Auto pirkšana Lietuvā

Taisos uz Lietuvu pēc mašīnas? Kurš tur ir bijis un zina tās nianses? Vai pirkšana notiek tāpat kā pie mums: ar rēķinu- uzziņu vai ar tranzīta numuru, vai vēl kā savādāk? Vai tā taisnība, ka cenu starpība ir ievērojama?

elsa      Biju,pirku.Cenas labas(skatoties gan ,ko gribi pirkt).Pāri robežai var iet gan ar rēķinu ,gan tranz.nr.(kādu mašīnu pērc),atdzīto jeb leišu pašu.

iluuuzija    2 ...pirms kādiem pāris mēnešiem pa Krievijas TV stāstīja, ka tieši leiši tirgojas ar cunami un citos plūdos cietušām mašīnām, tās tiekot labi uzprišinātas un iesmaržinātas...bet pēc neilga laika visi prieki par smuko autu esot vējā...

elsa      Nu jāzina,ko pirkt!!!Slīkoņus var pazīt uzreiz(arī pēc cenas,lētākas par citām).Bet tur tas tiek praktizēts,jāskatās!Vismaz es tādas redzēju,bet tās pārsvarā pērk uzbeki!

arviksroze      Jā,acīm pierē gan jābūt,labāk tiec tur agrāk,apskati vispirms treiļos saliktos auto,tad vari pa placi meklēt,labi būtu kādu tehniski saprotošu paķert līdzi,kas zin šādas tādas nianses,uz ko pievērst uzmanību,lai veicas!

pageUP  1   Skopulji brauc uz Lietuvu pec auto, bet ka zinams, skopais maksaa divreiz....

Dzhokonda      Biju pagaišgad rudenī divas reizes. Kauņas tirgū pārsvarā ir lēti lūžņi un daudz sistu autiņu, ko tirgo no trileriem.Viļņā un apkārtnē jau var dabūt ko labāku, cenas arī ir lētākas, kā šeit Latvijā. Iesaku pirms braukšanas ieskatīties portālā www.autoplius.lt un izvēlēties, kas patīk.Tur ir arī cenas uzreiz zināmas, kā arī var sarunāt uzreiz apskati. Jābrauc būs ar tranzīta Nr., šeit jāpārreģistrē.Ja autiņš uz Lietuvu atdzīts, tad jāpevērš uzmanība aprīkojuma variantam.Ne viss derēs Latvijai un šeit tad saskaņošana var izmaksāt vēl paprāvu summiņu.

snakeshit    2 Interesē visi Tava auto zemūdens akmeņi, pats auto...nē 2015-07-15

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu