Vai var iziet CSDD tehnisko apskati ar ABS un ESP kļūdām?

Man pēc stūres reikas maiņas izleca lampiņas panelī. ABS un ESP oranžās deg un sarkanā brīdinājuma mirgo. Vai ar šādu problēmu var iziet apskati?

tracer    3 Taa "chek engine" lampinja var iedegties arii siikumu deelj..es ar degoshu braucu jau 50 000.km.kaa iedegaas biju pie kompja..uzraada lamdas kluudu..gaisa masas meeritaaja kluudu..un veel kautkaada datcika kkuudu..un jociigaakais ka apskatee izpluudes ideaalas..taa ka jaaskataas deelj kaa deg taa lampinja...bet ziemaa braukt bez abs?.tur jaabuut dumam..situaacija.kad jaaliek pa meemajiem.kad bremzeeshanai atveeleeta tik viena sekunde..gribu redzeet tos lieliibniekus kuri kaspees sekundes laikaa spuest vairaakjaart bremzi.laj rati neblojeejas.simts punkti to neizdariis..tk dara abs automastiski..bet debiilikju pietiek pie stuures mums

Ljekainiitis      Jūlīt - nebūšu pārsteigts. Kvēpu līmeni TA nenosaka, bet vecām miskastēm NEKĀDU kvēpu filtru nav. Kā vecam, labam Belorusam - visus "jaukumus", kuri pilni ar kancerogēnajiem kvēpiem, pūš gaisā.

lielpupe  1 1 tatad:
pirs gadiem3 mainiijas TA noteikumi. ar ABS lampu nevar iziet. lasam likumus. ja maakam lasiit. otrs - es saprotu, ka visi brauc ar 30 gadus vecaam miskasteem. ja kaadam interesee, jaunaakaam mashiinaam ir ABS/DSC/DTC, u.c fichas, kas visas ir saistiitas ar sho teemu/lampaam. Muldet, ka ´´es labaak nobremzeshu´´ - to var tikai pilniigs nejeega. Ibo, pulsiidz moderni auto individuaali piebremzee KATRU riteni, novada individuaalu griezi uz KATRU riteni, vada mashiinas kursu. DSC moduli ir akselerometri uz katru [X/Y/Z] asi, tiek stabilizets auto kurss bremzeejot, u.t.t. Jaa, shis attiecas uz jaunaakiem auto, iespejams, taadus juus/speci esiet tikai redzejushi. Ljekaini - es daamai sho privati paskaidroju. Iznjemot ´´man pohuj´´, neko citu vinja atbildet nespeeja. Bet tas muusu pilsonjiem vipaar raksturiigi. Es tikai domaaju - vinji, piem., apaksbilses maina? Vai staigaa piechuraataam. Jo - auto smird, pashi smird, da kaada starpiiba. Ne jau vinjiem vajag jaunas apenes. Bet tas, ka citiem nepatiik - tas tak poh.. tracer - EML [check engine] un ABS/DSC lampas - tas nav viens un tas pats. par tavu lampu - defekti var buut sporaadiski. Jebkuraa gadiijumaa - tas ir dzineeja avaarijas rezhiims. Vecim ilga laikaa nespeet tikt galaa ar vecas miskastes pamatlietam - nozhelojami. Es esmu braucis taados takshos - danuna. visas lampas deg, viss klab, grab. taa ir rii necienja pret pasazhieri. Kaapeec man jaamaksaa pilna nauda, ja auto ir meesls un veel netiek uzturets kaartiibaa? Poh par naudu, es vispaar taadaa miskastee negribu braukt! Saved salu lamatu kartiba un tad veido ´´biznesu´´!

Ljekainiitis      Nianse - ABS/ESP u.t.t. auto (normālas komplektācijas ) ir nu jau gadus 20-mit. +/- tik pat ilgi kā normāla inžektora sistēma, kas degvielas padevi (un attiecīgi izplūdi) regulē/kontrolē elektroniski. Līdz ar to uzturēts 20 gadu auto var būt ok un uz ielas nebūs īpaši bīstamāks.

Cits stāsts - izgriezti katalizatori, bloķēti ERG, ziemassvētki instrumentu panelī ...

lielpupe  2 1 nu, viss ir relatiivs. Es 30+ esmu BMW teemaa. Piem., jau E34 laikaa [oi, 25..30+ gadus atpakalj] bija ABS/DSC. tb., nosaciiti 1.maas paaudzes ABS. izsliidot vienam ritenim, samazinaaja bremzhu speku visiem. Dzineejam, bukseejot - samazinaaja kopeejo griezi. Tupi un skumji. E39 feisam [22+ gadus pagaatne], ja nemaldos, paraadiijaas DTC. daudz aatraaks ABS, bremzeeja daljeeji daliiti, iespeju robezhaas vaaca kursu. E60 LCI [ap 15 gadus sena pagatne] - naakoshaas paaudzes DTC. bremzee katru riteni pilnigi atseviskji, paardala griezi, u.t.t. F seerijai - pilniigi cita liimenja DTC. Kam ir, komplektaa vada reiku, amjus, piestuureejosho aizmuguri, razdatku. Kursa stabilizaacija - teicama. Shii ir 10+ gadus pagaatne. Ok, citiem brandiem - atnjemam 5..15 gadus. [nu, un BMW gadiijumaa - ir mums F LCI paaudze un G seerija jau paaris gadus]. Izdaram secinaajumus. Kapeec BMW maksaa tik, cik maksaa. Un saprotam, ka pilsonji, kas brauc ar pirmo paaudzu ABS, ir nesalidzinaami suudigakaaa situaacijaa ziemaa. Bet, tas jau neliedz, piem., vecu rAudi un volgo iipasniekiem topiit. Peedejie, jaadomaa, cer uz biezajiem blekjiem un volgo reklameeto doshiibu avaarijas gadiijumaa :D staasta moraale - ABS ir LJOTI atskjiriigi. DSC ir LJOTI atskjiriigi. DTC ir LJTI atskjiriigi.

Julianna    1 Nu taa gluzi nebij; ka tu lielpups referee* saruna bija paaaavisam citadaa gultnee*

Julianna      Lekaini; ka udenii skatijies* ar lielpupiem apspriedam ari belarus traktoru temu* vins pateica; ka trakjtori vinam stipri pie kreisajiem saniem; vinu dumainiba* so dzeku uztrauc tikai apkartne ap vina degunu un parejam kermena zapcastjam 3 lidz 10 metru apkartnee* a es domaju; ka vins par planetu vpregajetsja ne tut ta bylo*

tracer    4 Lielpupe...ja tu maksaasi par taxi saakot nk 40 eiro.kaa zviedrijaa.tad arii tavu atejas vietu vadaas glauni auto..bet tu gniida gribi pa 5 eiro braukt jn veel pageereet lai mersis ideaalaa kaartiibaa tevi ved?....nesaldee galvu..velc cepuri turpmaak

jumper  1 2 Te viss skaidrs, bembists sāka savu krāniņu staipīt! :D Tikai nezin kāpēc visas "bezgala krutās" bmw sistēmas ir šadiem braucējiem atslēgušas saprāta paliekas un ieslēgušas "nemirstības" režīmu.
Bet fizikas likumi nemainās un ar visām sistēmām bembisti ir avāriju topos!

janisb  1 1 =>lielpupe Paziņa čuhņa izgāja tehnisko šā gad septembrī ar degošu ABS lampiņu, viņam jai 5 gadi tā laimpiņa deg un nekādu problēmu tehnisko iziet...
MK noteikumus studijā kur rakstīts ka ar nestrādājošu liek 2vnieku, 295tos vari nekratīt, ja vien nespēj nosaukt konkrētu punktu...
Bembisti vienkārši ir deģenerātu klasē, tos tehniskajā met ārā vienkārši profilaksei.

lielpupe  2   pazinja ir bomzis, kas savai vecajai [10+ gadus vecs luuznis] jau PIECUS gadus nespeej savest kaartiibaa ELEMENTAARU sisteemu!

Lasam likumu, dalja 1.6, A2
Bremžu pretbloķēšanas sistēma (ABS)
B2. Mēraparātu panelī kļūmes vai bojājuma indikators nedarbojas vai darbojas neatbilstoši, vai norāda uz kļūmi vai bojājumu bremžu pretbloķēšanas sistēmas darbībā, vai OBD, kam pieslēdzas, izmantojot transportlīdzekļa elektronisko saskarni, uzrāda kļūmi vai bojājumu bremžu pretbloķēšanas sistēmas darbībā (ja transportlīdzeklis reģistrēts, sākot ar 2012. gada 1. janvāri) - veertejums: 2

jaa,ja miskaste regjistreeta liidz 2012.gada 1.janvaarim, par sho ir vieninieks. Kaapeec? Labs jautajums. Tb., lai laukji var sisties nost.

aa, te jau bomzhu komuuna. Te lauku sejas LEPOJAS, ka 5 gadus ar veciem luuznjiem apdraud citus... Man drusku truukst vaardu, kaadi bomaari juus esiet. Bomaari domaashanaa.

Lobo      Julianna, tu esi vienkārši tupa bāba. Re kā uzvārījies, bet man vajadzēja labi padomāt par ko tu tur vāries. Es vienkārši muļķus neņemu vērā, bet šoreiz nolēmu nokomentēt.

janisb    1 Aha, laukos deguni, kuriem pat 10eur ir liela nauda, nesīsies pirk 10 gadu vecus autiņus :D
Kā brauca ar savu veco golfu vai pasātu tā brauc, un nav nekādas vajadzības šiem remontēt bezjēdzīgas sistēmas...

Julianna  1 1 Jautajums -- ko tu te meklee*** un kas tu esi -- predal sievieti; nometi un vel nirgajies; ka si maksas lidz muza galam par savu poltaracku* un tads man te ko noradiis*ka muziks tu esi nullllle*

Snowagain      2022-12-01 20:01
Vispār jau desmit gadīga auto pirkšana ir pats stulbāki-nejēdzīgākais pirkums ever. Vai nu tad 20+ gadu vecs, vai nu jauns (līdz trīs gadi, līdz 50000km noskrējiens).
Piekrītu arī viedoklim, ka lai kādas krutas un atstrādātas būtu BMW drošības un citas palīgsistēmas, 98% BMW lietotājiem tās nav aktuālas (IQ=0), jo fizikas likumus tie nezin.
Un piekrītu arī tam, ka a/m, ja viņai ir paredzēta ABS/ESP sistēma (vienalga kuras paaudzes), viņai ir jāstrādā!!! Citādāk bremžu sistēma strādā avārijas režīmā!!!

Lobo      Julianna, kas tā par Pieplēsenes kolhoza valodu? Laikam esi no pašām apakšām... kas tur bija, ravētājas, fermas šķipelētājas, ...pietrūkst iztēles par tavām darba gaitām...tālāk saceri pati savus arodus.

Julianna      Paklau; a ko tik kruts; istens arietis kapi virsuu tadai sievietei; ko tagad te oho priludna aptirs*** karalienes nedeva*** jo mazs pincuks un pac skops*** vari locities ka zutis; tavai reputacijai te kirdik* un vinu sacakareji PATS*

Reds      Bembistus skatēs met ārā prfilaksei, kaimiņš uz īsu brīdi ar bija pārsēdies uz bmw - dabūja 2 par drusku noskrāpētu priekšējo stiklu no slotiņām, policija stopē kā nekad... un, spriežot pēc komentāriem te augstāk, pareizi dara.

P.S. uzskatīt bmw par kaut kādu luksus klases mašīnu ko citi nevar atļauties, valstī, kurā tā ir viena no pašām populārākajām auto markām uz ceļa, ir, maigi izsakoties, smieklīgi.

Reds    1 2022-12-01 06:09 Tracer - var, var nobremzēt, tad kad ir pierasts vienmēr bremzēt bez abs, tad šoferis jau apmēram zin cik stipri var spiest.

Ziemā nonākt situācijā, kur brēmzēšanai ir palikusi sekunde, jau ir ļoti liela kļūda - ledus zem mazākas sniega segas nav saredzams un tur abs neko izdarīt nevar, par melno ledu vispār nerunājot.

Jā sievietēm neieteiktu bez abs, īpaši tām kurām kā kas tā rokas priekšā acīm un tad ir pat labi, ja vismaz nodod pa mēmajiem un ar bloķētiem riteņiem apstājas. Bet nu vīrietis tak spēj sevi kontrolēt.

lielpupe  2   muhahaa. veel viens bremzeeshanas kontroleetaajs. davai, saderam uz jebko/jebkaadu ciparu, ka bez abs/dsc/dtc nobremzeesi pamatiigi lenaak. tu esi kaarteejais tukshdiseejs. un kas taas par dumiibam par skati un policiju... kaiminjsh vnk vareetu savu miskasti kaartiibaa uztureet. Un, ja stikls saskraapeets redzamiibas zonaa, protams, tas IR jaamaina! Tikai pilniigiem klauniem var likties, ka ar taadu stiklu var braukt.

Reds      Tu redzēji to stiklu? Nē? Skatos ka vienam te smaga dzīve. Man nekas nav jāder, ir pilnīgi skaidrs ka tu bez abs ar bloķētiem riteņiem nošļūksi pus kilometru arī pa sausu asfaltu - ne visi ir tādi kā tu.

lielpupe      kaarteejais apbizhotais un vinja kaiminjsh, kursh brauc ar 30 gadus vecu nopisteni, bet speetu labaak nobremzeet kaa moderns auto ar ABS/DSC/DTC u.c. fiichaam :D :D :D :D :D klauns tu esi.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu