Kādu auto izvēlēties?

Ir doma bērnam pirkt mašīnu. Meita dienā nobrauc ap 90 km ( uz skolu). Kādu mašīnu ieteiksiet pirkt lai būt gan nedārgas rezerves daļas, gan arī "neēstu"daudz...

laurupuucis    2 Zivucis, es domāju ka mīli bērnus :))) Tu ieekonomēsi tos simts latus, bet ja avārija. Jaunatne vēl nav ´´šūmaheri´´ kaut arī paši tā domā. Manuprāt pirmajā vietā drošība, bet izvēle jāizdara topika autorei. Jauku pavasari;)))

av2      labs automaats ir ekanomiskaaks par idiotu pie stuures ar mehaanisko kaarbu. Arii uzraaviens ir labaaks ar automaatu sssodien . Runa iet par jaunaam massiinaam gan.

violinn      Es arī tomēr iesaku neņemt galīgu mazulīti ar mazu motoriņu. Vismaz, es negribētu, lai mani bērni brauktu ar tādām. Uzrāviena nekāda, kas svarīgs apdzīšanai vai izbraukšanai uz ceļa, lielās mašīnas sīceņus ignorē pilnībā, stumj no ceļa nost un drošības sajūtas arī nekādas. Ja ir 90 km jānobrauc, tad jau lielākoties tie nav pilsētas sastrēgumi, kur mazās mašīnas izbauda priekšrocības. Tā ir šoseja ar auto plūsmu. Nav skaidrs kāpēc benzīnnieku gribat. Dēļ ziemas?

Līdzīgi jautājumi
Kadu ietilpigu un izturigu auto izveleties? (26 atbildes)Auto izvele (19 atbildes)Kadu pirkt jaunu auto? (18 atbildes)Auto sieviete - bez pieredzes (48 atbildes)
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu