Auto izvēle

Sveiki, pieredzes bagātie! Gribās ne pārāk dārgu autiņu, skatos uz Ford Cougar, hyundai coupe vai opel tigra... atsauksmes, ieteikumi...

mojito      ES braucu ar Volvo 850 96. gada-nu ta sir vel peedeejais mohikaanis,veelaak tieshaam viens otrs modelis bija galigi neizdevies.

Jautriite37      es labprāt gribētu,ka man uzdāvina audi A2!maza draiska mašīnīte,nu gluži kā man radīta:)))))))ha!

garaamejoshais      mersis ir labs, smuks, prestizshs, eerts, peitiekami labi iet un nav baigi daargs ekspluataacijaa. A SAABu es piemineeju taapeec,. ka pats tagad gribu |SAAbu

climber      Varbut tomer noformule sev kadam merkim-braukshana uz darbu,brivdienas ar lielu gimeni uz laukiem,plosities un tad shads visparigs jautajums ..
auto ir ka instruments katram darbam savs un universala nav,talak jau var apskatit tehnisko pusi,izmaksas,servisa iespejas...

7_jeeri      kugaaru neieteiktu. nonjeema no razosanas daudzo defektu deelj.

paareejos var pirkt peec izveeles da patikas.

Lucy      Esmu ar savu VOLVO apmierināta, dīzelis,aukstumā lec,ka puķīte,kopš man to cienītais uzdavināja .Ripo bez remonta,tik svces nomainīja,nu protams eļļu,filtrus.

lielzemnieks      Braucu ar kougaru 2000g v6 manuaalo. Nopirku ar 125000 noskreejienu ,tagad raada 150000, braucu 2 gadus. Secinaajumi.
+ braukt ir kaifiigi un komfortabli, motors gana jaudiigs, bet var arii seenot. Labs gariem gabaliem, pats atbraucu no Vaacijas 2 dienaas, ir eerts stuureeshanai.
+sameeraa ietilpiigs bagaaznieks + opcija nolaist pakalas seedeklus, var lielo LCD tv ievietot, snovu,sleepes.
+ tehniski uzticams, 2 gadu laikaa nekaadi buutiski gluki nav noveeroti.
+nav pilna Riiga ar taadiem

Pie lietaam ,kas ir ne tik forshi varu mineet

- pilseetaa sameeraa rijiigs, vismaz 12.5 , bet labaak reekini uz 14l un vairaak pa sastreegumiem. pa shoseju leenaam dudinot var dabuut pateerinu uz 8, bet tad zuud fun faktors. taa videeji ap 10-11 uz 100 reekini kombineetajaa reziimaa

ritoshai dalai bija jaamaina bukses, bet taas mainaas ar visiem plauktiem, pasaakums izmaksaaja uz kaadiem 400Ls, pie tam neizmantoju originaalaas detalas, ford centraa man piedaavaaja pa 350 gabalaa plauktu. (vajag 2)

laundari izdauziija mazo saanu aizmugures lodzinju, ford centrs piedaavaaja pa 300Ls nomainiit. ja webaa pameklee, tad var pa 100Ls dabuut, bet taapat chakars. Taa ka ieteiktu Kasko, lai sirds mieriigaaka.

Ja braukaasi 4ataa, tad skaties, lai aizmuguree seedoshie nebuutu garaaki par 170, jo jumts ir par zemu, ja sanaak garaakam tur ieseesties. Kaajaam vietas aizmuguree pietiek, ir pat sameeraa eerti.

Apkope (ellas, filtra, gaisa filtra, salona filtra maina) izmaksaa ~60Ls ellu jaamaina reizi 5000 juudzees. taa atradu graamatinaa, vari riskeet un braukt ilgaak, es neriskeeju.

Kopumaa esmu loti apmierinaats ar to auto, par to naudu loti laba izveele.
Ja veel ko nepateicu, jautaa.

kritejs      Nu gan salikums Ford liels, hyundai vidējs un opels mazs. Sakāries esmu ar ford un hyundai šiem modeļiem puslīdz vienādi, bet opel līdzīgais bija ford puma pilnīgi garām. Mazs šaurs auto. Viss atkarīgs no dzinēja. Cougaram biežāk sastopamais ir 2,5. nekāds dzinējs, nav tur dinamikas un rijīgs. Sēdēšana man nepatika, bet tas jau patikas jautājums. Bija man hyunai coupe lai gan 2002 gada, jaunāks modelis ar 2.7 dzinējs un automāts. Patika, gan vizuāli gan gaitas īpašības. Ekspluatācijā nebija dārgs un nekas nelūdza. Tātad es lieku uz hyundai :))

gatis6      Volvo C70 nepatīk? Manuprāt glīta kupeja! Es Tigru un Cougar neieteiktu.

vienkarsi_mes  1   No nosauktajiem Opel, bet ne Tigra, Omega janem. Pirms pasi nenopirkam , domajam, ka visi Opeli nav masinas, tagad domajam, super autins,. Ne katrs Bembis lidzi tur!

prusacins      atkal man jāskaidro cilvēkiem, kas jāpērk!!!
Pirmajā vietā ir paša DROŠĪBA!!!!! no izvēlētām ma``sinām..tiešam visi ir sūdo! Tajā ziņā labākais ir VOLVO! plus mūsu ziemas apstākļiem! VOLVO vienīgais mīnuss..vizuālān pietrūkst! Tad ja nepatik vizuālais..bet tālāk tiek ņemta vērā drošība.. drīkst pāriet pie BMW , MERCEDES, AUDI! kad cilvēkiem beidzot pirmajā vietā būs sava drošība un izturība ..nevis auto ārējais izskats vai degvielu patēriņi vai vēl nezin kas! `Ja ma``sinas pērk,lai taupītu uz degvielu , rezerves daļām..un ja grib nodarboties ar kapeiku pišanu, tad ir jāstaigā kājām! Viss! tālāk kauko skaidrot ir lieku, ja pašam atklāsme nenāk par to... saruna beigusies:)
2011-11-02

av2      BMW, da jebkuru modeli. Tas arii afrikaa buus BMW. MB ir pat labaaks, bet nepatika man kautkas tajos vinnu dizainos. Ja nu vieniigi daargais gals.
Audi , hmm, pabraucu, nepatika, kaa taaa vinnu pilnpiediznna straadaa. (vismaz A8 , A6 modellos ) Un taa "laapsta" priekssaa, kaa buuldozeram??? :))) Nu bisskki dizaininnss...:(
No visaam paarejaam massinnaam noteikti var nnemt svaiga gada Hundai.
2011-11-04

Schiller      katram ir savas problemas ;) ikdiena stradaju ar korejiesiem. nu un opelis ir un paliek opelis :D un fords man bija vairak nekad muza nebus :D 2011-11-16

recluse      Cougar un Tigra, labs salīdzinājums. Budžetā iekļaujas arī Celica, Eclipse, Peugeot 406 coupe, utt.
Tigra - rūsē un 1.4 tiešām nederīgs dzinējs.
Hujdai coupe - dizains vai nu patīk, vai nē, tehniski lielu defektu nav.
Savulaik bija mx3, maza taburete, Cougar - ne mazs, ne īsti sportisks. Ja nav pretenziju uz sportu, tad atrodot nenodzītu jebkuru augstākminēto, lielām problēmām nevajadzētu būt.
P.S. Ikdienā V70 2.5T awd volvo, brīvdienām P1800, par izvēli nesūdzos.
2012-01-16

fondy      Minētiem auto ir nosaukums,bet vai tie ir braucami ir jautājums ! Volvo V70 nav no dārgā gala,ekonomisks, jaudīgs,ērts ! Vajag izbraukt(PIE STŪRES !) un tad var tikai spriest,un to var noorganizēt ! 2012-01-18

tautietis      Paldies tiem kas pērk Meršus,volvo,fordus ,īt īpaši Audi un pasātus. Man kā metinātājam darbs nodrošināts līdz mūža galam. 2020-02-18 18:24

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu