Cīņa par stāvvietām

Sveika, tauta, interesēk, kā Jūs sadzīvojat ar balto pūkaino sniegu un kaimiņiem un savas vietas izrakšanu. Mans stāsts sekojošs, sākoties pirmajam sniegam, raku un tīrīju savas mašinas vietu, lai varu i veigli izbraukt, i noparkoties. viss bija labi līdz vakar vakaram, sniegs pagalmā sabraukts tā, ka slinķiem, kas nav rokās lāpstu turējuši, braukšana paliek grūta. Tā nu ari manam kaimiņam, parbraucot no darba secināju, šis norāvis un aizsviedis pāri sniega valnim manis uzmeistaroto zīmi, lūgumu lai neliek mašinas vienīgājā iztīrītajā vietā mūsu pagalmā. gāju zvanīt pie durvīm mēgināt ko sarunāt, es tomēr sieviete, viņš virietis spēka gados, lai izbrauc auto no manas izraktās vietas, uz ko man pajautāja vai man papīrs ir kas pierāda ka tā ir mana vieta...nekādu mašinu neaizvāca, saskaitos un gāju rakt viņa mašinu ar sniegu, tā teikt, lai vismaz tad pieķeras pie lāpstas, stundu raku, a pēc tam iznāca divi veči un to ko es saraku priekšā 5 min laikā atraka. Secinājums vīrieši ap 35 mūsu valstī tomēr ir ļoti ļoti vājais dzimums...bet es jau nu neiešu rakt jaunu vietu, kādam tādam vājiniekam atradu maksas stāvietu, kamēr sniegs turēšu tur...

viduveejsIQ (2011-01-05 12:34)      Nez ko gudrie laucinieki domā ar subsidēto siltumu? Šādās ziemās ir tikai divi risinājumi, vai nu jāved sniegs no daudzstāveņu pagalmiem ārā vai nu mašīnas jāved ārā. Sniega paliek arvien vairāk, ceļi un stāvlaukumi arvien šaurāki. Kādam te katru nedēļu atrodās pa divām izrokamām stāvvietām, nez kurā vietā? Tur kur vasarā zāle aug, un kur vispār pēc noteikumiem auto nedrīkst novietot?

typhoo (2011-01-05 13:08)      Redz, te tekstos arii paraadaas tie cilveeki, kuriem ir pilniibaa uzdirst uz citu padariito, sak koplietoshanas pagalms un pofig, likshu kur buus kaads notiiriijis. Pamataa liidz shim likaas, ka taa paarsvaraa izpauzhaas slaavveidiigie, bet izraadaas, ka pietiekoshi daudiz latvijieshi arii taa izpildaas

tiritomba (2011-01-05 13:12)      P.S. paskatāmies pa logu - Jā! :))) atkal sniegs!!!! :)))
P.P.S. ieskau visiem apgādāties ar FISKARS firmas sniega lāpstām, tiesa, tās nemaksā lēti (ap 20-35 LVL), bet močnaja-pročnaja-večnaja - sniegu var tīrīt kā spēlējoties, kas pie tam lietderīgi visiem birojā sēdētājiem - rebjata, davaiķe žitj družno ... nu palīdžesim ne tikai sev, bet arī sētniekam un kaimiņam, - lai viņam vieglas smiltis.

0000 (2011-01-05 13:31)      Lasīju topiku, jutu līdzi un až raudāju (nopietni, bez sarkasma),
Bet kad nonācu līdz topika beigām, tobiš secinājumam, tad....parāva škrobe un momentā nostājos tā veča pusē un saku "nu i roc, ja esi tāda muļķe!".

Viens vecis ap 35 izčakarēja, secinājums - visi veči ap 35 mīkstie!

Cik tipiski iekš LV!

nektariine (2011-01-05 13:46)      Esmu autores pusē. Uz tādiem kaimiņiem skatoties, arī rodas drūmie stāsti par LV vīriešiem...:( Ja es būtu viņa vietā, būtu paņēmusi lāpstu un aizietu tev izrakt citu vietu. Tas būtu tikai cilvēcīgi, kaimiņu būšana piedevām. Bet tam "džentlmenim" acīmredzot neeksistē nekādi pieklājīgam cilvēkam zināmie NERAKSTĪTIE likumi. Skumji, ka cilvēki zina vien rakstītos.

Zelta_rokas (2011-01-05 18:53)      Nevajadzeeja rakt, bet ar to laapstu pa prieksheejo stiklu taa smuki (ar stiklam pliistoshu raksturiigo skanju) IEVILKT! Un vispaar briidinaajuma ziimiiti taadu arii atstaat! Pie vieniem veertiem Rigaa taadu redzeeju _ AVTO ZDESJ NEPARKOVATJ! STRAV LAPATAI PA STEKLU!

lielzemnieks (2011-01-10 16:04)      Atraku sniegu tikai tik daudz, lai pats jeli jeli tur varu ar 5. piegaajienu iebraukt un izbraukt. Parasti ciemini taadaas vietaas nelien un kaimini jau savas vietas iztiiriijusi. Soziem veel neviens nav tur meeginaajis ieparkoties, jo var gadiities, ka bez laapstas aaraa netiek. Pagaajusogad biju smuki izracis 3 vietas, agri vai veelu kaads ieliida manis izraktajaa, taapeec bija jaarok naakamaa.

primats (2011-11-10 09:25)      Daudz dzivokļu maju pagalmos uzlikt uzrakstu ar savu niku vari ja stavvietas ir tik pat cik dzivokļi, vai ja visi iedzivotaji kopsapulce ir nobalsojuši par tevi.

av2 (2011-11-11 08:13)      nu vismaz asv ssitadas idejas nevienam nerodaas. Tuukstossiem massiinu mainaas uz ielaam vissu laiku NEPAARTRAUKTI. Ja katrs saaks kautkaadas saveejaas ziimes likt, tad buus vienkaarssi smikeliigi tas :)

bitite27 (2013-02-11 23:21)      Tā jau ir-sieviete var atrakt,bet tādi rivkābeļi kačā pravas!
Kaimiņi saucoties!FUI!!! Un blondās jau nav labākas-būtu pasportojušas,nevajadzētu novājēšanai rīt tabletes un dusmu enerģija arī būtu izmantota lietderīgi!!
Man pilsēta riebjas-visi kā tādi badīnie-gatavi viens otram rīkli pārkost!

edmunds19692 (2013-02-12 00:22)      pareizi tas kaimiņš darīja. es arī darītu tieši tāpatās. Ja ir lohi, tad to vajag izmantot - vienmēr un visur.

Geisha (2015-02-08 20:31)      Es vairs netīru. Pāris reizes iztīrīju, aizbraucu uz veikalu ups vietiņa aizņemta. Mašīnu lieku kopējā pagalmā tāpat kā visi. Visādam gadījumam lāpsta ir ( vajadzības gadījumā izrakšos), bet visu pagalmu tīrīt - nu paldies.

Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu