Kāds auto labāks ?

Sapratu, ka bez mašīnas nekur . Dzīve diktē savus noteikumus un tad nu sāku lūkot pēc sava braucamā. Vēlmes, lai ir neliels (jo dažs labs pie mājas tā noparko savu mašīnu, ka vieta paliek nelielam auto), ekonomisks, ātrs(patīk ātri braukt un jo sevišķi ielikt kloķi pie luksaforiem)........viens no galvenais nosacījums, lēts remontā.....ja nu kas.

Postremo  1    foto edding - pannem pilniigi jaunu KIA Optima , un tad spried :) Da ....da jebkuru jaunu autinnu virss kaadaam 25 sstukaam, un tad spried . Arii iesaku Hyundai Sonata , vai pat Genesis ( Hyundai luksuss nodalla ) .
Tur jau taa lieta, ka cilveki spriezz peec...vecaam massiinaam. Jaunai ir pilna garantija, ASV pat 10 gadi. ZERO probleemu. Un , no personiigaa pieredzes, kas saak braukt ar taam massiinam, pat uz neko citu vairs neskataas. Ne par velti ssodien korejiessiem galvenais tenhiskais injjenieris ir bijussais BMW kadrs, un dizainu ziimee Bentley bijussais dizaineris. Vot taa ir, ja reaali paskataas , nevis klausaas ko "viena tante teica" :).

Viliendi      Jaunu, vai tādu kādu vari atļauties.

ford    2 Visi tik gudri ka nav ko pasutit.Eiropas masinas vispar nevar ņemt,no vinam neka nav,uztaisiti no folija un aplimeti ar letu plastmasu,ka ieliek bedre ta atsperes pa gaisu.Ja panemsi jaunu bus problemas ar garantijam un apkopem,sienas klat par katru sikumu lai tik nebutu jaatmaksa,2.ta grabaza garantijas laiku neiztures,sak ruset jau tresaja gada,garantija 5.un vairak gadi ir tikai motoram,parejam-krasai un kuzovam tikai 3.gadi-daudzi to nezina,ritosajam ka brauksi.Sitas sikas nianses tik uzzina kad garantija jau beigusies (kuzovs-krasa) Nakamais apkopes,jabut noteikta laika un pec noteiktiem km.ja nedaudz nokavesi kautkadu iemeslu del tad tevi vainos visos sudos un par visu maksasi pats.to pasu ellu ko viņi maina var normala veikala dabut par 3-4 reizes letak.Un vispar,kas ta par garantijas apkopi ja man par to jamaksa,tam itka vajadzetu but ieklautam garantija.Ja nem lietotu tad tikai no rokas un tadu kurs jau 1-1,5gadu pabraukts pa mūsu celiem,tam bus lielas apkopes uztaisitas un ritosais samainits,ja panemsi no laukuma tad nav garantija vai tiksi līdz majam.Nekad nenem tiko no Vacijas vai vel sazin no kurienes,vaciesi uz darbu brauc biezi vien 200km un vairak uz vienu galu(seviski ar dizeliem) ta katru dienu +vel brivdienas,parekini cik tadam ir nobraukums 10.gadu vecam auto? nebus nekadi 250,300.tukstosi ka laukumos norada (viens saimnieks,pensionars utt) tadam 10.gadigam rumakam ir jau tuvu miljonam,laukuma viniem neviens nekadas siksnas,rulisus,ellas nemaina ka noradits cenu zime,tas jadara pasam un jo jaunaks auto jo dargaks pasakums,tas biezi ir tikai sakums.Laukuma tikai uzpuce pardosanai.Vislabakais ir ists amerikanis,ne tie kas saucas eiropas variants bet kuram dzimtene ir ASV,tiem ritosais izturigs,ja visu parlasa tad skati iesi 5.gadus bez aizradijumiem ka minimums,parekini cik skanoso ietaupisi.Eiropietim ritosais jamaina 1-2.reizes gada ja ikdiena brauc.Nevajag baidities no lieliem motoriem sakot no 4

inge      Japerk tads auto,kurs nav jadzen,uz servisu,remontet. 2021-08-29

tracer    1 Jaunam auto veel reekini klaat faktu.ja jautkas nojuks.aatrumkaarba piemeeram..6 meeneshus gaidiisi jaunu..kamer ekspertiizes utt.!tas ir normaali? Pusgadu auto remontaa? 2021-08-30

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu