H4, H7 LED auto spuldzes

esmu mazliet nomocijies mainot tuvo gaismu spuldzes (konkreti H7). braukt man sanak biezi un daudz un videji menesi jamaina 1-2 spuldzes. so pasakumu vel apgrutina tas, ka viena puse pieklut spuldzem var tikai iznemot akumulatoru (attiecigi "nobruk" radio kods un pulkstenis). tapec aizdomajos par LEDiem. latvija pardosana tadas neesmu redzejis, bet "je-baja" ir noperkamas. varbut kads var padalities ar pieredzi vai ka specialists apgaismot so lietu...

av2 (2010-07-15 08:09)      Varbuut H7 vajag pirkt firmas, neviss kas pagadaas. Nekad nav degussas lampas autinniem. Pat krievu laikos nedega tik biezzi. Iesaku autinnaa kautkur ielikt uz paneli voltmetru, un pasekot tam, kad velc pa maggistraali. Visticamaakais, ka liekot "uz kompi" tak negaazeeji stundu griidaa?:)
Par lampaam, pareizi, labas LED lampas maksaa gandriiz tikpat cik daudzmaz normaals XENON kits. Tad labaak liec XENON jo taas vienalga buus gaissaakas. Un kalpo lloti ilgi, ja akuraati un kvalitatiivi uzsataada. Xenon lampu sisteema nnem lielu straavu palaissanas briidii, bet peec tam lloti mazu (saliidzinossi ar halogeen lampaam - 1/3dalla).

edmunds (2010-07-15 08:44)      ja uzliksi xenon gaismas tad arii pie pulseejosas elektriibas buutu jaakalpo vismaz 1 gadu, jo taam ir iebuuveets stabilizators balastaa, deg no 9-17v diapazonaa bez probleemaam. man taadas jau 2 gadus kalpo vieniigaa probleema ka uz teh apskati jaieliek parastaas jo tie kjeemi neljauj ar razotaja neapstiprinaataam/neparedzeetaam.

Gattis (2015-06-28 23:07)      Nu jau jebajá ir nopérkamas LED H4 un H7 ar analogu lumenu daudzumu ká kvéldiegiem. Tikai jáuzmanás no viltojumiem. Kitajozie ir gatavi piecakarét jebkurá iespéjamá veidá. Pats nopirku 11w H3, kuras ar testeri izmérot izrádíjás knapi 4w. Vismaz Money back. Tápat ir ar 220v LEDiem. Visus ko nopérku párbaudu. Ja neatbilst, uzreiz Money back! Es arí domáju ielikt H4 LEDus. Tomér mazáks elektríbas patérins (55w->20w). Kádus 50 gramus degvielas uz simtu ietaupís. :) LEDenes ar tádám jaudâm arí diezgan labi silst, tápéc vinám monté klát ventilatorus, tá arí bús viena no pazímém, ka jaudas varétu atbilst patiesíbai.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu