, ka citur vareetu buut miikstaaki un dazjaadaaki tie noteikumi))

spirtins      ikmeenesha maksaajumi ir atkariigi no 3 faktoriem:
1) liizeejamaa summa
2) terminjsh
3) % likme

Liizeejamaa summa veidojas kaa starpiiba starp jaunaas a/m cenu un pirmo iemaksu (reizeem paardeveejs njem pretii veco a/m)
Terminju vismaz lielaakajas liizinga kompaanijaas visbiezhaak nosaka a/m vecums (daljaa 10-12 gadi izpirkuma briidii)
% likmi visbiezhaak nosaka tas, kaadu liizinga kompaaniju izveelas meedz buut no 4% gadaa liidz 1.2% meenesii

Bet vispirms jaaatrod pati a/m, jaanoskaidro vai a/m ir uz fizisku vai juridisku personu (vai mashiinaa ir PVN) un tad jau ar sho info var apzvaniit liizinga kompaanijas un kauleeties par noteikumiem :)
Peec pieredzes - >1000 LVL maksaa retiem liizinga kompaaniju klientiem...

peksene1  1   Mašīnas jau var atrast daudzās vietās, bet līzingu gan parasti caur kādu kompāniju vai banku kārto! Labākie autoplači(cenas atbilstība kvalitātei) ir Talsos un Cēsīs! Tur var atrast autiņus visādām gaumēm uz dažādiem dvēseles noskaņojumiem! :))

valisa      intereses peec vari paskatiities Delfi.lv,vismaz apluukot iespeejamaas cenas...

narinja25      es nemu bankaa, ja ir stabila alga tad labas iespejas dabut, bet jarekinas are pirmo iemaksu( var asari bez ta) un uz noformesanu...

juris_sokolovs      Ja gribi letu auto ,tad bruauc uz Leisiem.Tur ir daudz letak neka pie mums un vel var nokaulet kadus 200eiro.Taka padoma par tadu iespeju.
2005-11-27

draiska17  1   Zinu ka Ķengaragā ir baigi labis autoplacis nesen atvēries tur pat savas mašīnas var atstāt un par to tev nav jāmaksā un autiņš tiek pārdots kaut kur 2 nedēļu laikā parasti. un arī izvēle viņiem laba un cenas pieņemamas līzingu ar var nokārtot. Ja interesē varu atstāt tel numuru plača 29973905 2008-03-14

lowa44      Idiots,,,pilnā pasaule ar lūžņiem,,, ņem kādu gribi, debiloīd 2023-06-27 14:40

tracer      apdomaa labi.vai gribi auto liizingaa..pluss miinuss bankaa var njemt..bet cik saprotu auto noskatiits no budzeta gala..banka piedaavaas tik pateerinja krediitu.18%gadaa..un terminsh buus vismaz uz cetri gadi..mazaak nav izdeviigi vinjiem.arguments ka uz taadu terminju ir algas nepietiekamais apmeers..taatad ja tu teoreetiski njem pa 5000 eiro.sadaardzinaajums bus 72% .respektiivi jaaatdod buus jau apmeeram 8500..ja njemsi jebkuraa liizinga firmaa cena ar procentiem ir tieshi x2.respektiivi 10000..jo vinji naudu njem bankaa un pieliek savu proc 2023-06-27 19:20

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu