Auto izvēle, benzīns, 5000 - 6000 EUR

Hei, gudrie oho vīri (un arī sievas), ir pienācis laiks cita auto iegādei, bet gribētos dzirdēt kādu objektīvu ieteikumu. Braukt paredzēts vidēji 100km dienā, par laimi, pa samērā labu asfalta segumu, relatīvi plašu gribētos, jo garās kājas te uztveramas drīzāk par mīnusu, un jāparedz vieta vismaz 3 bērniem un viņu skolas, treniņu somām. Subjektīvas nepatikas dēļ lūdzu neieteikt VW. Tā ka nekādu VW. Plānotais budžets 5-6tk. Un vēl, noteikti benzīna dzinēju. Šobrīd pētu Ford Focus, sākot ar 2014.gadu, piedāvā 1.0, 1.6 vai 2.0 l benzīna motorus, un Renault Grand Scenic. Varbūt ir kāda pieredze vai ieteikumi?

runcs51  3 2 No benzīnniekiem atteicos jau gadus 12 atpakaļ-dīzelis ir uzticamāks un lētāks ekspluatācijā....

daris  2   VW Cady Life vai Skoda Roomster

av2  1 2 Muusdienu modernaa KIA ir llooti labs autinnss, tur pat nav ko apspriest.Cilveeks , kas saka ko citu, vienkaarssi neko nejeedz no massiinaam. Punkts. Man darbaa koleeggi (2)brauc jau 10+ gadus, mainiits nav nekas, absaluuti nekas. Maneejie LV braukaa ar jaunu (nu jau vairs ne jaunu , jo jau 3 gadi brauc ) Optima. Kalpo ideaali. Tikai vinniem diizelis, un liidz ar to....nu necell tie vinneejie diizelli.Bet eed to diizeli lloti maz, tas gan.. Reiz arii dealeris nomainiija egr vaarstu , tipiski mazajiem diizelliem.(mazliet bija chakars, jo tas , kaa "straadaa" LV dealeri ir...cits staasts) Bet garantija laba - 8 gadi. Autinns daudz smukaaks, elegantaaks, miikstaak brauc,viss salonaa uz elektriibu , ekraani, sensori, apsildaami, dzeseejami aadaas seedeklli utt Taadi nopakotam vw par to visu papildus jaamaksaa. Pirka kopaa ar pazinnu, kas panneema jaunu Pasaatu , toreiz. Optima liek iekssaa vissas jomaas tam vw.
Es nnemtu jaunu Optima, pikapinnu, gan bendzinu. Perfekta massiina .Meenesi buutu jaamaksaa ap 350.
Par Fordu. Varbuut muusdienaas vinni ir labaaki, bet mana pieredze ir no 90 beigaam ....hlams, naturaals hlams. Par franchiem neko nezinu, esot izturiigi...bet diivainas konstrukcijas izmantojot.Un izskataas...nu gaumes lieta.
Lietotu masiinu neiesaku. Finaalaa izmaksaas daargaak, kaa jauna.

Dvinsky  1   Vēlreiz saku - ja ņem jaunu tad var jebkuru zīmolu, ja lietotu tad tikai Audi :D
Jā, KIA ir pat ļoti labi pēc cenas/kvalitātes

Dvinsky    1 @Daris - Caddy un Roomster ir bulku (desu) vāģi, ar tādiem normāli cilvēki vadā tikai instrumentus un materiālus darbam nevis ģimenes locekļus.

tracums82      Ja ņem ko eksotisku- Reni, Pežuli, KIA, utt, tad uzreiz iesaku meklēt meistaru, kurš pieskatīs to auto
Ja par lēti, labi un daudz vietas- Skoda Octavia vai Roomster.

arprats2  1 1 Es varētu ieteikt Subaru Outback, ietilpīgs un pie mūsu iztīrītajiem ceļiem ziemā labi noder pilnpiedziņa, izturīga.

Dvinsky    1 @tracums82 - kādu vēl meistaru, ja pērk jaunu auto, tad visie (tavuprāt) "eskotiskajiem" Latvijā ir dīleru servisi.

multi    1 Pērkot auto jārēķina cik aptuveni ilgs resurss ir galvenajiem mezgliem un tikai tad marka. Iz pieredzes saku, ka servisos neviens negrib ņemties arī ar vw grupas auto, kam "nezināmas vecuma problēmas" ar dzinēju, šprici vai kārbu.

kvarts      2016 gada opel corsa 1,4benzīns, 6500 Eur, nobraukums ap120 000 km, manuprāt labāka par fordu...

runcs51      Servisu līkroči ne ar ko negrib ņemties,ne tikai ar dzinēju,jo tur reti kurš kaut ko normāli sajēdz...kadru trūkums tomēr...

pacs      kādēļ prasi lai ko iesaka ja pats jau izvēli esi izdarījis un jā ņem s maxx

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu