Nopirkt tiesības

Kads nezin cik vareetu maksaat un kur vareetu nopirkt tiesiibas???

gazejs      100 ls

Egils22    3 taa apmaaciiba, kaut ari nepietiekama, tomeer ir paredzeeta, lai buutu vismaz kaut kaada drosjiiba uz celjiem, un jebkuram brauceejam, kas ir shii vaarda cieniigs, nebuutu jaabuut probleemaam iziet oficiaalo proceduuru, neko paardabisku tajos eksaamenos neprasa, pat 50gadiigas tantes to var iziet... gribas buut krutam un plaatiities, ka vari nopirkt.. nonaaksi kjurkjii vai nobrauksi kaadu, ilgi vareesi domaat cik tas ir kruta...

bigmasters    2 kas tās par tiesībām par 100 Ls?Vienreizējās?

solo  2 1 Zini, tādus tiesību pircējus, kas ir tik truli, ka nespēj noteikumus iemācīties, nošaut vajadzētu.
Nezinu un arī negribu zināt, kur var nopirkt tiesības. Baidos, ka varētu tajā vietā ar plinti parādīties.

edmunds  3 1 braukt proti un noteikumus zini?

udugs    1 ... Savas tiesības kādreiz varēji palasīt KONSTITŪCIJĀ , tagad varbūt satversmē .

bily    1 Nu nevajag :) Pienemeji tiesam ir pedejie pidras .Visu dzivi braucu pa soferi liku uz autobusu zini izkritu .Pienemejs - jefins.Jautajums kurs kuru vel pamacitu braukt . Kur nopirkt ? Baidos sie laiki beigusies .Taa kaa "vederu uz ieksu un uz prieksu ".Velu veiksmi godigaa eksamenaa .

Hot Chocolate  2   Pakaart visus tadus, kas tiesibas nopirkushi!!! Un tiem, kas braukaa ar bumeriem, vispar vinjas nonjemt!
Shorit uz gajeju parbrauktuves tads pashavas garam un tieshi tantinjaa!!!!
Pa purnu tadiem un veel visur citur!

Jons_Plunts  1   Ja tev nav lemts, tad ko tu raujies? Tiksi tacu cietuma, tas tevi nebaida?

KleopatraX    1 Taisniiba Egilam-nevienam normaalam cilveekam nav probleemu nokaartot tiesiibas un taadam,kursh nevar to izdariit,nav ko uz celja mekleet!!!
Tiem,kuri visu dziivi brauc par shoferi arii vajadzeeju kaadreiz ieskatiities,kas ir mainiijies noteikumos,nevis tikai braukt un braukt...:)

_Antuanete_    2 Tie, kuri brēc, ka tiesības nokārtot esot tik jau nu viegli un vienkārši - kad paši pēdējo reizi kārtojāt? No tiem, kas tagad to Rīgā dara, var saprast, kāds laika patēriņš, čakars un naudas kāsiens ir tiesību nolikšana. Ja parēķina, cik ir jāmaksā autoskolai, komisijām, un cik obligātās stundas jānobrauc (neatkarīgi no tā, māki braukt vai nemāki, nemaz nerunājot par to, ka braukt mācīšana eksāmenam stipri var atšķirties no reālās braukšanas ikdienā) par nemērīgi dārgu maksu - lētāk tiešām ir nopirkt, ja parēķina sava laika ieguldījumu, kas aiztaupās.
Nekādā gadījumā neatbalstu nemākuļu dauzīšanos pa ceļu, kategoriski neatbalstu "zīmēšanos" uz ceļa (tam ir domātas trases, kur cilvēks nevienu neapdraud), taču nepiekrītu tiem, kuri uzskata, ka autoskola garantē adekvātu satiksmes dalībnieka uzvedību un ļoti palielina satiksmes drošību. Nevis akla noteikumu iekalšana (no kuriem lielāko daļu aizmirst jau nākamajā dienā pēc eksāmena), bet loģisks skats un saprātīga rīcība situācijās uz ceļa.

Luxa      Oki, visi kam nav sapeerkaas tiesiibas, tad vispaar pabraukt pa Riigu nevarees...

Blumarine      Tirliņi! Pat man, kura mašīnai pie pedāļiem piesēdās pirmajā braukšanas stundā, nebija nekādu problēmu nolikt eksāmenu ar pirmo reizi. Vai tiešām nepietiek ar tantukiem, kuri šķērso ielu kur un kad iegribas, kā arī riteņbraucējiem, kuri savus atstarotājus iekāruši ābelēs vārnu atbaidīšanai? Tad vēl braukās visādi, kam pat eksāmenu nolikt nav pa spēkam...

narinja25  1 1 krievijas 400 dollari, vietejas 700 ls... talaak turpinat???:DD

bb52      paprasi KNAB. tu ko,slinks,slims,jeb neuznjeemiigs? stuureet,kaut,maaki?

Lince  1 2 Cali, nevaig, ej kursos karto godigi.
Tagad tas joks cauri neiet, viss tiek datorizets un ja bus kreisas tiesibas pie pirmas patrulu kontroles tevi apcietinas. Jo datu baze tas vienkarsi nebus.
Bet vari braukt uz KF. un tur pirkt, tad ar tam atgrieties un te nomainit uz musejam.
Zinu ka ta cali kartoja aviacijas licenzi, bet vini nepirka tas KF. , bet godigi nokartoja. Vienkarsi tur nav prasibas zinat anglu valodu tehniskaja limeni. Te to prasa jo macibas ar ir angliski. Tas nekas, ka pretruna ar valodas likumu un to ka nekad neplano lidot arpus valsti.
2016-11-27

Lince  1 1 Beidziet ar nosausanu draudet.
Par to ir Pants Latvijas likumdosana. Aicinajums uz vardarbibu, kaut ka ta saucas.
Un ja runajam godigi par teoriju eksameni, tad ja neesi licis nekad un neesi slepus braucis pie ielam. Tad nolikt ar pimo reizi pastav liela iespejamiba, bet ja esi macijies noteikumus kartigi.
Bet ja esi tiesibas kartojis vel PSRS laikos ka es to dariju, tad tagad man negribetos risket tur ko kartot. Nav del to ka nezinu noteikumus, jo zinu tos. Bet tagad ir tik daudz mainitu niansu, kad ar to pietiks lai izgastos. Saksim jau ar krustojuma liniju. Ja agrak ta bija ar iedomatu linuju uz skersojoso ielas malu pret tavu brauktuvju galu, tad tagad ta atrodas cela gala kur sakas apmalu noapalojums. Ja agrak pastaveja divas stavesanu rezimju zimes, kas saucas -apstaties aizliekts- divas krustu sliplinijas. Un otra -stavet aizliegts-
ar vienu slipu skersliniju. Bet tagad ir tikai viena stavet aizliegts un neliedz apstaties, bet tad visu laiku ko jacel ieks auto un jacel lauka, lai skaitas kad atvedi kravu. Preteji bus sods. Un bez to vel ir daudzi izmanu.
Bet biletes jautajumi jo projam ir kretinu sastaditi.
Kur dotajas atbildes pat var but visas pareizas, bet tikai viena viss pareizaka pec CSDD ieskatiem. Vai ari atels tik nekorekts ka taja nav saprast satiksmes dalibnieku pareizas pozicijas. Bet ir tautas dala kas biletes iekal no galvas un ar izgazas jo biletes ko macijusies un ko iedod CSDD ir jautajumi samainiti vietam.
Bet macies cik labi gribi, vienalga visu apgut nevari. Jo pasi CSDD izvieto cela zimes pret visiem logikas likumiem un tos pamana tikai Celu policija, bet lai novertu stulbumu izmanto ka murdu lai kertu tos kas noteikumus ta ar isti nav apguvusi.
2016-11-27

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu