iesakiet kāds auto ir piemērots sievietei

Man ir beidzot manā stipri lielajā vecumā nobriedusi vēlme nopirkt sev auto, draugi jau iesaka kāds varētu būt piemērots sievietei, kurai ir tiesības, ir braukšanas pieredze, bet nekad nav bijis savs auto. Nolēmu pajautāt- kas nejautā- neuzzin.

toldo      nav par ko... te iesaka londonas sarkano divstāvīgo, tās beibes kas noliek viņa stūrēšanas eksāmenu ir "really coool"...

karbonaade      Mja, es kā sieviete varu teikt to pašu - kam Tev vajag auto... Savulaik pirku, zinot, ka man vajadzēs produkciju pārvadāt.
Nākošai bija svarīga cena un benzīna patēriņš. Starp citu, lai ko citi teiktu, es laika gaitā patiešām evērtēju ekonomiju.
Tas, ko es patiešām centīšos nedarīt - nepirkt mašīnu ar 2 durvīm. Lai arī šķita, ka pamatā to aizmuguri nevajadzēs, tomēr, kā pēc tam izādījas, vajag biežāk, nekā šķiet :)
Nākošā man būs ar aprēķinu, ka vajag pārvadāt cilvēkus un daudz palielu lietu, līdz ar skatos Sharana un Crysler Voyager virzienā, atceroties, ka vajag gāzi.
Tā kā...
Vienreiz nopirku pilnīgi jaunu. Sapratu, ka tas patiešām nav to vērts. Tagad man nav īpaši svarīgi, kā auto izskatās, svarīgi, cik es viņā ielieku...

Ps. Nezinu, kāpēc, mana marka ir Honda. Pati nāk pie manis. Nesūdzos.

MaryClaire      viss atkarīgs no tā, kādas ir iepriekšējās braucammmašīnas.
būtībā - visas mašīnas kust uz priekšu. tās, kas nekust, tās jāremontē. protams, atpakaļgaitai ir jābūt mašīnas komplektācijā :D
un tālāk jau savas vajadzības - mehāniskā/automātiskā kārba, mazlitrāžas, vai vidējas klases, klasisks/inčīgs, sedans/hečbeks, ādas beņķi/auduma, iekšējā apdare patīkama vai pilnīgi vienalga, bagāžas tilpums, eiropas auto/franču auto/skandināvu/amerikāņu/ķīniešu/kosmopolīti (nu tur dacītes, piemēram).
bet varbūt es par zemu mērķēju - varbūt der tiaki apvidnieks, un tas nekas, ka parketa džips. tad jau tālāk "ģelo ķehņiki", jau meklēt segmentos.
kad tas izdarīts, tad paskatīties, kādās naudās jāiekļaujas. un tad vēlreiz meklēt segmentos.

es šad tad aizdomājos - kādu auto es meklēšu, ka savu mašīnu "nobraukšu". problēma ir liela, jo to, ko vēlos, es nevaru vēl atļauties. :) bet kaut ko zemāku vairs negribas.
bet šādas pārdomas nerodas pie pirmā savējā auto :)

didi1      neviena Toyota nav pievīlusi ne jauna, ne veca...

Vientulais_vilks      Kaa rakstija jau klasiki: Sieviete pie stures - potenciala slepkava! Taa ka, labaak, varbuut, tomeer nevajag ..

MaryClaire      Vientulais_vilks (2012-08-24 13:30) viedoklis
----------
tikai nez kādēļ statistiski tomēr vairāk pie stūres avārijās cietušie ir vīrieši ...

Ija_B      Kāds auto patīk,tāds arī piemērots...Man tāds jautājums nekad nav ienācis prātā.Vientulais vilks,par vienu otru vīrieti pie stūres man arī būtu komentārs, un ne gaimojošs.Tas tāds veco laiku aizspriedums...

Venera7    1 Piekrītu- VOLVO...ekonomiska,droša.

samuraja      Gribi paliekošu vērtību, tad mersi, bet pareizi jau te raksta, pašai jāpatīk tas auto ;) 2012-11-03

Barss1977      Nu viena paziņa vizinās ar A3 1,8T, ir ok - iet normāli ja vajag uzpiest, nav milzīgi liela, nav astronomiski remonta cipari, visnotaļ manevrētspējīga.
Pazīņam vēl ir Toyota corolla - arī ir ok. Minētais Lexus 220-250 arī nav slikts, tikai rēķinies, ka $$$ remontos būs pāāvisam cits nekā abām augstāk minētajām + pakaļpiedzina (vai bija arī 4x4, jebkurā gadījumā esmu pazīstams tikai ar RWD).
Starp citu iesaku apsvērt arī to kuras piedziņas auto esi gatava... katram ir savi plusi un mīnusi.

Tiesa gan vispirms atbildi sev uz jautājumu kam to mašinu Tev vajag:
1. lai pārvietotos ar maksimāli maz problēmām un izmaksām?
2. lai smuki izskatās?
3. lai pazīmētos cik daudz naudas ir Tev/vīram/draugam/ģimenei?

Visas vienā šis lietas laikam gluži neietilps :D Tiesa gan lasot oho arvien biežak pārņem sajūta, ka visi te ir uber biznesmeņi, lielos mantojumus saņēmušie un labs Lexus vai džips tāds sīks mēneša budžeta tēriņs vien ir :)
2012-11-06

kalatura      Volvo vai Toyota.Dzīvosi ilgi. 2012-11-06

vermuts36      :)) Zinot sieviešu psiholoģiju...., gudrīši, varat ietekt da jeb ko, bet ja sievietei auto pirkšanas brīdī nebūs blakus pārzinoš cilvēks auto lietās..., ticiet man, noteikti nopirks kādu lūzni, vienalga, vai tas ir AUDI, VOLVO vai kas cits, bet lūznis būs gandrīz 100%!!! :)) Arguments būs tāds pēc tam, a man iepatikās, krāsa patīk..., vai kas līdzīgs :)) 2012-11-09

toms1975      pērc manu veco opeli, nenožēlosi-komplektācijā ļitoki un sporta ruļs 2012-11-09

neiet      interesanti,kada jega no sporta rula?Manuprat tikai tiem,kuriem rocinas isas. 2012-11-09

Sniegalapsa      Vai nākamais jautājums būs - kādu vīru labāk izvēlēties? Ieteikt katrs var jebko, vadoties no savas gaumes un pieredzes. Ko nozīmē "auto sievietei"? Sievietes ir dažādas, ja neesi pamanījusi, kā jau visi parējie cilvēki. Ja nav svarīgi kādi auto tehniskie parametri un izskats, tad vērts apsvērt, kādu ziņu vēlies raidīt, braucot ar šo auto. Ja Tev auto vajadzīgs tikai, lai pārvietotos, tad apsver tehniskos parametrus. Ja gribi atstāt iespaidu uz večiem, ņem vērā - ir novērots, ka vīrieši daudz atzinīgak vērtē sievieti, kurai pieder tāds auto, kads patīk viņiem - piemēram, džips, sporta auto u.t.t. Sieviete pie super mazas klases auto stūres, un ja vēl šis auto ir nejēdzīga krāsā diezko lielu sajūsmu un apbrīnu neraisa.. 2012-11-10

sems68    1 ritenis,,, 2013-03-27

Theo    1 Pa smuko un ar diezgan labu tehnisko pildījumu izskatās Lexus IS220d... jaunu vai lietotu to skaties pati! 2013-03-28

MrAction      Njem tadu auto, kas katru dienu Tev izmaksas naudu, lutinas un pirks ziedus un davanas. 2022-01-05 15:11

Skudiss      Viss labākais auto ir dienesta auto. Ja tāda nav tad visu nosaka maka turētāja vēlme to atvērt un patukšot. Nezinot neko vairāk tik par gribuli tad es teiktu subaru outback. 2022-01-05 19:20

Pilskungs      Nepareizs jautājums - jābūt bija - kāda sieviete ir piemērota auto ??? 2022-01-13 20:11

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu