Auto no Vācijas

Auto no Vācijas - mīļie tautieši, esiet tik labi, nu pastāstiet par formalitātēm, nodokļiem, adroshinaashanaam jeb precīzāk - ko prasa Polijā? Kas jaamksaa, kur, kāpēc? Nu vismaz kkaadu infu. Ppl, help, plz.

filatovs (2004-08-16 11:20)    1 Ko mokies man ir cilveks kas no vacijas ved autinus un labus panem un pasutu kadu gribi!un atkritis galvas sapes lielas!

markovs (2004-08-17 09:53)      brauc uz vaaciju..njem autinju un shurii uz latviju-nekaadu probleemu..iestaastiit var daudz-lai tik vareetu nopelniit..ir tikait jazina..ja nav sakaru un sapreshsnas -var izmaksaat daargaak nekaa auto iegaadaajoties sheit:)
pats galvenais nenjemt vaacija tranziita numurus-tas ir padaargs joks...
kaadreiz ar Polliem vareeja sanaakt joki kuri sita pa kabatu,bet ne tagad-ir vienkaarshaak...
ar atmuitosanu ar nav nekaadu probleemu-tik papiirus pareizi jasagatavo...tad arii atmuitoshana buus leetaaka un protams atkariigs arii no auto...
varu pateikt pretcizi-ja vien tu pastaastiitu kaadu tieshi auto tu gribi ievest..

Sanmigel (2004-08-19 00:14)      Manu praat tev gan labaak buut pirkt auto Lietuvaa , tad skiet shitas viss penteris ir stipri vienkaarshaaks , par nodokljiem visu var uzzinaat piezvanot uz CSDD informaacijas taalruni .

OKIDOKI99 (2004-08-22 17:10)  1   Par nodokliem(PVN) un autina vecuma(caurmeeraa 10Ls/gads) ir katalogs. Nopeerkams SIA KOMIN. Cena var atskirties par 15% uz leju no katalogaa noraadiitaas, tad sanaak mazaaki %. Ja autins pajauns, labaak braukt ar praami no Liibekas, ja nee, caur Poliju. Ir braukts arii caur Zviedriju. Ir Zoll (sarkans)un iisaa laika(ar dzeltenu malinu) Nr. ziimes(5dienas).Otrais krietni leetaaks, protams veel apdrosinaasana. Septembrii braucu.

Anciite (2016-03-31 18:52)  2   Nemocies.. :)) varu iedot pāris cilvēku koordinātes, kuri dzen automašīnas pārdošanai ne tikai no Vācijas, bet arī Holandes, Beļģijas un Zviedrijas. Varēsi izjautāt.

Sintija (2016-09-12 18:42)  1   Anciite, es ļoti priecātos, ja padalītos ar kontaktiem. Šobrīd aktīvi meklēju uzticamus auto izplatītājus no Vācijas vai citām Eiropas pilsētām.

av2 (2016-09-13 10:47)  1   deell vienas masiinas nesties uz vaaciju ir galiigi garaam. Nekas leetaaks nesanaaks. Es uzskatu, ja paardeveejs ir normaals ( ar labiem ieteikumiem no pirceejiem ) , lai tak vinns nopelna kaadu kapeiku arii. Tas tomeer ir darbs, taa massiinu mekleessna, pirkssna, dziissana utt.
nu vieniigi, ja esi tur ekskursijaa, vai kaa taa, un nospiid kas baigi labs, tad jau var nemt.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu