Pērkamais auto

Pirkts Vācijā izsolē, 2011.g.ražots, 3 gadus stāvējis salonā, pārdots 2014.g. nobraukums 92000 km, ar atvešanu maksā 12000+ eiro naudiņas. PASAT, dīzelis, 175 zirgi.
Cik ticama Jums šķiet šī basinka? Mans draugs sajūsmā!

Snowagain    2 Pilnīgi piekrītu av2 viedoklim - pa tādu naudu jāņem ir jauna automašīna. Jā, tas nebūs pasāts, nebūs tik "nopakota".
Ņemt 7 gadus vecu auto Vācijā, un ticēt, ka tam ir 92k km nobraukums? Nesmīdiniet manu kaķi, šim auto reāli būs 300k noskrējiens un vairāk. Demo auto salonos, cik zinu, netur vairāk par pusotru gadu.

edding    1 Incanti, ko var jaunu nopirkt par 12000? Kaut kādu Korsu, ar 1 litra dzinēju?
Vismaz servisā, kā man teica, jaunie lūztot tikpat bieži, cik 4-6 gadus vecie. Un garantija tikai skaitās garantija. Pamēģiniet vienreiz, tad zināsiet kā ir patiesībā. Maksāsi un kā vel.
Vienīgais, kam piekrītu, ka no spidometra varētu būt pazuduši kādi 100 000 km, jo cik skatos vācu auto sludinājumus, mazāk par 150 000 nevienam nav, tikai sistajiem.
Mēs neviens nezinam, kurā momentā nobirs autiņš, ar kuru jau braucam gadiem. Tas pats ar jaunpirkto. Loterija.Pasāti ir izturīgi, iespējams, ka viss būs labi. Un ja arī pāris tūkstoši jāiegulda, tad taču atmaksājas.

ALCORA      Lai pērk. Tad jau redzēs. Varbūt arī Tu būsi sajūsmā.

Snowagain    1 09:28
Cienītā Edding!
Ar jauniem auto braucu jau 16. gadus, ar a/m ņemos jau 23. gadus. Nu kaut kā jaunie auto, tie kas manā pārvaldībā, nelūzt līdz 80k nobraukumam. Jā Toyota, Škoda, VW rūsē kā spaiņi, bet pa lielam tā tīri tehnisku problēmu viņiem nav līdz tiem 80k. Tad kādam nobirst pa kādai stabilizatora atsaitei, lodbalstam, stūres pirkstam - dēļ mūsu kartupeļu laukam līdzīgajiem ceļiem.
Pēc 120k var sākt ģībt dārgās daļas - dubultmasu spararati, sajūgi, automātiskās un DSG pārnesumkārbas, sprauslas, katalizatori, DPF filtri (dēļ lētajām eļļām un sūnainas degvielas).

raudinja    1 Vismaz LV saucamie salona autiņi,tiek doti nomā,
Ka tad var but tāds nobraukums, ja stav uz vietas,,salonā,,
Vācijā džekiņš noperk salona autinu,2017 gada ford ,,,a tagad stav atpakaļ salonā,noplisis,,,

Pilskungs    1 Ir 2 iespējas :

1. Pirkt
2. Nepirkt.

Labrador      Ja tautība latvietis , tad citu auto , izņemot pasat un avant , sudrabkrasa , dīzeli , pirkt un vadīt vienkārši nedrīkst , pēc definīcijas. Pirms kādiem gadiem apkārtējie bija nesaprašanā - kāpēc iegādājos Ford Mustang ar tādu noskrejienu , kā tēmā uzrādīts , ja par tādu cenu varēja nopirkt Passat vai A4 dīzeli , ar noskrejienu 500 000 , ar izteikti tumšām izplūdes gāzēm , kurā var liet kreiso dīzeļdegvielu.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu