BMW 3.sērija no 1995

Ko juus sakaat par 3 seerijas BMW saakot no 1995. gada, kaadi plusi un miinusi. Vai taa ir taisniiba, ka ritoshais tiem ljoti vaariigs?

7_jeeri      negribu tevi apbeedinaat, bet labaak ruuugta patiesiiba, nekaa saldi meli, proti: buumeri ir pagatne, baltie cilveeki ar taadiem sen jau nebraukaa, veel vairaak braukt ar bmw - tas noziimee ciest regulaaru pazemojumu un izsmieklu no apkaartejo puses.

protams, taa ir katra cilveeka briiva izvele - kljuut par klaunu un apsmieklu paarejo aciis, bet, manupraat, sevi cienoshi cilveeki to atljauties nevar.

esi reaals, skaties labaak sev citu mashiinu, bet shitam tevis mineetam briinumam vieta ir veestures meslainee jebshu shrotaa...

:)

Maverick_klons_Nr2  1   Neklausies to jeeru, viņam bērnībā bembis uzbrauca, kopš tā laika viņam tādi kompleksi - kā ierauga uz ielas bembi - sāk skaļi bļaut nelabā balsī un sist galvu pret asfaltu !

:)))

abulis      puišeļi ar tādām braukā...

chiriks      es neko nesaku. Pēc skata jau tīri tā neko, taču jāpiekrīt jēram, ka membis ir nedaudz zaudējis savu reputāciju. Negribu izlikties kruts, bet uz manu 86 gada huļiganku atskatās ar lielāku dzirkstelīti acīs nekā uz jaunāka izlaiduma autiņu, bet tas jau varbūt tikai tāpēc, ka tādas jau patiešām ir gandrīz vai antikvārs :))

7_jeeri    1 nevis "nedaudz zaudeejis savu reputaaciju", bet taa ir pilniibaa sagrauta... turklaat, neatgriezeniski..

:)))

Maverick_klons_Nr2      Ja runāt par dizainu, tad manuprāt veiksmīgākais bija E36. Bet var jau būt, ka esmu pārlieku konservatīvs.

Mašīna jau ļoti laba. Protams - ne katram /paskatās uz jeera pusi/. Vadāmības un drošības ziņā - daudz pārāka par "huljiganku". Tiesa gan - lošiem un svētdienas braucējiem pie tāda stūres sēsties nevajadzētu. Tā ir mašīna priekš tādiem, kam patīk un kas prot braukt :)

Rēķinies ar to, ka ekspluatācijā gan būs dārgāka par visādām "ģešofkām".

karbonaade    1 Mavit, a kapec japerk auto, kuram jau rupnica pagriezienu raditaji ir nobrukusi? Un kura ir iesaistita katra otraja avarija?
Man tomer skiet, ka ar tam masinam kaut kas nav riktigi.
Es labak ar tadu drosaku auto brauksu, citadi naksies trenuzenes staigat, lai pieskanotos auto stilam:)))))

Maverick_klons_Nr3      karbonaade - no kurienes tev tāda informācija ? Gan par pagriezienu rādītājiem, gan par avārijām ? :)

P.S. Nu i labi, ka tādas, kā tu nesēdīsies pie BMW stūres, es jau teicu, ka tā ir mašīna, kas domāta ne katram. :)

izshautais_rieksts    2 Ar bmw, pēwc maniem novērojumiem, pārsvarā brauc santīmpisēji, kur grib glaunu auto, bet nevar atļauties savu "žīda" instinktu dēļ. Rezultātā - brauc par "dosjas" cenu;)

Madame      Es ari braucu ar BMW, bet par " santīm......" mani neviens nav saucis, ja brauc un nevis pežonējās, mašīna ir pat ļooti ok. Man patīk!

iluuuzija    1 "Brauc pa ceļu audi.Malā noplīsis zapiņš.Audi nolemj pavilkt."Kā es zināšu-kur tevi atsiet?" "Es tev uzmirkšķināšu!"Piepeši pabrauc garām BMW uz 200.Audi aizmirst zapiņu un nesas pakaļ BMW.Visi trīs panesas garām 2 poličiem."Vai tu redzēji kā tie aiznesās?" "Nu un?" "Audi uz 200 BMW uz 250 bet zapiņš vēl mirkšķina lai garām laiž!!!""
..mjā,ja nevari dabūt zapiņu,pērc BMW:)))

karbonaade    1 Cik es braukaju pa ielam, bmw pagriezienu nerada. Gribejas jau rakstit rupnicai, lai paskatas, vai ar tiem pagriezieniem viss kartiba.
Bet tagad skaidrs, ja tadi ka Mavs sez pies tures, tad ne tikai pagriezieni nestrada.
A par negadijumiem man ir statistika: katru reizi, braucot garam negadijuma vietai piekekseju, kadas markas auto ir iemaucus dupsi prieksejai.
Labakais bija, ka viens bembis krusta, kur stop zime, bija iemaucis majas pagalma, kas ir metru virs brauktuves, pie tam vel izgazis pamatigu dzelzs zogu.

ps. Paldies dievam, ka nenaksies sedet pie bmw stures, to sabiedribas apsmaidisanu man negribas piedzivot:))))
pss. Kekseju pie "personigas pieredzes":))

dastijs    1 Braucot ap. 25 tkm gadaa , katru gadu varesi parlasit visu ritosho, TAS nebuus leeti! Tikai nesaki , ka mees Tevi nebridinajaam

lauda    1 taadi pashi kaa no "91 gada,jo ne ar ko vinji neatshkjiraas!!!

SufferWell      BMW 316 Compact
Braucu darba vajadziibaas pusotru g. (apm.80 000 km),ritoshai nekas nav dariits,iznjemot amiishi mainiiti.Ripo ideaali,ir nedaudz cietaaks par Coupe!Za to liikumos iet ideaali!:)

snakeshit    1 domāju,ka ja nopirksi labā stāvoklī, kas gadās reti tādu gadu autiņiem vispār un ar oriģinālām detaļām, tad domāju,ka bēdu nezināsi, ritošā vienkārša, no degvielas gan nebaidās,kādi 7 uz šosejas, pilsētā 9, tas 318is, parastais četrdurvju 318 rij,bet neiet, gribi 6cil. nopērc rīgas benzīntanku karti:)) Man jau patīk nevar jau visi atļauties ar hyidai getz vizināties, kādam taču ar tiem sūda bmw jābrauc:))))

Ice25      Palasot juusu komentaarus vienkaarshi smiekli naak! Santiimpiseeji un veel visaadas gudriibas! Tas lielaakoties naak no tiem cilveekiem kas ar sabiedrisko braukaa vai nu auto ir bet braukt ne suuda nejeedz! Par ruugto statistiku (avaarijaam) runaajot tad taa ir tik augsta jo looti daudz cilveeku ar BMW brauc saliidzinaajumaa pret citiem auto, lai gan colt un getz jau tuuliit paaspees aizsteigties pa priekshu! esmu pabraukaajis ar dazhaadiem auto! ne viena slikta vaarda par BMW nevaru teikt! kluss eerts un rezerves dallas nemaz arii nav daargas! tiem umnnikiem kas par taam cenaam gudri izsakas, varu pateikt to ka uzreiz var redzeet ka BMW jums nav bijis! katraa zinnaa peerc un brauc ar taadu auto kaads tev pasham patiik, jo sabiedriibai jau skaudiis ka tev ir AUTO!

Maverick_klons_Nr2    1 karbonaade - es gan visai rūpīgi sekoju pieejamajai avāriju statistikai, bet ka tajā izceltos bembji - to nu gan es neteiktu. Mana pieredze piemēram rāda, ka daudz ļaunāk ir uz ceļa satikties ar kretīnu manā vecumā, kurš sēž pie sarkana Golf II stūres - jo lūk tie brauc tāpat, kā spēlē DOOM - pofig, man vēl trīs dzīvības rezervē ! :) Jā, savulaik daži bandītēni izveidoja tādu BMW imidžu, bet patiesībā jau viņi izvēlējās BMW, nevis BMW - viņus.

Runājot par ritošo, tā nav tik izturīga, kā mersim, bet ar aziātu auto nevar ne salīdzināt. Nesen uz pacēlāja paskatījos kā ir uztaisīta Mazda 6, pirms tam biju redzējis izslavēto Subaru - nu piedodiet - nesaprotu, kā tādus vispār izlaiž caur TA :)

noblis  1   Eu,kas tur bija tas gudrais par to BMW.Zini,ja nevar pacelt,tad nevajag muti virināt..Pārsvarā,jau tas negatīvisms ir uz skaudības fona...,sapērkas uz akcijām tur visādus citronus,pežas un hundajus,kas pat 15gadus vecam bembim var pienest ūdeni.Tā ka,puis,pērc droši..nav mašīnas,kas dinamikas ziņā būtu labākas par BMW 2007-02-17

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu