Kā labāk veikt akumulatora desulfitizāciju?

Kā labāk veikt akumulatora desulfitizāciju. Ķīmiski, ar trialona B un amonjaka šķlīdumu, vai elektriski, iegādājoties aliexpress speciālu lādējamo. Jauna akumulatora iegādi atlieku kā galējo variantu.
Personas ar ierobežotu emocionālo inteliģenci un neobjektīviem spriedumiem, diskusijā lūgums neiesaistīties. Paldies!

euromens (2018-01-23 07:34)    2 feniņfisēja nodarbība...krievu laikos sulfatizēju mēnešiem, jēga nekāda, efekts uz pāris dienām

HOUSE (2018-01-23 19:05)      Smaila! Paskaidroju, materiāls siltumizolācijai akb tika pirkts būvmateriālu veikalā, biezākais pieejamais grīdas materiālu zemklājs. Izgriets ar šķērēm un aptīts ar mitrumizturīgo lentu, tautā plašāk pazīstamu kā makgaiverene. Nosegts arī no virsas, protams, bez folijas kārtas, jo tā vada strāvu.
Viens no akb bija Berga, maksā kādus 80 euro, otrais, pašreiz, duracel, pašlaik trešais gads, bez aizdomām.
Kā jau minēju, ne lētais gals un akb mūžs būs ilgs tikai ja nav strāvas noplūžu. Viss skatāms kā kopums, pērkam, cerams labu akb, lādēšana, pie ieslēgtiem patērētājiem ne mazāka kā 14v, nedodam piepīpēt, kur nu vēl pie iedarbināta dzinēja, lai mesabojātu ģeneratora taisngriezi utt.... Aizmirstam par sulfatizāciju, jo tā neatliekami notiks ar mums visiem. Atvainojos tēmas autoram par savu viedokli.

Pilskungs (2018-01-23 21:28)      >Tautieti, tev vajag atpūsties !

Smaila (2018-01-23 23:16)      HOUSE, paldies par izsmeļošu skaidrojumu.

Edg (2018-01-24 08:16)    1 Doma par reanimēšanu pastiprinājās, kad stāvēju rindā pēc stūres pastiprinātāja siksnas autospecu veikalā. Viņi tur tirgo reanimētus un....

Tas ko tur redzēji visdrīzāk ir kautkur pagrabiņā nomainītas plates (ir tāda lieta dzirdēta). Tādiem var dot kaut kādu garantiju, bet ne līdzvērtīgu rūpnīcai. Tāpat ar AKB ietilpību un citiem parametriem atliek vēl uzjautāt vai atbilst attiecīgajam korpusam kā no rūpnīcas? Ieliktās plates var būt biezākas, mazākas izmēros utt. Es tādus mēslus neieteiktu pirkt, bet nu laikam pieprasījums ir ja jau tiek izlikts.
Bet par svina sulfīta oksīdu runājot, tas ir diezgan stabils savienojums kas ļoti grūti padodas kaut kādiem pārveidojumiem, tāpēc ari silti iesaku šo tēmu aizmirst. Patērētais laiks un nervi neatsvērs ieguvumus.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu