Angļu mašīnas pārtaisīšana

Vai kādam ir pārtaisīta angļu mašīna?Plusi un mīnusi?

gvido28 (2006-09-19 15:02)    1 Nespēsi samaksāt par stūres un pedāļu maiņu. Ne visiem tas ir izdarāms. + priekšējās lampas un kur vēl panelis.

~1500>2500 Ls kā kuram autiņam, ja vispār ņemsies to darīt.

baybay (2006-09-19 23:04)  1   ...shausmas.....anglju mashiina un veel paartaisiita.....:)))

la_femme (2006-09-20 18:35)    1 Komentārs no kāda, kas pats ir angli pārtaisījis (ne es :) ) -
kas attiecas par auto pārbūvi no vienas puses stūres uz otru, pirmais un galvenais kas ir jānovētē un jāņem vērā- ne visus autiņus var pārbūvēt. Tas tāpēc kad daudziem autiņiem kuzova detaļas ir tikai vienam vai otram variantam. To kurā pusē būs stūre, nosaka kuzovu taisot. Pārbūvēt var tikai tos kuriem kuzovs ir paredzēts abiem variantiem. Nu piemēram manam Renim starpsiena starp motoru un salonu ir ar skrūvēm iekrūvēta. Izņem vienu, un otru ieliec vietā, vienkārši. Bat ir pat varianti dzirdēti kad džeki griež autiņu uz pusēm un pārmetina. Tas godīgi sakot neatmaksājas. Vajadzīgo detaļu pieejamība šrotos attiecīgajai markai. Jo jaunas pirkt ir dārgi. Man ari šito dikti noveicās, jo renault pa mūsu šrotiem nemētājas. Dabūju vienu svaigi sistu, no kura noņemu vairumu ko vajadzēja, citas lietas piepirku klāt citur. Katrā ziņā ar šito auto pārbūvi ir jābūt dikti uzmanīgiem. Plus vēl nāk klāt ekspertīze CSDD, jo daļām ir jābūt ariģinālām.

gvido28 (2006-09-20 18:48)  1   Par mašīnas zāģēšanu uz pusēm, var dabūt tā iekšās, ka vairs ne mūžam nestāvēs uz braukšanu ar mašīnu.

Jo jaunāku autiņu ņem, jo vairāk CSDD skatās.

managers (2006-09-20 18:52)      Nu jau kādu laiku, Latvijā šādus auto nereģistrē drošības apsvērumu dēļ.
Proti šādai automašīnai visa drošības sistēma ir izstrādāta otrādi. CSDD pēc šasijas Nr. nosaka, ka auto ir bijis ar labo stūri un nereģistrē.
Bez tam ar stūri un pedāļiem tā pārbūve nebeidzas. Arī lukturi un logutīrītāju mehānisms ir jāmaina, bez tam muļķīgi sanāks, ja sēdi kreisajā pusē bet piemēram spoguļi un stikli jāregulē un jaitaisa vaļā un ciet blakussēdētājam un tas arī vēl nebūt nav vis.
Kādu laiku atpakaļ tādas pārtaisītas mašīnas veda reģistrēt Lietuvā, bet tagad sakarā ar Eironormām arī tur vairs nereģistrē.

gvido28 (2006-09-21 09:21)      Ta jāmaina visa torpēda un uzpariktes.
Parasti ņem no britiem tikai dēļ bundžas, ja savu esi godam nobeidzis.
Man arī funktieris vienam vecajam autiņam bundžu no turienes dabūt. To gadu autiņiem VIN nepastāv. Izurb kniedes un nomaini reģistrācijas plāksnīti. Drusku jaunākiem vēl blakussēdētāja durvju "stoikas" iekšpusē numurs ir, bet tas jau sīkums. 25min un pārmetina.

Edg (2006-09-21 18:23)      Skatīt la_femme ielikto, tas ir par manu autiņu. Kā jau minēts var tikai ne visus. Par to autiņu raušanu uz pusēm ir džeki kas to ir darījuši ar Audi mašīnām. Par sevi, es pārtaisīju 95 gada Renault Laguna. Arī CSDD nebij nekādu problēmu, jo visu saliku pats un OK. Gan lukturus, gam stiklu tīrītāju, gan elektrību sataisīju un arī salons ir OK. Tagad pat zinātājam būs pagrūti bez iekšā līšanas kautko pateikt. Vienīgais kas ir palicis un ir uzkrītošs, tas ir spidometrs, kur ir divas ātruma skalas, jūdzes/kilometri, gan kilometru ščotčiks patiesībā skaita jūdzes. Par auto reģistrēšanu kuriem ir nepareizā stūre, tas lēmums ir pagātne. Jo tīri teorētiski pašlaik ir noteikums, un pēc tā arī reģistrēja manējo, un proti ja esi ES iedzīvotājs, un esi pircis ES reģistrētu autiņu, tad viņiem ir jāreģistrē. Nezinu, var jau būt kad tomēr atrod kādus iemeslus lai to nedarītu. ES ar nepareizo stūri ir vairākas valstis Lielbritānija, Īrija, Gibraltārs un Malta. Par izmaksām, tās var būt līdz LS 1500, bet te nu ir svarīgi cik esi izdevis to dzelzi pērkot. Ja starpība beigās nav liela, tad tā jezga godīgi sakot neatmaksājas.

ineseens (2007-01-09 11:05)      AUDI A6, 2001.gada, ar ko es braucu Anglijā - izrēķinājusi visus par un pret - atdevu šrotā.

Reģistrācija - iespējama. Ikdienā strādāju ar CSDD (mēs smagos vedam....), zinu, ko runāju -tev būs ar pārtaisīto jāiziet ekspertīze. Ja nu tomēr kas - jākasās. iepriekš tev uzrakstīts, uz kāda principa jābalstās - esi ES iedz., autiņš nāk no ES...

Vispirms atrodi kādi, kurš to darīs... Man NEVIENS čoms neņēmās, patr par Ls 2000 par dabu - bija darījuši abi, nekad vairs negribot.

Elektroniku - labk neaiztikt. Tas droši zināms.

Tāda man pieredze.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu