Lada - atsauksmes

Nu ko, pastaastiet par kā ir ar jaunajām Ladaam no salona

duh    1 ja reiz tev ir doma un iespējas nopirkt jaunu ladu tad labāk tēmē uz mazlietotu audi..tur tu garām neaizšausi!!!krievu mašīna ir krievu mašīna...diemžēl

dzeg_      un kur Tu pēcāk ar to ladu liksies?
nē, nu var jau paņemt un pēcāk nodot šrotā...stipri šaubos par labu vēlāko realizāciju...

lietotajC      jauni aarzemju leetie gali (visaadi tur aveo, renji, sitroeni) grab, luuzt un aatri paarveershaas par miskasteem. kaut kaa neticaas, ka lada buus kaut taadaa liimenii.

principaa, ja gribaas leetu, bet jaunu autinju un negribaas daargas apkopes, elektroniku, driizaak peerc Daciju, vai kaa tur vinju. riktiigs dzelzs izstraadaajums, plastmasas salonaa esot maksimaali viengabalainas, bez shuveem, tjip lai negrabeetu. par kaut kaadu dinamiku vai tur komfortu runa neiet, tak "you get what you pay for"....

:)

Maverick_klons_Nr2      Nu ko - par komfortu Krievijā, protams neviens neko nav dzirdējis, tāpat par kvalitāti. Sliktāk pat par amerikāņu automašīnām. Vienīgie plusi - parasti diezgan izturīga ritošā daļa un superzemas remonta izmaksas. Tomēr degvielas ekonomija nekāda nesanāk, tad jau labāk ar kādu golfiņu. Nu un drošības ziņā - sliktāk vairs nevar būt. Ja pareizi atceros, tad Lada-Ņiva savulaik vienā respektablā testā ieņēma godpilno pēdējo vietu - sadursmes gadījumā jumts sadragājot galvaskausu, motora pērsegs sagragā krūšu kurvi, stūre esot vēderā, bet motors - starp kājām :)

piekraste      Nu nav jau tik traki, kaa jūs te tagad mālējat:))))Nopirku jaunu Vaz un braucu jau seši gadi bez bēdas:)))Remonti??? Nu nezinu,kas tur būtu jaremontē,skati izeju vēsā mierā,kamēr mans večuks gulda importniekos baisu naudu:))) A man par tiem līdzekļiem visādi sev pašai pričendāļi sanāk,vot tā:)))

strangers    1 Ja tev neinteresē ērtības, braukšanas komforts u.c. parametri, kas raksturo braukšanas baudu, tad vari droši pirkt!

piekraste  1   Baudu arī ar Vaziņu var dabūt,tik nevajag bremzēt:))))

vienu_sexinju      nu labaak ar sabiedrisko, nekaa ar vazu....

Sleepotaajs    1 1)citroen nau leetais auto
2)sabiedriskajaa nau eerti kniebties
3)30 min.kauna,un tu jau esi darbaa :)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu