Piekabes āķis un bremžu spēka regulators (slogotājs)

Tie, kas reāli sajedz par auto lietam, lūdzu izsakiet savu viedokļi. Cik zināms, mašinam ar piekabes aķī bez slogotāja / blokatora / TA skati iziet nevar. Vai modelim WV Golfs 2 / vecs ka pasaule, bet ļoti labs darba zirdziņš/ tada lieta vispar nav paredzēta? Jo vnk nevaru atrast vismaz to vietu, kur būtu jābūt.

JurisK (2015-04-18 02:31)      http://www.mecatechnic.com/repartiteur-de-freinage-vw-golf-2-freinage~GB-GO2-FRE-REP-.htm
Savu muuzhu neesmu par taadu dzirdeejis - bet re kur ir, un kaa reizee Golf2 - 98eu un lieta dariita. Lai gan shaubos, ka ko taadu meklees. Zhiguljiem ar taads esot bijis - pirmaa dzirdeeshana, lai gan piekabi vedu uz skati. Autinjiem ar ABS tas nav noteikti vajadziigs, tur taa pat katrs ritenis peec savas slodzes bremzeejaas.

arnisb (2015-04-18 06:16)    1 Kā jau Vanbenzīns teica, un ar piekabi tam nav nekādas sakara, bet gan ar kravu, ja moderi to virsrakstu ir izlabojuši tad jau no paša sākuma, jo visas atbildes jau no sākuma ir par piekabēm, āķis visu saputro, gribēja izrādīties gudrāki par sievieti, ja sieviete rakstīja bremžu spēka slogotājs tad tā arī vajadzēja atstāt, kaut gan tas saucas bremžu spēka regulators. Tie jau bija visiem žiguļiem, un nekasīsimies ja sākuma modeļiem nebija, senākām mašīnām gan nebija, piemēram 401 moskvičam, par zaziem neatceros. Tai detaļai ir jābūt, tādi ir noteikumi, bet ir iespēja, ka nepamana un var netīšām iziet skati. Jā un 87 audim ar ABS arī tāds bija.

Edg (2015-04-18 07:20)      Jāā, ja jau ieliektais teksts tiek pārveidots pēc citas personas saprašanas. Tad tas te tiešām rada jautrību. A jautrību te dažreiz cenzē ne pa jokam. Man ar nakti pa sapņiem radās aizdoma ka runa iet par aizmugurējo riteņu bremžu spēka regulātoru, sava veida ABS mehāniskā izpildījumā. UN te tiešām nekāda sakara nav ar piekabi, tam pasākumam ir cita funkcija un tā ir neatkarīga no transporta līdzeklim uzliktās kravas. Proti lai bremzējot nobloķē pakaļas ratus. Šitadi brīnumi jau ir sastopami no kādiem 60-jiem gadiem, nekas jauns.
Laikam tiešām traktorists iejaucies pa vidu, jo traktoram ir slogotājs un darbojas tas pavisam citādiem principiem un uzdevumiem (ne uz bremzēm).

Edg (2015-04-18 07:34)      Sorry par kļūdu- bremzējot nenobloķē pakaļas ratus. Tā tam vajadzēja būt (jebšu atkal kāds ļaunais pirksts te iejaucies) :D.

slaids (2015-04-18 16:11)      Palasi šo -http://meeting6.oho.lv/https://iepazisanas.oho.lv/meeting.php?cmd=pieredze&temaid=1353020
Tad nebūs jāuzdod muļķīgi jautājumi !

Alex_Jones (2015-04-20 21:49)      Otram golf nekā tāda nav!
Piekabi ar bremzēm vajag kategoriju!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu