Aizliegums Latvijas iedzīvotājiem vadīt ārvalstīs reģistrētu auto

Saeima aizliedz Latvijas iedzīvotājiem vadīt ārvalstīs reģistrētu auto ! ko teiksiet uz šo lēmumu ?:)

barbarosa9 (2009-02-20 02:05)      Zin, lielzemniek, man ar ir 2000 gada auto, un ko?
Nahujam man vispaar to nodokli maksaat?!Neredzu par ko, cieniitais.

RiebigaisVecis (2009-02-20 10:08)      paskataties paši saiemas lapā - līdz trešajam lasījumam grozījumu projektā nekas tāds nebija. bet pagājšgadā novembrī satiksmes ministrija starp citiem iemanevrēja, komisija atbalstīja un rokcēlēji iebalsoja.
tā ka tauta, kam nav slinkums - rakstat referentam aizbaltam, wazzap.....

edmunds (2009-02-20 10:40)      veel aizliegs eest aarvalstiis razotus eedienus un klausiities aarvalstiis skanoshu muzonu ar arvalstiis razotiem skanjotaajiem..... gaumiigi. :)

JurisK (2009-02-20 11:28)      Starp citu - līdzīgi likumi vai noteikumi ir gandrīz visās valstīs. Ir noteikts laiks, parasti dažas nedēļas, cik ilgi var braukāt ar citas valsts mašīnu. Pēc tam jāpiereģistrē attiecīgā valstī ar visu naudiņu samaksāšanu. Latvijā likums, šķiet, pieņemts nedaudz, pareizāk - galīgi muļķīgs!

hei (2009-02-20 15:38)      atliek vien klut par ne-Latvijas iedzivotajiem un registreties pasiem ari LT, EE pierobezas rajonos. Tad LV busim vien iebraukusi uz laiku, pastradat... :D
/dodas izlukot jaunas iespejas

lielzemnieks (2009-02-21 21:45)      joprojaam nesaprotu par ko te tauta cepaas. registree savu auto LV un brauc bez beedu. Toch slimi vai kaa? Enivei sis likums attiecas uz tiem dazjiem % vai pat nepilnu % iedziivotaaju, kuri registreejushi savus auto LT/EE vai veel sazin kur. Kaut kaa neticaas, ka kaads no shitiem blaaveejiem ir to skaitaa. Saaciet tacu domaat ar galvu, nevis kaa aunu bars blaujat liidzi vienam kliedzeejam, kuram nekad nekas nav labi.

lapsaacijs_albiins (2009-02-22 14:14)      a reeciiigi- ko t shie dariis- kaa praamis ienaaks- taa sitiis krustaa visus, kuriem citas valsc registraacija autinjam? un mejtenes RKP vajadzees apstaaties pamiizt un atbriivoties no sveshaam numurziimeem, pirms latviski teikt `labdien` ?
idinji, bljin... uz ciigu akciizes nodokli jau miljonus zaudee,polija un spaanija pelnaas desmitkaarshi, kopsh veel viena dobdjiku valsts ir aizliegusi izvest ciigas.
malachi, taa turpina! :D

orinoko7 (2009-02-23 18:43)      lielzemnieks - manā skatījumā tautas cepšanās ir pilnīgi pamatota, jo mēs tomēr dzīvojam ES un katram ir brīvas tiesības izvēlēties, ar kādu mašīnu braukt. Šeit runa iet par to, ka pie mums vienīgais, ko māk izdarīt, ir visu aizliegt, bet nevis no šīm ārzemju mašīnām izvilkt kādu labumu. Kāpēc, piemēram, nevar atcelt tādu lietu kā transporta nodokli, bet šiem izdevumiem paņemt kādu santīmu vai divus no pārdotā degvielas litra. Apmēram - jo vairāk brauc, jo vairāk lej degvielu, jo vairāk maksā par ceļu uzturēšanu, utt. Un tad jau ir pilnīgi pofig, ar kādām numura zīmēm aprīkotas mašīnas tiek uzpildītas. Arī tā saucamie, kurus te grib aizliegt, dotu savu latiņu kopīgā katlā, kas nav, manuprāt, mazsvarīgi.

lielzemnieks (2009-02-24 16:54)      Gribi bardaku? Shajaa gadiijumaa runa ir ne tikai par tiem dazjiem desmitiem Ls, kuri jaasamaksaa valstij, bet arii par paarkaapeeju sodiishanu. Pirmkaart, aarzemniekiem nav jaasatraucas par parking sodiem, arii par videoradariem nav ko satraukties. Gribat atpakalj vecos labos laikus, kad visi brauc kaa grib un uz CSN liek miiksto. Aizbraucat uz Ukrainu, lai paskatiitos kaa tur lietas notiek.
Shajaa gadiijumaa tiek ieviesta zinaama lietu kaartiiba. Diskusijas beigas. Un ES tiesiibu ekspertiem. Noregistree savu auto LV un vizinies pa visu pasauli cik vien veelies.

Miskastes_Runcis (2009-02-24 17:09)      nu ko, bāleliņi, tā teikt, tūrisms mums nespīd, kā nekā vasarā tūristi labāk atpūtīsies Lietuvā, vai Igaunijā :D eh, dāsnā Saeimas sirds... :) Mums neko nevajag :D bet pučetā deficīts :D un galvās aisbergi :D

Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu