Vai jēga iegūt B kategorijas vadīšanas apliecību, ja nav auto?

Vai jēga iegūt B kategorijas vadīšanas apliecību, ja auto nav un tuvākā laikā netaisās to pirkt? Darbam arī nav vajadzīgas tiesības un nav reālas nepieciešamības pēc auto, jo lauku nav, darbs tuvu utt.
Uzdodu šo jautājumu, jo tas jau nav tā, kā ar velosipēdu - uzsēdies un brauc kaut pēc 10 gadiem. Ar auto, ilgi nebraucot, tak iemaņas un prasmes, droši vien, pazūd.
Ko teiksiet, ko ieteiksiet?

PandaBanda    2 Vēl viens, ja Tev tagad ir laiks to darīt.. pēc tam var vajadzēt tiesības, bet atrast laiku būs grūtāk. Kamēr ir iespēja - noteikti liec. Tiesības, mašīnu tak var kaut vai īrēt nedēļas nogalēs - brīvība!

Tinte  1   Ja autors vīrietis, tad labāk likt tiesības, ja sieviete, tad grūti teikt. Es, piemēram, nebraucu un nebrauktu, pat, ja būtu 2 auto, jo baidos. Man, pat sēžot blakus šoferim, pie straujākiem pagriezieniem un liela ātruma "sirds klapē". :)

Stalkrs1    2 Protams ka ir jēga.
Tiesības nekad netraucēs.

madaa      Protams, ka vajag.. Es arī sadomāju, ka vajag un tagad cīnos.... Tas process nav ne lēts, ne viegls.. Tiesa, varbūt man vecums jau tāds, ka grūtāk padodas :)

Kapucino    2 Nav jutams, ka brauksana ir sirdslieta. Tad jautajumu nebutu! Un tads, kaut kads ne sads, ne tads braucejs uz cela ar nav labi. Tad labak lai brauc tie kam brauksana ir azarts.
Braukt gribeju no skolas sola,iemacijos ar visiem papiriem, bet bija situacija, ka nebraucu 20 gadus un tagad braucu. Luk, zinat uz prieksu, kas, kur un kad....to nevar zinat!

Aukstums    1 kāda ir motivācija? Naudu nav kur likt? Teorija aizmirsīsies , ja ikdienā nepielietosi to praksē... reāli būsi bīstams autovadītājs, jo nezināsi kā konkrētā situācijā uzvesties uz ceļa... bet tava dzīve, dari kā gribi..

av2      ir jeebaa, un ne maza. Pat staigaajot ar kaajaam, skatiisies uz masiinaam, un paarejot ielu, neiesi, kad nevar.Un veel, piemeeram ASV, nekaadu citu dokumentu neviens neneesaa liidzi, kaa driver licence.(ir arii non-driver variantaa) Pluss, nopietni, buusi gudraaka/ks.

kosrem    2 Ja ikdienā nelieto, un nav vajadzības brīvdienās izbraukt, un darbā nevajag, tad nav jēgas. Bet reizi izmēģinājis, saslimsi. Tā ir brīvība, neatkarība ceļojot.

kuks10    3 Cieti saku,ka vajadzīgas auto tiesības gan vecim,gan sievietei..dzīva var izdarīt daudz korekcijas+braukt ar auto ir pat labāk kā drāzties pa kreisi,kur nu vēl vari būt viens ar sevi,ja nu pie sava auto stūres..pa retam uz poda,bet tas nav cik forši, kā auto braukt un priecāties par visu skaisto ainavu un nezinām vietām..

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu