iesakiet kāds auto ir piemērots sievietei

Man ir beidzot manā stipri lielajā vecumā nobriedusi vēlme nopirkt sev auto, draugi jau iesaka kāds varētu būt piemērots sievietei, kurai ir tiesības, ir braukšanas pieredze, bet nekad nav bijis savs auto. Nolēmu pajautāt- kas nejautā- neuzzin.

Optimuse      Audi. Volvo.

Deisa      Un cik liela tā braukšanas pieredze? Ja neliela, ieteiktu tomēr nelielu auto, jo ar tādu mazāk iespēju ziepēs iebraukt - vieglāk parkoties, kā arī ātruma ziņā mazāk iespēju nelaimei uzskriet. Kad pati gādāju mašīnu, man labs draugs ieteica Hondas virzienā skatīties, jo tām sirsniņa reti pieviļ, viņa pieredzes laikā (puisis autoservisā strādā) neviens neesot bijis ar Hondu ko motoram labot. Nu jau pāris gadus hondiņā vizinos un iet pa pirmo. Tikai laicīgi jāseko līdzi apakšai, lai rūsēt nesāk.

NakcPutns      ja es būtu meijtene, izvēlētos dē-es trijnieci vaij er-es fiestnieci...
ūūū, kāman viņas patīk iekš dabljūārsī čempja...
bet tākā esmu nemeijtene, man viņas abas pa mazu...:S

NARINJA      ...man domāt, ka auto dzimumam nepieskaņo...nu varbūt tiem, kuriem tas ir aksesuārs vai mīļotā vīrieša/sievietes bagātuma vai nabadzības izrādīšana...man auto ir manas ikdienas nepieciešamību, baudu un iegribu apmierināšanas līdzeklis!
1. auto izvēlos dzīves veidam-sportam, hobijiem...tad man tāds ir 4x4
2. izklaidei un pilsētai, nu tad kāds vieglāks un mazāk ēdelīgs- patreiz man patīk "japānīši",WOTT!!!!

IipashaSieviete      Pirmo auto taapat apskrambaasi, taa ka vari saakt ar ko vienkarshu. tad arii sapratisi, ko gribi!

Ivans_neBargais    1 Dīvains cilvēciņš, braukšanas pieredze ir, bet nav izveidojies viedoklis par to kas patīk, kas nē :)
Ņem manējo :P

dzei_er_juings    1 vibromobil

saullla    2 man kā sievietei svarīgs ir komforts,lai ir automātiskā ātrumkārba,lai ir apsildāmie benķi,lai ir kondicionieris,lai ir visas tās pretislidēšanas fīčas,uttt.Lai nav dikti maza mašina.lai ziemā varu tikt ārā no kupenām,tātad gana spēcīga.
Konkrētam modelim jau nav nozīmes.Pēc iespējas jaunāku noteikti.

fargo    1 piedurigas formas mazlitraznieks.

"sievietei galvenais, lai nav ar remontiem jākrāmējas"
un sito nevajag, ja? ekonomika ir jasilda.

SievieteMelnaa    1 Tas atkariigs no Tava braukshanas stila, citiem gruuti ieteikt. Es piekriitu, ka galvenais kriteerijs ir "peec iespeejas jaunaaks auto".

Vucis      Nū... tas tak tīri individuāli, kas nu kuram patīk - vienai labāk patīk džips, citai - vabolis, citai - sarkans, citai - lai bagāžniex liels.

Kad nopirku savu pirmo /un vienīgo/ auto, man arī bija tiesības. Jau 12 gadus. Un pieredze - neliela un ar automātu. Bet manam auto manuālā kārba. Par to, kā braucu pirmos 3 mēnešus, īpaši nevienam nestāstu. Tāpat skaidrs, xex!

non_grata  2 1 neklausi tos muldoņas un neņem japāņu auto! es teiktu pēc iespējām 4/5/6 golfs ja ir vēlme ekonomiski,kvalitatīvi un ar ērtībām pārvietoties!

irgo    2 Pērkot auto jāatceras divas lietas !
1. - pirmā mašīna , tāpat kā pirmais vīrs ir priekš "piešaušanās"
2. - mašīna , tāpat kā vīrs pēc septiņiem gadiem būs jāmaina....punkc.

VamDam      Viss seksigak beibes izskatas sporta masinas. A ja vel prot braukt... Ahtung baby ;)

violinn      Tādu, kas priecē aci, ar kuru ir bauda braukt un jūs viena otrai piestāvat.:D

Vientulaisvilks    1 Un pakaļ logā ieliec zīmi, oho dūra pie stūres, uzmanieties!!!

dviiniite    1 jaunu

avanti13    1 Ja man buutu iespeeja (materiaalaa), tad pirktu bmw-mini. Taads mazinsh zhiperiigs autinsh ....

edmunds1969      piekriitu sheit dazhiem par Toyotu. Vislabaak Corollu. Tomer, njemot veeraa Latvijas celju pashreizejo stavokli (jebkuraa gadalaikaa), Latvijas apstakljiem vispiemerotakais ir kads bezceljnieks (vai tiem pieliidzinams). No leetaa gala tas vareetu buut Kashkai+. Ekonomisks, gana izskatiigs, ekspluatacija vienkarsha.
Un ja tev kads kaut ko saak stastiit par "dzhipu miiljotaaju kompleksiem un zimeshanas kaari utt", tu vienkarshi tam uzspljauj (parnesti vai tieshi, kaa nu gribi), jo to parasti saka cilveeki tipiski latviskas skaudiibas iespaidaa. Vinji nevar ko taadu atljauties (nekad nav varejushi un nevarees), tapec shkrobe lec no katra varda laukaa. Tas pats arii attiecas uz BMW noliedzejiem. Taatad, rezumejot - njem kaadu bezceljnieku. Nezinasi probleemas ar parsistam riepam, sazauztiem diskiem Riigas centra, netiritiem celjiem ziemaa un pasaules kara ierakumiem pagalmos. Un seenees vienkarshaak aizbraukt.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu